heves işteSaçlarınız siyahken neden sarışın olmaya çalısıyorsunuz zorla?
Saçlarınız siyahken neden sarışın olmaya çalısıyorsunuz zorla?
güya adam yaptı uçları çok acilmadigi için hep bir koyuluk var koyu sarı koyu turuncu uç derken de bi 6- 7 cm yani az değil bir sürü param gidiyor sonuç hep berbatSaç uçlarına küllü cila yapsan ?
Yani sariya bu kadar para vermisken kullaniyim diyorum hem param hem saçim gitti Kızılda hiç sevmem kiResim atabilir misiniz? Belki sandiginiz kadar kotu degildir? Yesil mi hakkaten dipleri, mubala mi yaptiniz? Olmadi hepsini kamufule edecek bir renge boyatirsiniz, guzel bi kizil tonu gibi.
Şimdi hanimlar beinim bu lanet saçlarım siyahtan sariya döndü yani actirdim yalnız uçlarında turunculuk lar koyu sarı olarak kaldı. Bugün de güya çok iyi bir kuaför e gittim diplerine küllükumral olsun uçlarındaki turunculugu da al dedim . suan uçları dore dipleri yeşil artık eşim beni öldürecek uçlarını kestirsem küt gibi olacak uçlarını actiramam çünkü zaten lastik gibi ben napim kafayı yicem
Aynen öyle yeşil akar da üç ne olacakO yeşil kısım yıkandıkça akar diye düşünüyorum mesele uçlar bence
E tabi uçlar bi açıcıyı daha kaldıramazgüya adam yaptı uçları çok acilmadigi için hep bir koyuluk var koyu sarı koyu turuncu uç derken de bi 6- 7 cm yani az değil bir sürü param gidiyor sonuç hep berbat
doğru diyorsun ama kafami kazitasim var suanIlk yapman gereken lanet etmeyi birakman
Çok doğru lanet bedduadan daha ağırdır bedduadan tövbe edilir ama lantin dönüşü yok hatta lanet edilen birşeyden hayır görülmez dikkatli olmak lazımIlk yapman gereken lanet etmeyi birakman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?