• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun sana kocacım

adam ölçüde çlçüdıye tutturmuş nekadar iğrenç aslında yanı gerçekten tıksındrıcı eşinizden ayrımısınız hala bırlıktemısınız

ben derdim 90-60-90 değilim, öyle olsaydımda sana bakmazdım öküz :27:

delilleri sakın silme. eşin çocuğunuzu düşünmemiş kendi uçkurunun derdine düşmüş. sen ise çocuğun var diye fevri davranmaya korkuyorsundur :/ umarım en doğrusunu yaparsın. yüklü bir tazminat davasıyla yanından defetmek giderdi bu olaya ama...neyse hayırlısı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
yanlış konuya yazıldı mesaj.siliyorum

Son düzenleme:
Bir sıra ben de kocama böyle birsey yapmıştım K....age diye bir yerde strateji oyunu oynuyordu. Ben de oyuna girdim 1 ay oyunu oynadım ki çakmasın diye sonra çakma bir resim buldum ekledim ve onunla konuştum belgeledim çünkü bu adamla hayat geçmez gerekli imkanları sağlayınca ve sorunlarımı çözünce icabına bakacağım. sağlık sorunlarım ve eş sorunum bir birine girmiş durumda allahından bulsunlar Eki Görüntüle 661836 :47:

ayy ne igrençlerya hepsi aynı bunların artık kımseye güvenemiyorum.
ben 12 yaşımda kuaförlüge başladım 10 yıldan fazlada yaptım bayanların çogu böle magdurb % 95 ' i nerdeyse o pisikolojıylede evlenmedım .
valla halen dahada güvenemiyorum nebuya sıkı feminist olcam valla

rezil insan.
butun belgeleri ayri ayri yerlere bi kac kere kopyala.hic bi zman bulamasin.
elinde koz olmali
simdi ne yapmayi dusunuyosun canim? bosanmakmi?

ikinci yapışı demek haaa kesinlikle cezasız kalmamalı

bnde evliyim bnmde yeni bebeğimm oldu kesinlikle büyük konuşmak istemiyorum internette bile başka kadınlarla konuşsa afetmmem bn onu bu kadar severken o gitcek başka kadınlarla konuşsunnn oldu canımmm kesinlikle cezasını veerr

Bir sıra ben de kocama böyle birsey yapmıştım K....age diye bir yerde strateji oyunu oynuyordu. Ben de oyuna girdim 1 ay oyunu oynadım ki çakmasın diye sonra çakma bir resim buldum ekledim ve onunla konuştum belgeledim çünkü bu adamla hayat geçmez gerekli imkanları sağlayınca ve sorunlarımı çözünce icabına bakacağım. sağlık sorunlarım ve eş sorunum bir birine girmiş durumda allahından bulsunlar Eki Görüntüle 661836 :47:

Pislikler!
Gerçek anlamda midem bulandı Allah size yardım etsin her gün bu adamı görmek
ve katil olmamak büyük sabır gerektirir..:ssz:

Ben böyle erkegin varya keserim o cok güvendigi seyini sonrada boynuma kolye yapar ibretialem olsun diye dolasirim ortalikta :47::47:allahim yarabbim valla sinir geldi okudukca

Son düzenleme:
merhaba,
uzun zamandır üyeyim kadınlar kulübüne. ben yazmaktan çok okumayı tercih ettim siteyi takip ederken. ahkam kesmek istemem fakat biliyorum ki her şey insan için. eşimin, eve gelmeyeceğimi bildiği birgün unuttuğum bir şeyi geri almak için eve döndüğümde onu yarı çıplak, bir kadınla evimizde buldum. babamın ciddi sağlık problemleri nedeniyle ailemi üzmek istemedim ve konuyu kimseye anlatmadım. ne zaman ki işler düzeldi eşime ayrılmak istediğimi söyledim ve evi terkettim. kabullenmedi ve bu yüzden süreç uzun sürdü fakat ben geri adım atmadım ve boşandık.
birkaç yıl sonra aşık oldum. yaklaşık dokuz ay sonra evli olduğunu öğrendim. ikinci çocuğu doğmadan birkaç gün önce! çok ağır bir imtihandı benim için. klasik söylemler:"mecburiyetler, karımla mutlu değilimler, aynı odada dahi uyumuyoruzlar". bitti tabii ki başka yolu yoktu.
her iki durumu da yaşamış bir kadın olarak paylaşıyorum düşüncelerimi. aldatılan bir kadının eğer gidecek bir yeri ya da hayatını devam ettirmeye yetecek bir mesleği yoksa eşinden ayrılmamasını anlayabiliyorum. hele de çocuklar varsa kolay bir karar değil çekip gitmek. evinde kalmayı tercih eden kadının kocasının aldatmasını bilmiyormuş gibi davranması evladır. yoksa adam daha da çirkinleştirecektir davranışını. "bak biliyorsun aldattığımı ve hala bu evdesin. bana muhtaçsın" moduna girecek. böyle bir ortamda aynı evi paylaşmak azab dönüşecek.
aldatılan kadın da oldum farkında olmadan öteki kadın da. şimdi "Allah bir" dediğinden gayrısını kaale alamıyorum erkeklerin. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimiz. Amin...

