• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun sana kocacım

Başlıktaki "kocacım" kelimesindeki siniri ben hissedebildim.
Çok zor ya,nasıl erkekliktir adamlıktır bu. Gül gibi karın,çocukların varken ne diye hovardalık edersin ki..
1 kez yapmış,bu 2.ymiş dediğinize göre. Lütfen buna bari göz yummayın. Mümkünse gördüğünüz sayfaları kaydedin,resmini çekin ki "yapmadım,etmedim" diyerek üste çıkmasın.
Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

burda herkez empati yaparak cevaplar veriyo birisi yazmış geçtigim sayfalarda kadının derdi var kımısı dedektiflik peşindeymiş felan dıye .herkez fkrını söylüyor elbettekı bu arada konu sahıbı sanırım gene affedıcek öyle görünüyo yorumlardan madem çocugu olmayan anlayamaz ozaman affedın eşininzi agzınızıda açmayaın bılmedım ,görmedim,duymadıma yatın bence çünkü adam her türlü üste çıkıcaktır .bu adam iflah olmaz bence şöle bir laf var bir insan 1 kere yapınca affediceksın,2.ye yapıyorsa düşünüceksin,3.cüye yapıyorsa hatayı kendınde arıycaksın diye

1.yi affettin 2. yide affette 3. yüde yapsın. Çocuğum var affetmem lazım düşüncesi bence çok yanlış. Size kalkıp boşayın demiyorum ama bahane olarak yıllardır çocuklar öne sürülüyor. olan yine çocuklara oluyor. Şekil a Ben...

Ayy Allah ım sen koru yarabbım evlıyken ustelık cocuk varken Allah düşmanımın başına vermesın Allah yardımcın olsun
napıcaksın sımdı?
ya kesın sucunu kabul etmedıgı gıbı üste çıkar bıde:41:

Allah'ım nolur bu internette, dışarda başka arayışlara giren, aldatan erkekleri kahret,ıslah et,sürüm sürüm sürünsünler amin..

Benim çok eskiden B..o diye bir siteye üyeliğim vardı ne zaman açtım hangi psikolojiyle açtım hala bilmediğim..
Arada mailime mesaj gelirdi şu kişiler sizinle konuşmak istiyor filan diye hiç tınlamazdım bile, bir gün ya kimmiş bu benle konuşmak isteyenler bir bakayım dedim son anda 2-3 adamın içinde bir tanesini seçebildim, en yakın kız arkadaşımın erkek arkadaşıydı :53:
Profil resmim olmadığı için beni tanımamış olsa gerek bana çeşit çeşit mesajlar düzmüş sazan ava giderken avlandı tabi.:1:
Sonrasında kızdan sağlam bi tekme yedi gitti gidiş o gidiş..

kadın burda derdini anlatıyo yardım istiyo..
kimi dedektiflik peşinde şuan ne okuyo, ne yaparken ne yazmışı irdeliyo..
kimine görede önemli bi sorun yok akşama hallolur...
size sormadan önemli olup olmadığına karar vermiş konu sahibi çok ayıp etmiş cidden...
bi bozma merakıdır bi konu katletmedir zaten maşallah...
anladık pek cool pek güçlü kadınlarsınız...
uzun zamandır dikkatimi çekiyo..

O halde konusahibine gaz vermek yerine kötü içerik yapacaksın akandenizcim.

Herkes kendi kadar yorum yapar, kimse coolluk ajanlık iddiasında değil.

size sormadan önemli olup olmadığına karar vermiş konu sahibi çok ayıp etmiş cidden...
konu sahibi arkadaşım sana gelinceeee zor durum allah yardım etsin..
çocuğun var madem iyi düşün ama lütfen sessiz kalma...
mutlaka konuş bunları eşinle..
allah ıslah etsin....

akandeniz,alıntı yapmamışsın ama yorumun beni de içeriyor sanırım.

cool olmak değil,tam tersine ben olsam bu kadar cool olamazdım demek oluyor aslında.

Yani ben buraya "şu an aldatıldığımı öğrendim" diye konu açsam,bir yandan "cilt bakım tavsiyeleri" okusam,ne düşünürsün ?

Benim anlamadığım,tazesi tazesine konu açılıp,bir yandan alakasız konulara bakılması.

Ben "cool" olmayan bir kadın olarak,herhalde perişan olurdum.

Kimin ne okuduğunu görmek için de,araştırma yapmaya gerek yok,profilde yazıyor.

