lanet olasi kafeler...

Sen ozman boauna yasiyorsun venim.hayatimda onem verdigim bi ailem var snin ailen belliki muthis bi aile olmamis

ne ara senli benli olduk uslübunuz harika maşallah..
kendinizi ifade ederken saldırma yolunu seçmezseniz daha rahat iletişim kurabilirsiniz..
yaşınızın küçüklüğüne veriyorum bu çirkin üslunuzu..
dilerim bu fedakarlık kafasıyla o adamdan birde çocuk yapıp çocuğun hayatınıda ziyan etmezsiniz..

Konu sahibi arkadascagizim simdi senin sartlarini bilmeden burada akil veriyoruz yadirgiyoruz elestiriyoruz falan da burdan ahkam kesmek kolay tabi ki. Ben yerinde olsam bu tarz bir evlilige kalkismazdim buradaki pek cok arkadas gibi. Gel gor ki her insan ayni degil. Yorum yapan arkadaslardan da cok insafsiz olmamalarini rica ediyorum. Herkes esit sartlarda yarismiyor hayatta onun sartlari bunlarmis evlenmis. Lakin su izmir'in gavurluk olayina da deginmeden gecemicem.. izmir özel bir sehirdir ayak bastiginiz anda baska bir kokusu dokusu vardir hissedersiniz.. boyle yorumlar da yakismiyor..

Vallaha ben izmirden nefret ediyordum gavur sehir zaten
Ne oluyor yani gavur olunca, siz çok iyisiniz de gavur olmak mı kötü? İnsan olabilsek herşeyden önce keşke, gerisi gelecek... Şu yazdıklarınıza bakarak zaten daha iyi birini haketmiyorsunuz.
Kötü insan olmayın, kalbiniz karakteriniz kötü olmasın, yoksa gavur, dinsiz, dindar, izmirli, parisli farketmez. Sizi de ilgilendirmez zaten kimin ne olduğu.
Yaşınız da küçük değil ki, umarım çocuk yapıp sizin gibi insanlar yetiştirmezsiniz, daha fazla nefret dolu,mantıksız ve kaba insana ihtiyacı yok dünyanın.

Gâvur, Türkçede Müslüman olmayan kişileri belirtmek için kullanılan bir sıfattır. Osmanlı Devleti döneminde Farsça gebr sözcüğünden Türkçeye girmiş ve bu dönemdegayrımüslimleri, özellikle de Rumları nitelemek için kullanılmıştır.[1][2]

1856 yılında Osmanlı Devleti içinde ilan edilen ve Osmanlı Devleti bünyesinde yaşayan, hangi dinden olursa olsun herkesin birbiriyle eşit haklara sahip olmasını öngören Islahat Fermanı ile birlikte, Gâvur sözcüğünün de içinde bulunduğu pek çok küçük düşürücü kelime yasaklanmıştır.[3]

Sözcük Farsçadan ilk alındığında aşağılama ve hor gösteren bir anlam içermekteyken toplum arasında hızla yayılmış ve Arapça kâfir sözcüğü ile eşanlamlı olarak kullanılmaya başlanmış, hakaret güden anlamını büyük oranda korumuştur.[4]

Konu kapanmadan hemen yorumumu yapayim
madem eve gelmiyor sakinligini koru
kadinligini kullan eni sonu evdir
hadi kolay gelsin
not BIRINE GAVUR DEMEK FINI BAKIMDAN DOGRU DEGILDIR
OZELLIKLE SEN GENELLEMISSIN
SIMDI BURADAKI IZMIRLILER BAMLAT SENI

Konu kapanmadan hemen yorumumu yapayim
madem eve gelmiyor sakinligini koru
kadinligini kullan eni sonu evdir
hadi kolay gelsin
not BIRINE GAVUR DEMEK FINI BAKIMDAN DOGRU DEGILDIR
OZELLIKLE SEN GENELLEMISSIN
SIMDI BURADAKI IZMIRLILER BAMLAT SENI
Ben izmirli degilim hicte gitmedim ama bu laf affedilmez bu laflar ulkeyi bu hale getirdi keske sizde izmirliler banlatir seni demek yerine izmirliymiscesine tepkini koysan

bazıları konuyu kapattrmak içn zorluyo yok izmir gavurmuşta bilmem ne .. her şehrde var her türlüsü..
sana gelnce konu sahibi.. eşin ewlenince değişmedi zaten gidiyordur ama sna söylememiştr büyk ihtimalle.. otur kavga etmeden güzelce konuş. aynı şekilde dewam ediyorsa kendine başka ilgi alanları bul. kurslara katıl arkadaş çevre edin sık sık dışarı çık ewde durma. eşinlede bi anlaşma yap saat akşam 10 dan sonra ewde olcaksınz ikinzde. yok derse sende akşamları çıkmaya başla. mecbur sna uyacak. madem ewlendinz bilincine varmalı.
bide başka bi seçenek söyleym sana. her akşam yemekten hemen sonra çay yap yanına kurabiye kek tarzı şeyler eksik olmasın. bak hayatm muhteşem film buldm fln die psikolojik baskı yap. gidemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…