Lanet

Çoğu kişi yazarsan şunu düşünür,bunu düşünür falan diyor ama ,O nun ne düşündüğünden çok mügenin ne düşüneceği,içinin soğuması daha önemli değil mi?Müge mutsuz olduktan sonra ,içini dökemedikten sonra,adam başını duvarlara vursa ne fayda.

Hiçbirsekilde muhatap dahi olmamanı öneririm.Yazman onu halâ önemsediğini düşündürür ona.
Varolan bir yuvayı yıkarak,yalan ve ihanet üzerine kurulan bir evlilikte mutluluk olmaz.
Adam kadının en ufak bir kötü hareketinde,seni aklına getirecek,kıyaslama yapacak hep.Senin iyi,aldatılan taraf onun yuva yıkan olduğunu zamanla daha iyi hissedecek.
Kadın da hep benimle çocuk için evlendi,eski karısını unutamadı mı acaba süpheleriyle,beni de aldatacak mı paranoyalarıyla boğulacak.

"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
bunu yazıcam kızlar. Hatta yazıyorum. Tam işten çıkış saati, eve giderken okusunda morali bozulsun inşallaahhhh

Geçen başka bir konu da erkeklerin aşk acısını nasıl çektiğiyle ilgili yorum yapmıştı burada ki arkadaşlar erkekler bizim gibi değil biz ayrılık acısını dibine kadar yaşıyoruz resmen hayattan kopuyoruz ama erkekler aynı anda hem acısını yaşıyor hem de hayata devam ediyor denmişti bu ......izin ki de o hesap ışte sen şurada nişanlandı düğünü şöyle balayını şurada yaptı madem böyle bir adamdı bu yüzünü bana neden gostermedi diyordun ya ışte bütün bunlar olurken acıyı da cekiyçekiyordu aslında ama belli etmiyordu ama artık tak etmiş olacak ki dökülüyor it beter olsun daha bu hiçbirşey devamı yakın bak görürsün arkadaşlara katılıyorum cvp yazma söz gümüşse sukut altındır bırak cvp alamayıp kıvransın

Yok devenin arka bacağı müge üzülme lütfen nedir ya sakın yazma

Yazmaaaa morali filan bozulmaz ya tam tersi vicdanı rahatlayacak. Oh çok şükür mutluymuş diyecek...

Şimdi yazma bence,biraz kıvransın

Cevabı olmazsa sorun yok,ya mutluluklar yazarsa;ben şahsen üzülürdüm bu cevaba!

Konuda ki ruh halim.

Yaz bence dök içindekileri.
Evet yaa yazmasın bence de.
Off bu çok iyi bunu kesin yazsın.
Bence de yazmamak en doğrusu aslında.
Valla aynı durumdayım Müge sonunda ne karar verecek merakla bekliyorum ama sanki ben de dayanamaz yazardım gibi ne yazardım çözemedim tam. umrumda bile değilsin havası mı verirdim ki o zaman ohhh çekip adam vicdan azabından kurtulabilir bunu istemezdim, beni mahvettin havasında yazsam bu defa hep böyle güçsüz bir kadındı diyebilir bunu da istemem.. Allah belanızı versin diye girişsem nasıl olur diyorum bana yakışmaz. yazardım ama ne ? bulamadım o yüzden yazmayadabilirdim

Yazmış yazmış

Yeni ilişki deme müge yapmacıklığı çok belli yeni bir düzen kurdum de bari

Ne sevgiden yazdı o maili ne de pişmanlıktan dolayı arkadaşlar
Eleman yine kendi egosunun peşinde.
Sadece suan evlendi ve müge'ye yaptıklarından ötürü aldıgı bedduadan dolayı hayatına daha iyi devam edebilmek bi nevi vicdanını rahatlatmak için sadece bir umut yazmış.
Ardına da Müge'ye aslında seni seviyordum ama işte olanlar oldu keşke olmasaydı diye ekleyerek kendisinin güya çektigi bir vicdan azabı olduğunu vurgulamak istemiş.
Hani fail maktülünü sürekli görmeye gelirmiş misali.
Ortada işledigi bir cinayet var ve sürekli acaba ne halde, onu terkettim acaba mutlu olabilir miyim gibi sürekli kafasında kurguladıgı sorulara cevap bulmak istiyor.
Yani Müge ona eyvallah dese umuruna bile gelmeyecek.

Adama biri ettiğini bulursun çocuğunda olacak demiş oda vicdanını rahatlatmaya yazmış, su saatten sonra bunlarin önemi yok aslında sadece vicdanını rahatlatmak maksat

Yeni ilişki deme müge yapmacıklığı çok belli yeni bir düzen kurdum de bari
Müge eger üstteki maili yazdıysan inan bana adamın umuruna bile gelmeyecektir.
Müge birisini bulmuş, mutlu mesut beni de unutmuş nasıl olsa deyip yeni kurdugu hayatına daha rahat odaklanacak
Umarım yazmamışsındır.
Ben olsam ''Seni ALLAH'a havale ettim, benim hesabını sormaya gücüm yetmedi ama O elbette karşılıksız bırakmayacaktır'' der ve gönderirdim.

Bu evrelerden geçmiş biri olarak derim ki, geçmişe sünger çekmek diye bişey vardır.. O nekadar içindekinide kussa adam oralı olmayacak.. Daha çok üzülüp acı çeker.. Eyvallahsız olmak gerek geçmiştekilerle ilgili, ki o zaman karşısındaki belki görür hatasını, görmezsede konu sahibi çoktan unutur çünkü.. Gerek yok gururunu kırdırmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…