Bu arada konu sahibi sağolsun senin gibi kızmamış,açıklamış sebebini:)

Sorunu kendinde arama sakın..En önemlisi bu..Çünkü bu senle ya da eşlerle alakalı olsaydı aldatma vakaları ayyuka çıkmazdı..Çünkü eminim bakımlısın,eminim güzelsin,eminim evde de çok marifetli bir hanımsın.Fakat onların aradıkları şeyler bunlar değil..YASAKLAR TATLI.Bu insancıklara.malesef iradeleride bunla başa çıkamayacak kadar zayıf.E birde ERKEKTİR ELİNİN KİRİ muhabbetinden alınan destekle,aldatmak çook olağan olmuş kendi aralarında..Bu erkek denen varlıkların..

Ben olsam açarım profilini hadi açıkla derim..
Sonra verdiği cevap her ne olursa olsun.

Ben de bir üyelik aldım hoş siteye benziyor kocacım.
Gözüme de yakışıklılar ilişmedi değil hani.
Anlıyorum seni.. Benden sana izin senden bana izin.
Bir çiçekle yaz geçmiyor ya bir odunla da geçmez.
Yaşasın özgürlük en güzel evlilik bizim evlilik..
Bakarsın birbirimize denk geliriz, yeniden tanışırız.
Evliliğimize renk katarız hahayyy dimi kocişimmmmm muckkkss:12:
Derim... Cidden derim bunu!

[video=youtube;D2Rdx-FfKcg]http://www.youtube.com/watch?v=D2Rdx-FfKcg[/video]
Ben olsam aynen videodaki doktor gibi yapardım tabii ayrılma korkun yoksa...:kkk:

şifresini ve kullanıcı adını bekar bir arkadaşına vermiş aslında yazışan oymuş. çok komik değil mi ? çıktıları yüzüne fırlattım defolup gitti bakalım allah sonumuz hayretsin

şifresini ve kullanıcı adını bekar bir arkadaşına vermiş aslında yazışan oymuş. çok komik değil mi ? çıktıları yüzüne fırlattım defolup gitti bakalım allah sonumuz hayretsin

çok klasik ve çocukça bir yalan olmuş bu,düşünse daha iyisini bulabilirdi belki!

en iyisini yapmışsın,dur bakalım gece gelince ne diyecek ne bahaneler üretmiş olarak gelecek..

konu başlığına da bittim,öfkeni çok güzel belli ediyor aslında..

Bu konuları kocişlerle konuşmanın anlamı olmadığını düşünüyorum........genelde çoğu pişkindir zaten........onunla tartışmadan boşanma davasını açmak gerekiyor

kaç senelik evliydiniz? ilkhatasını ne zaman yapmıştı?

sankii üye olması suç değilmiş gibi bide şifresini verdim arkadaşa diyor yaa..

ne iişi varmış öle sitelerde..sanki o suç değil

Nerden geldi aklına o siteye bakmak ben o kısmı anlamadım. bilgisiyarda geçmişe falan mı baktın? arkadaşı gelip sizin bilgisayarı mı kulanıyo?

neyse boşver olan olmuş, küçücük bebeğin var böyle saçma salak bi olay için moralini bozma zaten kocan da basıp gitmiş inkar edip biraz burnu sürtsün belki aklı başına gelir

konu sahibi arkadaşım sana gelinceeee zor durum allah yardım etsin..
çocuğun var madem iyi düşün ama lütfen sessiz kalma...
mutlaka konuş bunları eşinle..
allah ıslah etsin....

meleklikten değil dikkatimi çektiği için söylüyorum....
hemde konuda ki yoruma yorum yapmak pek adetim değilken...
üstelik aynı insanların her konuda aynı şeyi yapmaları dikkatimi çekti..
ilk kez görsem zaten dikkatimi çekmezdi...
neyse bu cool ablaların bi de yandaşları destekçileri var her yaptığı yorumu beğenen...
sürü psikolojisi bişey diyemem...

Bravo aynen yorumlarına katılıyorum tamda aklımdan geçenleri yazıya dökmüşsünüz:40:
nedir bu herkeste ahkam kesme merakı bir alaycılık bir aşağılama ayıptır yahu...
kadın kadının düşmanıdır diye boşuna demiyorlar... o bahsettiğin cool ablalar benimde hep
dikkatimi çekiyor ne yorum yazsalar yandaşları şakşakcıları hemen beğeniveriyorlar birde
gururun varsa affetmezsin diye ahkam kesmeleri yokmu çok kızıyorum hiç bir kadın yapılanı
UNUTMAZ!!!! ve asla AFFETMEZ!!! sadece beraber yaşama zorunlulukları vardır işte şartlar diyoruz ya herkes
o kadar da şanslı değil malesef:50: benim başıma gelmedi ama gelse sanırım benimde önce çocuklarım
aklıma gelirdi:26: Allah hiç birimize böyle üzüntüler yaşatmasın konu sahibi arkadaşıda selametlere çıkarsın:26:

Back
X