Lanet

Muge yazma bak bu cevap pisman.ve geri donmek isteyene koyar evet ama sen bu adamin daha niye yazdigini bile cozemedin. Ya amaci vicdan rahatlatmaksa. Ya ego sisirmekse. Bari ucu acik bir sey yaz da amacini anla.

Umarim bunu gondermemissinizdir.

Moral bozmak bir yana inandirici degil. "Acimadi kii" der gibi, ozellikle yeni iliskim var mutluyum kismi. "Mutsuzum hala uzuluyorum ama caktirmamaya calisiyorum"u anlatiyor.

Umarim gondermemissinizdir.

Müge seni konu acmayinca merak ediyorum
Tüm samimiyetimle yazicam bunu
Yani tanidigim biri gibi oldun.
O adamin yaptiklari yanina kâr kalmasin istiyorum.
Hep aklina sen gel.
Senin adini duydukca cani yansin.
Ama sen carcabuk unutursun onu umarım
En az hasarla atlatan sen ol.

O cok kafasina vuracak emin ol.

Aman cevap atmaya bile gerek yok. Atmazsan daha çok üzülür bence. Pişman olmuş gibi. Ben olsam cevap yazacaksam bile beddua eder yollardım sanırım

Yazmasaydin bisey.simdi kayle alindigi sancak.
Ya da sen cevap bekliyecen tekrar.
Tam biseylere alisiyorum derken yine aklina dusecek.belki o sana sen ona konusma basliyacak.
Engelle.hic yazmamis gibi dusun.yok say.

Ama yazdin galiba bundan sonra cevap atarsa cevap verme bari.

mugehatun ses ver tatlım be ne olur yazmamış ol
Ya o mesaj olmaz hiç olmaz sonunda yine sen üzülürsün yapma ya lütfeennnn

Umarim bunu gondermemissinizdir.

Moral bozmak bir yana inandirici degil. "Acimadi kii" der gibi, ozellikle yeni iliskim var mutluyum kismi. "Mutsuzum hala uzuluyorum ama caktirmamaya calisiyorum"u anlatiyor.

Umarim gondermemissinizdir.
+1

Yazma ! yazmadım de ... benim çok iyi bir fikrim var

Sakın yazma sakııınnnn

O yazdığını okursa morali bozulmayacak. O bu kadar iyi biri değil Umarım göndermemişsindir, çok pişman olursun

lutfen boyle yazma lutfen

Ya bu x kisi mutsuz olabilir
Mugeninde aklini karistirim beni unutamasin
Onuda huzursuz edim kafasinda olabilir

Bence hayatinda biri olmamasi hür,özgur ve guclu gorunmen onun daha cok canini yakar müge.

Kızlar yazmadım daha ay okadar kötü mü ya allahtan atmadan baktım buraya ay ne yazayım yazcam bıseyler duramıyorum
Ohhhhh şükürler olsun
Çok çok kötü hem de bi kere inandırıcı değil
Ve emin ol sonra sen de pişman olursun
Bak madem illaki yazmak istiyorsun bi arkadaş daha söylemiş bi hafta bekle için birazcık soğusun biraz daha düşün ve o Zaman yaz ama şimdi değil

Kızlar yazcam bişey. Ne düşünürse düşünsün umrumda değil. Ama ben yazcam. Hiç bi zaman ağzımı açıp bi laf etmedim ona ben.Bu kadar çabuk geri dönüşü ondan bence. Hep sustum.Ama bana zarar verdi hep bu susmalar.Bir şey yazıcam o üzülsün işte. üzülmesefe benim için sogur belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…