Bak kısa sürede toplarsın yves Rocherin yıpranmış saçlar için şampuanı var onu ve bakım kremini al ikisi 50 tl falan pantanenin bakım yağı var onu al bi de kerastasın bakım kremini al. Kerastası haftada bir saçına sürüp buhar ver saçına evde yapamazsan kuaföre git. Diğerlerimi de 3 günde bir saçını yıkamak suretiyle kullan şampuan ve bakım kremi her banyoda pantanenin bakım yağınıda nemli saçına sür 2. Yıkamada farkı göreceksin.doğru diyorsun ama kafami kazitasim var suan
Resim atabilir misiniz? Belki sandiginiz kadar kotu degildir? Yesil mi hakkaten dipleri, mubala mi yaptiniz? Olmadi hepsini kamufule edecek bir renge boyatirsiniz, guzel bi kizil tonu gibi.
Allah seni :))Saçin siyahken sariya boyatarak zaten anasini ağlatmişsin sonra yanliş anlamdiysam bidaha boyatmişsin bi süre sakin boyatma saçlarin elinde kalir 3 numara kafayla dolanmak zorunda kalirsin.
Ben hamile kaldiktan sonra saçimi hiç boyatmadim kafam gök kuşagi gibi.
Saçini boyatmak isteyip rengine karar veremeyenler çok rahat kafamdan renk beğenebilirlerbizim durum daha vahim bi de bizi düşün:)
keratin bakımı yaptırdım sorun rengi şuan malesefBak kısa sürede toplarsın yves Rocherin yıpranmış saçlar için şampuanı var onu ve bakım kremini al ikisi 50 tl falan pantanenin bakım yağı var onu al bi de kerastasın bakım kremini al. Kerastası haftada bir saçına sürüp buhar ver saçına evde yapamazsan kuaföre git. Diğerlerimi de 3 günde bir saçını yıkamak suretiyle kullan şampuan ve bakım kremi her banyoda pantanenin bakım yağınıda nemli saçına sür 2. Yıkamada farkı göreceksin.
Edit: marka verdim ban yemem dimi yasaksa kaldırayım hemen
Allah seni :))
Çok doğru lanet bedduadan daha ağırdır bedduadan tövbe edilir ama lantin dönüşü yok hatta lanet edilen birşeyden hayır görülmez dikkatli olmak lazım
Cnm rengini boşver saçını toplaman lazım bu saçlara el atmazsan hep kopacak uçlar çok yanmış sarı kullanmak istiyorsanda uçlarını kestir küt saç modeli olarak kullan ben fotoda yeşillik göremedim pek belki fotodan bilmiyorumkeratin bakımı yaptırdım sorun rengi şuan malesef
daha 3 saat var ben nefret ediyorum artık bu turuncu da nBence o kadar da kotu degil, guzel yaa, civil civil. :)
Esin ne zaman gelecek?
doğru diyorsun ama kafami kazitasim var suan
olabilir yeşillik gider de kestirim dimi başka çare yok bencede bide normalde kivircik kutte hep fon isterCnm rengini boşver saçını toplaman lazım bu saçlara el atmazsan hep kopacak uçlar çok yanmış sarı kullanmak istiyorsanda uçlarını kestir küt saç modeli olarak kullan ben fotoda yeşillik göremedim pek belki fotodan bilmiyorum
Cnm sarı kullanmak istiyorsan mecbur kestireceksin zaten kestirmesen bile o uçlar kopa kopa kısacık kalacak saçınolabilir yeşillik gider de kestirim dimi başka çare yok bencede bide normalde kivircik kutte hep fon ister
Ya mor şampuan iş görmez mi acaba ? Bende kullandım turunculuk için ama işte benim ki açık tondu aktıkça berbat bir görüntü oluyordu sadece ona iyi geliyorduolabilir yeşillik gider de kestirim dimi başka çare yok bencede bide normalde kivircik kutte hep fon ister
Can'ım dua et yanmamış benim güzelim saçlarım bu sarı saç hevesim yüzünden yandı bence kestir ve bir sene asla boya sürmeolabilir yeşillik gider de kestirim dimi başka çare yok bencede bide normalde kivircik kutte hep fon ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?