- 16 Haziran 2016
- 38
- 15
- 88
- 32
- Konu Sahibi Disi Aslan
-
Gunahtan korkmuyorsam yap arkadasim tutan yok git simdi yap hadiBenm kocam yanimda kiza bakicak??? Bende koluna vurcam onune bak diye?!?! Direkt boynuz takim ayni sey!!
Sen ozman boauna yasiyorsun venim.hayatimda onem verdigim bi ailem var snin ailen belliki muthis bi aile olmamis
Kız gavura niye bağladın hemen :))) her şehirde vardır imanlısı da imansızı da dinlisi de dinsizi de... sen bütün izmire bunu mal edemezsin.. inancı olanların günahını alırsınVallaha ben izmirden nefret ediyordum gavur sehir zaten
Ne oluyor yani gavur olunca, siz çok iyisiniz de gavur olmak mı kötü? İnsan olabilsek herşeyden önce keşke, gerisi gelecek... Şu yazdıklarınıza bakarak zaten daha iyi birini haketmiyorsunuz.Vallaha ben izmirden nefret ediyordum gavur sehir zaten
Ben izmirli degilim hicte gitmedim ama bu laf affedilmez bu laflar ulkeyi bu hale getirdi keske sizde izmirliler banlatir seni demek yerine izmirliymiscesine tepkini koysanKonu kapanmadan hemen yorumumu yapayim
madem eve gelmiyor sakinligini koru
kadinligini kullan eni sonu evdir
hadi kolay gelsin
not BIRINE GAVUR DEMEK FINI BAKIMDAN DOGRU DEGILDIR
OZELLIKLE SEN GENELLEMISSIN
SIMDI BURADAKI IZMIRLILER BAMLAT SENI
kafe dediği kahvehane. bncede lanet olsnBaşlık yanlış olmuş kardeş. "Lanet olası kafeler"demişsin ama kafenin suçu yok,adam lanet..
Resti çek bakalım gidebiliyormu..
Ben hala KAHVEHANE nin masum olduğunu düşünüyorum. Arz talep meselesi bu.giden olmasa kahve filanda olmazdı. Yani lanet olması gereken kahvehaneler değil eşini ihmal edip gece gündüz oraya takılan sözde adamlar.kafe dediği kahvehane. bncede lanet olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?