Umarim bunu gondermemissinizdir."Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
bunu yazıcam kızlar. Hatta yazıyorum. Tam işten çıkış saati, eve giderken okusunda morali bozulsun inşallaahhhh
+1Umarim bunu gondermemissinizdir.
Moral bozmak bir yana inandirici degil. "Acimadi kii" der gibi, ozellikle yeni iliskim var mutluyum kismi. "Mutsuzum hala uzuluyorum ama caktirmamaya calisiyorum"u anlatiyor.
Umarim gondermemissinizdir.
"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
bunu yazıcam kızlar. Hatta yazıyorum. Tam işten çıkış saati, eve giderken okusunda morali bozulsun inşallaahhhh
Sakın yazma sakııınnnn"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
lutfen boyle yazma lutfen"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
Ya bu x kisi mutsuz olabilirNe sevgiden yazdı o maili ne de pişmanlıktan dolayı arkadaşlar
Eleman yine kendi egosunun peşinde.
Sadece suan evlendi ve müge'ye yaptıklarından ötürü aldıgı bedduadan dolayı hayatına daha iyi devam edebilmek bi nevi vicdanını rahatlatmak için sadece bir umut yazmış.
Ardına da Müge'ye aslında seni seviyordum ama işte olanlar oldu keşke olmasaydı diye ekleyerek kendisinin güya çektigi bir vicdan azabı olduğunu vurgulamak istemiş.
Hani fail maktülünü sürekli görmeye gelirmiş misali.
Ortada işledigi bir cinayet var ve sürekli acaba ne halde, onu terkettim acaba mutlu olabilir miyim gibi sürekli kafasında kurguladıgı sorulara cevap bulmak istiyor.
Yani Müge ona eyvallah dese umuruna bile gelmeyecek.
Ay çok kötü öyle şey yazılır mı nispet yapmaya çalıştığınız ne belli olur daha cool ve can acıtıcı şeyler bulmak gerekKızlar yazmadım daha ay okadar kötü mü ya allahtan atmadan baktım buraya ay ne yazayım yazcam bıseyler duramıyorum
Ohhhhh şükürler olsunKızlar yazmadım daha ay okadar kötü mü ya allahtan atmadan baktım buraya ay ne yazayım yazcam bıseyler duramıyorum
Bekle biraz sakin olKızlar yazmadım daha ay okadar kötü mü ya allahtan atmadan baktım buraya ay ne yazayım yazcam bıseyler duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?