Lanet

Yazmayın

Yani illa istiyorsan yaz ama burya yazdigin maili sakin yazma olmaz o

Valla haklisin. Buradan yazma demek kolay ama bende bu kadar aci ceksem yazmadan duramazdim herhalde.

Yaz dok icini rahatla. Bosver senin psikolojine hangisi iyi geliyorsa onu yap. Nasil anlarsa anlasin.

Ama bir daha cevap yazmazsa uzulmeyeceginden emin ol. Kendini en kotusune hazirla ki yikilmayasin.

bence yazarsan pişman olursun mugehatun
neden dersen her seferinde her yazdığın cümlede bir şeyler eksik kalacak
acı kelimelere sığmıyor
aynı şekilde değil ama bi şekilde tecrübe ile diyorum
sonrasında ise keşke yazmasaydım deniyor..

Aşkım döşemeden o yukarıdaki cümleyi yazsan niyetini anlamış olursun derdi neymiş diğer mailinde söyler. "olmasaydı sonumuz böyle"mi? bu sonu ben seçmedim ki x"
Yani yem atıcaz bakalım derdi ne kendisini içini dökmesi için fırsat vericez ama sen bilirsin yine de.. o pis adamın attığı bu tek mail bile fonda "weeee areee theee champiioooonnnnssss" şarkısının çalmasına yetti.

Hayat sizin hayatınız ne isterseniz onu yapmakta özgürsünüz ama bu sizi daha çok üzecek valla buraya sayfalarca yazmayın diye direteceğim. Ona mail atmak anlık sizi rahatlatır ama sonrasını düşünün. Cevap gelse bir gelmese bir. Gelse şöyle yazıcam böyle yazıcam bu döngü böyle gider. Yazmasa bir daha mı yazsam battı balık yan gider diye karmaşaya düşeceksiniz. Ne yazmak istiyorsanız buraya yazın biz de size desteğiz ahlarınız yanına kalmaz inşallah

Bence yazmamalısın. Ama yazarsan da ona duygularını acını hissettirecek şekilde yazma.
Soğukkanlı cool bi cevap ver bence.
Karınla ve çocuğunla mutlu olmak için helallik almaya mı geldin falan yaz. Uzun uzadıya bana böyle yaptın bu sonu ben seçmedim aciz aciz şeyler yazma sakın.

ya kendime çok üzüldüm şuanda kız okadar mı yav
Hayatımda biri var kısmı hariç o kadar da kötü değil bence, bütün pişmanlıklar senin problemin ben artık ilgilenmiyorum demekten sana hala aşığım mesajı verilmez en azından ben öyle anlamam.

Ama yazma müge şimdi, sen sessiz kaldıkça o sana tekrar yazacak. Şimdi yazarsan hemen atlamış olursun, firdevs hanım taktiği uygula

Mugeeeeeeeee bana bak yaz kız deki

Seni dusundugumu nerden çıkardın. Yaşandı bitti saygisizca de. Ama bu maili hayatimdaki insana bildirmeliyim. Aldatmanin en kucugune bile tahammulum yok artık de.

De de de KIZ

SINIR OLDUMM

Kelimesi kelimesine +1500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…