- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
katılıyorumBen olsam sanırım yazardım ya, taktik uygulamak gereksiz derdim şu saatten sonra. Adama koysa ne koymasa ne, önemli olan yazmanın ya da yazmamanın sana ne hissettireceği. Yani bence sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yapmalısın.
@taylorHanimKelesimiGetir @grill
Sizde haklısınız tabi.
Şu an olay çok sıcak.
Onun için cool olayım cevap vermiyim dediği an
İlerde,aradan belli bir süre geçtiğinde
Olay soğuduğunda
bu şansı değerlendiremediği için
pişman hissetmeyecekse hiç bir şey yazmasın.
Ama yok uff keşke o an içimdekileri dökseydim
deme potansiyeli varsa yazsın.
Ben kendime göre yorumluyorum.
Ben onun ne hissedeceğiyle bu saatten sonra ilgilenmezdim.
Onun için de dökülür rahatlar engeli basardım.
Önce kendi hissettiklerimle ilgileniyorum
Onun içinde yorumlarım bu yönde oluyor ister istemez :)
Nyse bakalım müge napacak
bende merak ediyorum.
Aynı durumda ( eski sevgilim benden ayrilip nisanlanmisti, sonra bana yazmisti) s..tir git yazmıştım. Sonra da engellemiştim. :) Hatta sonra ona bile pişman oldum. Ne gerek var. Oturup bir de şimdi ondan cevap bekleyeceksin. Atmazsa daha çok üzüleceksin hevesin kursağinda kalacak. Diyelim ki atti pisman bu adama aciyacaksin. Belki konustukca acabalar olusacak kafanda. Iyice cikmaza sokma kendini. 2. Mailini bekleme. Engelle. Kendin icin yapabilecegin tek sey bu. Geri yapacagin her sey ona iyi gelir sana degil. Ya egosu siser ya vicdani rahatlar. Ille bir sey yazayim dersen banane yaz yada benim gibi biptir çek :)
adamın amacı iyi veya kötü bir cevap alabilmek. o yüzden yazmamalı diye düşünüyorum. müge nin sessizliği adamı çıldırtacak eminim.
Vah vah beter olsunAzıcık da olsa vicdanı varmış. Ben üzüldüm kızlar ya bilmiyorum çok mu salağım
Tam anlamıyla mutlu değil adam...
Ben yazma diyorum hala ama eğer yazacaksan onu hiç onemsemedigini belli eden birşey olsun.yüreğine otursun derim
Mesela "Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal. "
ya içimde çok şey var. Oldugu için durup durup buraya konu açıyorum ya :) O yüzden yazayımda bi rahatlayayım diyorum :/ Bir yandan yazma müge aldattıgını söledi ağzını açmadın boşandın sesini çıkartmadın kudursun işte bırak diyorum.
En iyisi yazmayayım ya. Bir daha yazmaz ama zannetmiyorum hiç
+ 10000000000000000000000Yazınca o aklındaki sorulara cevap bulacak. Cevap atmak ona hediye olur. Ne kadar uzun kısa ne yazarsanız yazın hep acaba ve keşkeleriniz olacak çok normal. Kolay bir şey yaşamıyorsunuz. Onu umursamamak, cevapsız bırakmak en güzel hareket bence.
Daha önce de dediğim gibi sıra sizin sıranız bu size çok büyük işaret hakkınız orda kalmayacak. Siz kendi geleceğinize odaklanın ve mutlu olmaya çalışın. O zaman her şey yoluna girecek.
Vicdanını rahatlatmaya çalışıyor.ona bu lüksü vermeyin.daha çook pişman olacaktırYazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Kesinlikle. Bence su saatten sonra mugenin yapacagi hicbir sey ona fyda saglamaz. Onun pisman olmasini aci cekmesini gormek ustemek bile mugeye zarar. Pismn olsa ne olur bebek bekliyor. En guzeli cani cehenneme diyip yola devam etmek.Katılıyorum yazdıklarınıza.. Diyelim ki içinden gelenleri yazdı gönderdi adam cevap yazmassa bu sefer ne hissettiğini bilemeyeceği için adamın keşke yazmasaydım diyecek.
Adamın amacı ne hissettiği ne onu bilmiyoruz ki..
belki bağırsın çağırsın öfkelensin küfür edip yazsın istiyor ki biraz da olsa vicdanını rahatlatsın..
belki tekrar mügeyle beraber olmak için iletişim kurmaya çalıştı..
Fayda sağlarsa kendini iyi hissederse yazmak mantıklı ama sonra niye yazdım derse daha kötü hissedebilir kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?