Lanet

"Evliyken başka bir kadına yazma huyun değişmemiş ama demekki insan neyse o" de. Nekadar hızlı fikir değiştiriyorsun şimdi de severek isteyerek evlendin bi çocuğun olacak benden ne istiyorsun de
Yani ben olsam böyle derdim. İçimi kusardım. Önemli olan senin rahatlaman çok acı çektin bu hakkın

Ya bir de kendimden örnek vermek istiyorum ben mugehatun . Sevgilimle ne zaman tartışsak ben ona sinirle uzun mesaj yazarım, o bana cevap yazmaz ve işin açıkçası kudururum sinirimden ama ne zaman bana cevap verir bu sefer ben umursamaz olmaya başlarım. Cevap yazmamak daha iyi sanırım ya. Kudurur böylece, her gün girer maili kontrol eder cevap verdin mi acaba diye.

katılıyorum
yazmanın beni rahatlatacağını düşünüyorsam yazardım
önemli olan benim boşalıp boşalmayacak olmam. yoksa karşımdaki adam beni çoktan aldatmış da evlenmiş de çocuk bekliyor. bu saatten sonra havalansa ne havalanmasa ne?

Müge hiç sinirlenme, hatta bence bu senin zaferin.
Soruyordun ya nasıl şıp diye evlendi, balayına neden benim istediğim yere gitti, her şey yalan miydi, ya da neden ahım çıkmıyor, onlar çok mutlu?
İşte bak bu kisa mesajda bütün cevaplar.
Susmaya devam et. ve mutlu ol. O delirsin.
Ayrıca bir gece vakti mesaj atması boşlukta ce mutsuz olduğunu gösteriyor.
Oh olsun.

Birde şu var,müge tahminim içiden geçenleri mutlaka söylemiştir x kişiye..
Hadi cevap verdi diyelim adamın daha sonra yine yazmayacağının garantisi varmı oda yok.
Sonuçta bitmiş artık,adam zaten pişman verdiği mesaj apaçık ortada,mutsuz ve husursuz çünkü..
Şöyler bir mesajıda var bence,ben aptallık ettim seni terk etmekle diyor,direk değilde mesajla..

Katılıyorum yazdıklarınıza.. Diyelim ki içinden gelenleri yazdı gönderdi adam cevap yazmassa bu sefer ne hissettiğini bilemeyeceği için adamın keşke yazmasaydım diyecek.
Adamın amacı ne hissettiği ne onu bilmiyoruz ki..
belki bağırsın çağırsın öfkelensin küfür edip yazsın istiyor ki biraz da olsa vicdanını rahatlatsın..
belki tekrar mügeyle beraber olmak için iletişim kurmaya çalıştı..
Fayda sağlarsa kendini iyi hissederse yazmak mantıklı ama sonra niye yazdım derse daha kötü hissedebilir kendini.

+1
Evlat acısı gibi koyar bu mail
Sevdim :)

Yazınca o aklındaki sorulara cevap bulacak. Cevap atmak ona hediye olur. Ne kadar uzun kısa ne yazarsanız yazın hep acaba ve keşkeleriniz olacak çok normal. Kolay bir şey yaşamıyorsunuz. Onu umursamamak, cevapsız bırakmak en güzel hareket bence.
Daha önce de dediğim gibi sıra sizin sıranız bu size çok büyük işaret hakkınız orda kalmayacak. Siz kendi geleceğinize odaklanın ve mutlu olmaya çalışın. O zaman her şey yoluna girecek.

+ 10000000000000000000000

Müge cevap verme ne olur.
Cevap alamayıp düşecek, çok güçlü bir şekilde hissediyorum bunu.

1 hafta süre tanı kendine.
Mailin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen senin dediğin gibi bir şey daha yazmazsa, maili yeni görmüş gibi etkili ama kısa birkaç cümle yazarsın illa ki yazmak istiyorum dersen.
1 hafta geçsin hem sen soğu, bak bakalım hala yazmak istiyor musun istemiyor musun.
Hem de mail atacak mı bakalım buna fırsat tanımış olursun.

Ayy müge günah cıkarıyo aklinca.
Yani beddua etmissindir bari geri alsın ayaginda.
Yada seni gercekden özlüyo.
Senli zamanlari dusunuyo
Seni tamamen kaybettigini yeni anladi.

Erkeklerin kafasina sonradan dank ediyo malesef.

Kaybettikden sonra anliyolar.

Sen cvp yazarsan o da yazar böyle böyle uzar gider o mailler.

Bence umursamazmıs gibi davran.

Ama o adam yaptiklarini ceksin.

Vicdanını rahatlatmaya çalışıyor.ona bu lüksü vermeyin.daha çook pişman olacaktır

İster mail atmış olsun ister atmamış olsun, sakın iletişime geçme.. Çünkü sen o tarafın gözünde ezik ve hala medet uman kadın durumuna düşersin..Heleki şimdiki eşi duysa yada görse kadına diyeceği o taciz ediyor olur. Sil at şunu artık iletişim hesaplarınıda değiştir, çünkü o yazmasa sen yazacaksın bu gidişe ve işe gir çalış ayaklarının üzerinde dur, hayat eski kocandan ibaret değil, bu kadar dert etmeyi bırak.. Yoluna devam et..

Kesinlikle. Bence su saatten sonra mugenin yapacagi hicbir sey ona fyda saglamaz. Onun pisman olmasini aci cekmesini gormek ustemek bile mugeye zarar. Pismn olsa ne olur bebek bekliyor. En guzeli cani cehenneme diyip yola devam etmek.
Yalniz dusundum de bu adam once mugenin pesinde ayrilmamak icin dolandi. Sonra evlendi ya. Bence cocugu babasiz buyutmeyeyim yada kadini ortada bakmayayim diye degil. Biliyordu ki bu kadin cocuk olayini duyarsa zaten onu affetmeyecekti. Baska sansi yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…