- 3 Nisan 2014
- 36.269
- 148.026
- 798
- Konu Sahibi Disi Aslan
-
Erkekler evde bakimli kadinlari seviyo bunu herkes bilir hee hergun makyaj yapmiuoruz ama gozleri doysa yeter
24 yasindayim annemle babamin 17 sene cocuklari olmadi annem 60 yasinda kardeslerim benden kuxukler onlar evlenene kadar belki omurleri yetmiycek anladin
Aileden, çevreden destek bekleyecekse soylesin evet. Gerek yok ama bence bilseler ne olacak sanki.Bence tam tersi kp ve kv karıştırmalı .evet gitsin topladın oğlunu kp kahveden sonra bir ayrılık olursa herkes bildin herşeyi kadının başına kalmasın
24 yasindayim annemle babamin 17 sene cocuklari olmadi annem 60 yasinda kardeslerim benden kuxukler onlar evlenene kadar belki omurleri yetmiycek anladin
Annem hasta sabaha cikmaz belki hergun ariyorum iyi mi diye insanin bu sekilde basina gelmeyince konusmasi rahat oluyoBunlar sebep değil cicim. Yok muydu başka evlenecek adam. Ben evlendiğimde annem 65 babam 68 yaşındaydı. Onlar mürüvvet görsün diye kuzenimle evlenip başımı yakmadım gördüğün gibi. Niye 60 yaşındaki insanlara yarın ölecek muamelesi yapıyorsun yahu..
Cidden üzüldüm senin için. İçinde bulunduğun duruma, kuzeninle -ki benim için istesen 25 sene görüşme kardeşten farkı yoktur- yaptığın evliliğe. İçinde bulunduğun durumdan kurtulmaya çalışacağına nasıl düzeltirim diye çabalamana da kızdım. Annen baban torun görsün diye çocuk falan yapma gözünü seveyim, çok tehlikeli.
Annem hasta sabaha cikmaz belki hergun ariyorum iyi mi diye insanin bu sekilde basina gelmeyince konusmasi rahat oluyo
Bence alayli yargilayici konusma yeter yazdiklarin cok yanlis kalbi kirik bir kadina boyle mi yardimci olacagiz onu basite indirgeyerek.... ayrica burasi dert kosesi isteyen istedigi derdini yazar ...bu konudaki tavirlariniz bence cok kirici ...Peki senin bizden istediğin nedir şimdi? Ne yapabiliriz senin için?
Bence alayli yargilayici konusma yeter yazdiklarin cok yanlis kalbi kirik bir kadina boyle mi yardimci olacagiz onu basite indirgeyerek.... ayrica burasi dert kosesi isteyen istedigi derdini yazar ...bu konudaki tavirlariniz bence cok kirici ...
Bunlar sebep değil cicim. Yok muydu başka evlenecek adam. Ben evlendiğimde annem 65 babam 68 yaşındaydı. Onlar mürüvvet görsün diye kuzenimle evlenip başımı yakmadım gördüğün gibi. Niye 60 yaşındaki insanlara yarın ölecek muamelesi yapıyorsun yahu..
Cidden üzüldüm senin için. İçinde bulunduğun duruma, kuzeninle -ki benim için istesen 25 sene görüşme kardeşten farkı yoktur- yaptığın evliliğe. İçinde bulunduğun durumdan kurtulmaya çalışacağına nasıl düzeltirim diye çabalamana da kızdım. Annen baban torun görsün diye çocuk falan yapma gözünü seveyim, çok tehlikeli.
Arkadasim git isine canim sikkin fena sikarim caniniKonu sahibi siz misiniz? Polemiğe çekmeyin lütfen, özellikle cevap vermiyorum. Kibliyorum.
Konu sahibi siz misiniz? Polemiğe çekmeyin lütfen, özellikle cevap vermiyorum. Kibliyorum.
Bu paikolojiyi anlayamazsin
Okuma yazman eksik galiba 6 ay olmadi daha evleneli yorum yapmak zorunda degilsin gormezden gel benim.basligima hadi canimPeki, istesen boşanırdın, çekmezdin hani?
Şimdi bu adamı neden çekiyorsun o zaman?
Buraya üye olduğumdan beri iyice şu kanaate vardım.. izmirin erkekleri genelde 5 para etmez cinsten... iyice soğudum hiiççç sevmiyorum artık memleketimi..Artik stres yapa yapa hastalik hastasi olcam vallaha bunlarin genetigi boyle istambuldaki tanidiklarimin hic biri kahve aliskanligi yok
Sen ozman boauna yasiyorsun venim.hayatimda onem verdigim bi ailem var snin ailen belliki muthis bi aile olmamissanırım evet anlayamam ..
kim ölürse ölsün sevmediğim bir adamla evlenmem.. ömrümü tecavüze uğrayarak geçirmeyi göze alamam..
siz madem bu kadar cesursunuz yapacak birşey yok .. konuşun eşinizle şikayetlerinizi anlatın.. yada açık açık söyleyin seninle annem babam istediği için evlendim onlara birşey olduğu anda eğer kendini düzeltmezsen boşanırım diyin..
Yooo yanılıyorsun, yorum yazmak zorundayım ben.Okuma yazman eksik galiba 6 ay olmadi daha evleneli yorum yapmak zorunda degilsin gormezden gel benim.basligima hadi canim
Vallaha ben izmirden nefret ediyordum gavur sehir zatenBuraya üye olduğumdan beri iyice şu kanaate vardım.. izmirin erkekleri genelde 5 para etmez cinsten... iyice soğudum hiiççç sevmiyorum artık memleketimi..
Gavur ne ola ki?Vallaha ben izmirden nefret ediyordum gavur sehir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?