- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
adam ölçüde çlçüdıye tutturmuş nekadar iğrenç aslında yanı gerçekten tıksındrıcı eşinizden ayrımısınız hala bırlıktemısınız
ben derdim 90-60-90 değilim, öyle olsaydımda sana bakmazdım öküz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam ölçüde çlçüdıye tutturmuş nekadar iğrenç aslında yanı gerçekten tıksındrıcı eşinizden ayrımısınız hala bırlıktemısınız
Sanirim bir saglik sorunu var , hazir oldugunda tekmeyi basacak. SelinimS acaba kocanin haberi var mi bu konusmalari yaptigindan , yoksa seni hala baska bir kadin mi saniyor.
peki sonra ne yaptın ona selinim?
umarım onun canını acıtacak birşeyler yaptın.
açıkladım ben olduğumu zaten biliyordum dedi yüzsüz
Bir sıra ben de kocama böyle birsey yapmıştım K....age diye bir yerde strateji oyunu oynuyordu. Ben de oyuna girdim 1 ay oyunu oynadım ki çakmasın diye sonra çakma bir resim buldum ekledim ve onunla konuştum belgeledim çünkü bu adamla hayat geçmez gerekli imkanları sağlayınca ve sorunlarımı çözünce icabına bakacağım. sağlık sorunlarım ve eş sorunum bir birine girmiş durumda allahından bulsunlar Eki Görüntüle 661836![]()
Bir sıra ben de kocama böyle birsey yapmıştım K....age diye bir yerde strateji oyunu oynuyordu. Ben de oyuna girdim 1 ay oyunu oynadım ki çakmasın diye sonra çakma bir resim buldum ekledim ve onunla konuştum belgeledim çünkü bu adamla hayat geçmez gerekli imkanları sağlayınca ve sorunlarımı çözünce icabına bakacağım. sağlık sorunlarım ve eş sorunum bir birine girmiş durumda allahından bulsunlar Eki Görüntüle 661836![]()
ben bi ara girip bakmıştım o siteye . valla çoğu erkek evliydi . hatta birinle muhabbet ettim . adam ankaralı bir cerrahtı . sakın mesleğini atmıştır falan demeyin araştırdım adını soyadını herşeyini verdi . ben araştırdım nette sonra biyografisini buldum evli olduğunu gördüm . sordum dedim sen evliymişsin ama . evet senden saklayacak değilim saklasaydım ismimi vermezdim dedi . ee dedim neden yapıyorsun böle yazık değil mi eşine . ben bir kadına bağlı kalamıyorum eşimle mantık evliliği yaptım eşimi beğenmiyorum cinsel hayatımız yok gibi birşey demişti . bende dedim git kardeşim işine ya . yapma böle şeyler deyip sildim adamı . neyse bu tür hikayeler maalesef gerçek ben bizzat yaşamış biriyim . hemde bunu yapan işi gücü yerinde parası pulu olan erkekler . bende evlenicem inşş sevgilimle onu bu şekilde bir arayışta görmek beni yıkar . ne yetmiyor ki erkeklere anlamıyorum . yada bütün suç onlarda mı acaba biz kadınlık görevlerimizi yerine getiriyor muyuz ?biraz da öz eleştiri yapmak gerek . aldatmanın her erkek aldatır düşüncesiyle ciddi bir dorun olduğunu görmezden gelmek bana saçma geliyor . her erkek aldatmıyor . aldatmanın bir sürü nedeni var . önemli olan o nedenler işte .
Yetmiyorsa ayrılsın.
Aldatmasın, ayrılsın başkasıyla olsun.
O da güzel valla...