Lanet

Ben tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım yavrum telımıde degıstırdım o yuzden mail atmış ya tek mailim var cunku
Kuzum içinden ne geliyorsa onu yap yaaaa cidden bir taraftan da düşünüyorum adamın ne düşündüğünün ne önemi var??? sen döşemek istiyorsan ohhh be içimde kalmadı hiçbiri diyeceksen yaz gitsin.. ne önemi var ki artık onun ne düşündüğünün? bu herif zaten senle 4 sene evli idi şimdi senin tek bir mesajından senin hakkında karakter analizi yapmayacak ki ayrıca yapsa nolcak , kimdir o artık???

Artık önemli olan sensin. bu herif zaten sen cevap yazsan da döşesen de ağlasan da cool da takılsan köpek gibi pişman olacak. ama ne fayda?

İçinden ne geliyorsa onu yaz. bir tek yeni bir ilişkim var deme

"Anne hadi " deyip duruyor , ben de " tamam çocuğum sen başla geliyorum " diyorum , şimdi Müge msj atacak , e msja cevap da gelir illa kaçırcam tüm olayı .
allah seni napmasın yaptır ödevi ben sana yazarım şimdi atcam mail çıkıyorum burdan :)

Aynen kuzu.
Pişman olsa ne? cool olsam ne mahalle cadısına donsem ne?
Hiç birinin anlamı yok ama ben aylardır söyleyemediklerimin sancısını çekiyorum.
En iyisi yazıp kurtulayım.

Valla benimde aklima hep kufur geliyorda mune abladan tirsiyorum:)
Senii ... cocugu diye dosemek geliyor aklima:)

Erkek gozuyle degelendirme daha dogru bence esine sorarmisin maile cevap versinmi neler yazssin
Eger geri dondurmek gibi bi niyeti varsa sonunun boyle olmasini ben istemedim gibi acik kapi birakan seyler yazsin. Yok yoksa saydirsin dedi :) ama cevap almak onda daha cok etki birakirmis. Benim tersimi dusundu yani :)

Şöyle yazsam:
" Evli & çocuklu bir adam oldun ama hala şerefsizsin. Bazı şeyler hiç değişmiyor demekki" ?

"Senin nasıl olduğunu merak ettim diye şerefsiz mi oldum? Ben eşim ve çocuğumla çok mutluyum. Sana asıldığımı falan mı sandın? Bu kadar mı düştün? Neyse ki bazı şeyler değişiyor. Artık çok mutluyum ve hayatımda sen yoksun. Bence tesadüf değil."

Böyle cevap yazarsa ne hissedersiniz? Kusura bakmayın olabilecek en kötü senaryoyu yazdım ki herşeye hazırlıklı olun.

eski konularını biraz biliyorum ve şu konunu okuyunca fırsat ayağına gelmiş gibi hissettim. hani Tanrının hepimiz için bir planı var denir ya, o hesap. yerinde olsam çok sakin bir dille ama hiç eğip bükmeden tüm gerçekliğiyle duygularımı ortaya dökerdim. cunku senin artık kapatman gereken bir defter var ve içindeki yangını muhattabına hissettirmedikçe de kolay kolay soğumazsın.
bırak biraz da o kendini yiyip bitirsin, madem bi şeyleri anlamaya başladı o zaman acısını da çekmeye başlasın yavaş yavaş.
sen hissettiklerini ona aktarmazsan bir dengesizlik yaratacaksın bana kalırsa, belki mail ulaşmadı diye düşünecek, belki müge umursamıyor artık diyecek ama senin hislerini anlamak kadar yakıcı olmayacak hiçbirinin etkisi. ben olsam bunu görmesine izin verir, sadece kendimi düşünür ve kendimi bu acıdan özgürleştirmek için hakettiği cevabı verirdim bu şahsa. cunku o hala utanmadan, karşısındakini nasıl paramparça edeceğini düşünmeden kafasına göre mail atabiliyor. bu bana göre saldırıdır ve karşılığını almak zorunda. bir daha iletişime geçmemek konusunda gerekli ihtarı da almak zorunda.
sense bütünlüğünü korumak zorundasın ve bu yuzden izin ver öncelikle yüreğindekiler ulaşması gereken yere ulaşsın.
susmak çok büyük bir cezalandırmadır ama bunun için önce bir kalbi olmalıdır karşındakinin. onun anlayacağı dili en iyi sen bilirsin, içinden ne geliyorsa onu yap. herkes fikrini yazmış ama ruhunun ihtiyaçlarını sadece sen bilirsin. Allah acını hafifletsin.

Bence de adamın vereceği cevapları gözönünde bulundurarak yazmalı.
Müge'nin yerinde olsam bana bunları yaşatan adama bir gram ego gurur kibir yaptıracak şeyler söylemem. Bana şunu bunu yaptın demek adamın kendisini önemsemesine sebep olur. Bence böyle hislere bürünmesine sebep olmamalı. Tam tersini yapmalı. Adama kendisini değersiz bir çöp gibi hissettirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…