lanet olasi kafeler...

Disi Aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
38
15
88
32
Kizlar esim.evlenmeden once kahveye gitmezdi nolduysa evlendik kahveden cikmaz oldu bazen bisi istiyorsam isim var donuste alirim diyo bende o saatte dukkandadir saniyorum meger kahvedeymis daha 6 ay olmadi evleneli hele dun binada benden baska kimse yok esim kahveye gitmis aksama kadar binada tektim bekar kaynim varda o yanima geldi abin gelene kadar otur falan dedim dun gece bile 1 saat disari ciktik dakka basi saate bakiyo hic ilgilenmedi benle eve birakip asagida arkadaslariyla takildi ilk kez basbasa cikti onuda burnumdan getirdi durakta yanimda durmadi otobuste bi kiza kiza bakiyordu koluna vurdum onune bak dedim cocugun sesine baktim dedi zerre bana saygisi yok

Kilibik damgasi yememek için yapiyordur. Elalem evlendi ev kuşu olmadi desin diye.

Zaten bana soyledi cevreme gore seni cok gezdiriyorum senin cevrene gore az onun farkindayim dedi onceden aglamama dayanamazdi smdi gunde 1 paket sigara iciyorum umrunda degilim evlendik cok degisti biraz karina zamam ayir arkadaslarini aileni surekli goruyorsun bak ailem cok uzakta izmiri bana sevdirecek tek insan sensin istanbuldaki gunlerimden bahsediyorum dinlemiyo beni varsa yoksa annesi babasi yegeni bugun gittigini babasi soyledi mesaj atsa jaber verse bukadara sikinti yapmam aslinda sanirim. Surekli camdan bakiyorum dukkan acik mi degil kapaliysa yalandan arayip sunu alir misin diyorum oyun bitsin gelicem diyo istemiyorum vazgectim diyorum gelip tartisiyoruz

Kilibik damgasi yememek için yapiyordur. Elalem evlendi ev kuşu olmadi desin diye.
Kiza bakmasi da mi ondan kaynaklaniyor? Bildigin saygisiz evlenmis icindeki ayiyi disariya cikarmis daha 6 aylik evliler .... saygisi olan adam cevreyi dusunmez kendi kisiligi oturmamis demekki ...

Artik stres yapa yapa hastalik hastasi olcam vallaha bunlarin genetigi boyle istambuldaki tanidiklarimin hic biri kahve aliskanligi yok
Gece gece valla uzuldum sana .... yapacak bisey yok sende inadina suslen puslen evde giy minileri topuklulari bak o zaman cikiyormu disariya ... adam evde basini beklesinnnn ....

Kiza bakmasi da mi ondan kaynaklaniyor? Bildigin saygisiz evlenmis icindeki ayiyi disariya cikarmis daha 6 aylik evliler .... saygisi olan adam cevreyi dusunmez kendi kisiligi oturmamis demekki ...
Vallahi ayı ki ne ayı. O kiza bakma kısmının yeniden okuyunca gördüm. Bildiğin öküz ya herif.

Zaten nisanliken bi yeee abone olmus kizin biri mesj atmisti kiyametleri kopardim yemin etti tanimiyorum diye inandim

Zaten nisanliken bi yeee abone olmus kizin biri mesj atmisti kiyametleri kopardim yemin etti tanimiyorum diye inandim
Bacisi sen ilk gun mini etekleri giyyyy fulll makyaji yapppp ..... ikinci gun daha da abart bide topuklulari giy sortlari askililati takkk hanim ne ayak die sorarsa beybisi sen ne ayakkk boyle kadini tercih etmiyosun biyikli kokarca adamlarla okeye 4. Oluosun daha da boyle devam edersen seni bosayacam de....valla baska care gelmiyor aklima ...

Benim 70 yaşındaki babam bile kahveye gitmiyor it kopuk dolu diye, gencecik yeni evli adamın kahvede işi ne?

Tanımadan evlendiniz muhtmelen. Ne mal olduğunu belli etmiş ama anlamamissin. Geçmiş olsun nur topu gibi bir öküzün olmuş. Ömür boyu çekeceksin.

Son düzenleme:
Niye omur boyu ceksin ya .... evlat mi edindi ....

Ben evde boyleyim ki esim uckuruna cok duskun disaridakilere bakmasin diye elimden ne geliyosa yapiyorum o konuda sikinti yok esim ne zaman gelse hep kapida sortla mini etekle karsiliyorum ama iste bazenleri sikiliyorum bosuna aldim diyorum sonucta kapaliyim hep kocamdan baskasina giymem derdim hep ama kiymet bilmiyo ona aslinda motor lazimmis bak geldi sigarayi birakti gitti meaaj attim cevp yok

Motor mu?
Çok ayıp!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…