Saç Rengi ve Saç Boyama Lanet saçlarım

doğru diyorsun ama kafami kazitasim var suan
Bak kısa sürede toplarsın yves Rocherin yıpranmış saçlar için şampuanı var onu ve bakım kremini al ikisi 50 tl falan pantanenin bakım yağı var onu al bi de kerastasın bakım kremini al. Kerastası haftada bir saçına sürüp buhar ver saçına evde yapamazsan kuaföre git. Diğerlerimi de 3 günde bir saçını yıkamak suretiyle kullan şampuan ve bakım kremi her banyoda pantanenin bakım yağınıda nemli saçına sür 2. Yıkamada farkı göreceksin.

Edit: marka verdim ban yemem dimi yasaksa kaldırayım hemen

Resim atabilir misiniz? Belki sandiginiz kadar kotu degildir? Yesil mi hakkaten dipleri, mubala mi yaptiniz? Olmadi hepsini kamufule edecek bir renge boyatirsiniz, guzel bi kizil tonu gibi.

Eklentiler

• 2016-08-12 22.56.36.webp
    45 KB · Görüntüleme: 68
Allah seni :))

keratin bakımı yaptırdım sorun rengi şuan malesef

keratin bakımı yaptırdım sorun rengi şuan malesef
Cnm rengini boşver saçını toplaman lazım bu saçlara el atmazsan hep kopacak uçlar çok yanmış sarı kullanmak istiyorsanda uçlarını kestir küt saç modeli olarak kullan ben fotoda yeşillik göremedim pek belki fotodan bilmiyorum

olabilir yeşillik gider de kestirim dimi başka çare yok bencede bide normalde kivircik kutte hep fon ister

olabilir yeşillik gider de kestirim dimi başka çare yok bencede bide normalde kivircik kutte hep fon ister
Cnm sarı kullanmak istiyorsan mecbur kestireceksin zaten kestirmesen bile o uçlar kopa kopa kısacık kalacak saçın

Ya mor şampuan iş görmez mi acaba ? Bende kullandım turunculuk için ama işte benim ki açık tondu aktıkça berbat bir görüntü oluyordu sadece ona iyi geliyordu

Öncelikle geçmiş olsun tek yapman gereken saçlarını sade bir renge boyamak kahve tonları olsun tekrar siyah yapmaya kalkarsan yemyeşil yeşil adam gibi dolaşırsın gerçi oda moda olmuş günümüzde o ayrı tartışılır saçımız ın bakımı için öyle dünya para harcamanıza gerek yok zaten mahvetmek için yeterince harcamışsın saçlarını pirinç suyu ile yıka bunun için evde hergün pilav yapman gerekebilir saçlarına yeniden güç kazandıracak ve parlaklığını yumışaklığını kazanması içinde badem yağı yada hakiki zeytin yağı ile masaj yap haftada 1 kez yapman yeterli röfle den yanan saçlarımı kesmekten bu şekilde kurtardım, her ne kadar eşimin üzerine salatalık ďomateste doğra tam olsun esprilerine maruz kalmış olsamda pişman değilim

Acelem oldugundan konuyu tam okuyamadim ama sanirim sacta bir yesillik soz konusu . Mor sampuan sarilari nötrler, yesil saci notrlemek icin kirmizi boyadan faydalanmalisiniz. Yesilin acikliginda kirmiziyi surerseniz sac notrlenecektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…