Yok devenin arka bacağı müge üzülme lütfen nedir ya sakın yazma"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
bunu yazıcam kızlar. Hatta yazıyorum. Tam işten çıkış saati, eve giderken okusunda morali bozulsun inşallaahhhh
"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
bunu yazıcam kızlar. Hatta yazıyorum. Tam işten çıkış saati, eve giderken okusunda morali bozulsun inşallaahhhh
Şimdi yazma bence,biraz kıvransın"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
Cevabı olmazsa sorun yok,ya mutluluklar yazarsa;ben şahsen üzülürdüm bu cevaba!"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
Valla aynı durumdayımKonuda ki ruh halim.
Yaz bence dök içindekileri.
Evet yaa yazmasın bence de.
Off bu çok iyi bunu kesin yazsın.
Bence de yazmamak en doğrusu aslında.
Yazmış yazmışValla aynı durumdayımMüge sonunda ne karar verecek merakla bekliyorum ama sanki ben de dayanamaz yazardım gibi ne yazardım çözemedim tam. umrumda bile değilsin havası mı verirdim ki o zaman ohhh çekip adam vicdan azabından kurtulabilir bunu istemezdim, beni mahvettin havasında yazsam bu defa hep böyle güçsüz bir kadındı diyebilir bunu da istemem.. Allah belanızı versin diye girişsem nasıl olur diyorum bana yakışmaz. yazardım ama ne ? bulamadım o yüzden yazmayadabilirdim
Yeni ilişki deme müge yapmacıklığı çok belli yeni bir düzen kurdum de bari"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
Müge eger üstteki maili yazdıysan inan bana adamın umuruna bile gelmeyecektir.Yeni ilişki deme müge yapmacıklığı çok belli yeni bir düzen kurdum de bari
Bu evrelerden geçmiş biri olarak derim ki, geçmişe sünger çekmek diye bişey vardır.. O nekadar içindekinide kussa adam oralı olmayacak.. Daha çok üzülüp acı çeker.. Eyvallahsız olmak gerek geçmiştekilerle ilgili, ki o zaman karşısındaki belki görür hatasını, görmezsede konu sahibi çoktan unutur çünkü.. Gerek yok gururunu kırdırmaya..Çoğu kişi yazarsan şunu düşünür,bunu düşünür falan diyor ama ,O nun ne düşündüğünden çok mügenin ne düşüneceği,içinin soğuması daha önemli değil mi?Müge mutsuz olduktan sonra ,içini dökemedikten sonra,adam başını duvarlara vursa ne fayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?