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Konuyu Açan arkadaşım bütün sayfalarını okumadım sama sanırım sen çok fazla yazamadın buraya.
Bir insanın dertlerini dinleyip yoldaş olamıyorsak, illa zordaş olma mecburiyetinde değiliz..
Kimse kimseyi konusunu okusun diye zorlamıyor, beğenmiyorsanız okumayın yorumlamayın..

Neyse konuya gelecek olursam seni neden kınayalım, eşinden neden ayrılamadığın ve bu konuda çektiğin acıları ancak tahayyül edebiliriz.
Ötesi boş..
Kimsenin seni kınama yargılama gibi bir durumu olamaz..
Hiç bir kadın onuruna yapılan bu davranışa bir mecburiyeti olmadan sessiz kalamaz,
Kalmak mecburiyetinde olmadıkça.

Senin için rabbimden ferahlık ve huzur dileyebilirim sadece.
Şuanda varsa bir büyüğünle dertleş.
Yine doğruya en yakın tavsiyeleri dana onlar verebilirler.
Hatta 183 aile sağlık hattını da arayabilirsin.
Oradan da psikolojik, maddi manevi destek alabilirsin.

:(

Allah bu erkek milletine akıl fikir vicdan versin
çoğu fırsatını buldu mu aldatıyor evdeki mutluluk onlara yetmiyor:23:doyumsuz beyinsizler işte
Allah yardımcın olsun canım

ben bi ara girip bakmıştım o siteye . valla çoğu erkek evliydi . hatta birinle muhabbet ettim . adam ankaralı bir cerrahtı . sakın mesleğini atmıştır falan demeyin araştırdım adını soyadını herşeyini verdi . ben araştırdım nette sonra biyografisini buldum evli olduğunu gördüm . sordum dedim sen evliymişsin ama . evet senden saklayacak değilim saklasaydım ismimi vermezdim dedi . ee dedim neden yapıyorsun böle yazık değil mi eşine . ben bir kadına bağlı kalamıyorum eşimle mantık evliliği yaptım eşimi beğenmiyorum cinsel hayatımız yok gibi birşey demişti . bende dedim git kardeşim işine ya . yapma böle şeyler deyip sildim adamı . neyse bu tür hikayeler maalesef gerçek ben bizzat yaşamış biriyim . hemde bunu yapan işi gücü yerinde parası pulu olan erkekler . bende evlenicem inşş sevgilimle onu bu şekilde bir arayışta görmek beni yıkar . ne yetmiyor ki erkeklere anlamıyorum . yada bütün suç onlarda mı acaba biz kadınlık görevlerimizi yerine getiriyor muyuz ?biraz da öz eleştiri yapmak gerek . aldatmanın her erkek aldatır düşüncesiyle ciddi bir dorun olduğunu görmezden gelmek bana saçma geliyor . her erkek aldatmıyor . aldatmanın bir sürü nedeni var . önemli olan o nedenler işte .

ben bi ara girip bakmıştım o siteye . valla çoğu erkek evliydi . hatta birinle muhabbet ettim . adam ankaralı bir cerrahtı . sakın mesleğini atmıştır falan demeyin araştırdım adını soyadını herşeyini verdi . ben araştırdım nette sonra biyografisini buldum evli olduğunu gördüm . sordum dedim sen evliymişsin ama . evet senden saklayacak değilim saklasaydım ismimi vermezdim dedi . ee dedim neden yapıyorsun böle yazık değil mi eşine . ben bir kadına bağlı kalamıyorum eşimle mantık evliliği yaptım eşimi beğenmiyorum cinsel hayatımız yok gibi birşey demişti . bende dedim git kardeşim işine ya . yapma böle şeyler deyip sildim adamı . neyse bu tür hikayeler maalesef gerçek ben bizzat yaşamış biriyim . hemde bunu yapan işi gücü yerinde parası pulu olan erkekler . bende evlenicem inşş sevgilimle onu bu şekilde bir arayışta görmek beni yıkar . ne yetmiyor ki erkeklere anlamıyorum . yada bütün suç onlarda mı acaba biz kadınlık görevlerimizi yerine getiriyor muyuz ?biraz da öz eleştiri yapmak gerek . aldatmanın her erkek aldatır düşüncesiyle ciddi bir dorun olduğunu görmezden gelmek bana saçma geliyor . her erkek aldatmıyor . aldatmanın bir sürü nedeni var . önemli olan o nedenler işte .

Yetmiyorsa ayrılsın.
Aldatmasın, ayrılsın başkasıyla olsun.
O da güzel valla...

Back
X