Lanet

Söyleyeceğin hiçbir şey yazmamam kadar koyamaz ona
Bırak beklesin s.klemedi beni desin kudursun

Sevgili mugehatun, konunu başından beri takip ediyorum ve burada beni en çok etkileyen konulardan birisi. Ben başından beri eski eşin olacak adamın mutlu olduğuna hiç inanmadım, hep tek gecelik takılır kurtulurum diye düşünüp bir anda hayatı değişen bir insan olduğunu düşündüm. Bana kalırsa boyle düşünerek kaçamak yaptı, kız sevgili olmak istedi paçası tutuştu, sen öğrenince de bu işten kurtulamadı. Diğer kadın da firsattan istifade görüşmeye devam etti, gebe kaldı ve evliliği garantiledi. Adam da birden kendini bunların ortasında buldu dediğim gibi. Asla o kadına karşı bir aşk beslediğine inanmıyorum. Bu mesaj da bana gore tüm bunların ispatı oldu. "Bir kaçamak yaptı ve hayatı değişti." sakın ola soylediklerimden adamı aklayıp kadına suç attığımı düşünmeyin. Kocanız hakettiğini buldu. Ama eminim işin buralara geleceğini hayal bile edememiştir. O evliliğin mutlu bir evlilik olma ihtimali yok. Fikirlerimi söylemek istedim bu konuda, sen ah etme demek istiyor demissin ama bana göre bu mail buram buram pişmanlık ve mutsuzluk kokuyor. Beter olsunlar.

ben exe cevap yazmazdım ama bana yazdığını 2.ciye gönderirdim.
"olmasaydı sonumuz böyle" cümlesi öyle kolay hazmedilmez. ister umursar ister umursamaz ama kocasının aklında ne var öğrensinde biraz huzuru kaçsın.
hatta şunun tasmasını sıkı tut bile diyebilirdim.

Bence de cevap yazmayın, çünkü;

-onu umursamıyormuş mutluymuş tarzında yazarsanız onun vicdanını rahatlamış olursunuz, içi falan acımaz, tam tersine mutlu mesut hayatına bakar

-içinizdeki öfkeyi dökerseniz de bana kızgın, demek ki hala beni unutamamış der
Her iki durumda da o karlı çıkar, en iyisi onu merakta bırakmak, çatlatmak

Cevap yazarsanız da ben olsam; "demek evlendin, mutluluklar dilerim, bebeğin için de hayırlı olsun ama beni hayatındaki kadınla karıştırma, evli bir adamla değil birlikte olmak mesajlaşmak bile beni fazlasıyla rahatsız eder, bunu bilmen lazımdı, o kadar ahlaksız değilim şükürler olsun ki, o yüzden çok rica ediyorum, yazma...." gibi bişey yazardım herhalde

Boş sözler bunlar. Kendinizi Hırpalamayayin Bu insan hasta. Sizin Mutsuzluğunuz onu mutlu eder bundan haz alır. Ona sadece onun için Üzülen bir kurban lazım. Bunun için gidip dolaşıp yine gelir yine Acıtmak için. Cevap yazmayın umursamayın. Bu kişi hasta. Sizin psikolojinizi bozmak istiyor. Kendini arasıra size hatırlatıp haz yaşıyor inanın içinde size karşı bir şeyde yok.

Bir anlık bir heves nelere mal oluyor
Yuva kurulurken bunların olacağı hesap edilmiyor
Müge canım cevap yazma ne olur mümkünse eğer tüm hesapları instagram face vs den takibi bırak izleme seyretme adami
Boşanmış sin bunu ben dahil bir çoğumuz başaramıyoruz
Artık yoluna bak canım
Uzak bir yere taşın

hadi yazdın diyelim, cevabını merak etmeyecek misin?
her an maillerini kontrol etmeyecek misin?
cevap gelmezse üzülmeyecek misin?
iyi düşün. sen kendini daha iyi biliyorsun. bunlara cevabın evetse tek üzülen yine sen olacaksın.
eski kocan ohh diyip hayatına devam edecek emin ol.

Arkanı kolla yaz başka bir şey yazma. O ne demek derse arif olan anlar dersin... Soyu kurusun it...

mugehatun benim mesajdan anladığım tek şey "ben kendime yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum ama önümdeki tek engel senin ahın. Hakkını helal et de çocuğumla karımla içim rahat devam edeyim. Hiçbirimizden ahın çıkmasın."

Eğer cevap yazarsan kendine tam anlamıyla yeni bir sayfa açabilecek. Bunu yapmasına izin verme. Ona cevap yazma. Yazacağın hiçbirşey suskunluğun ve asaletin kadar koymayacak emin ol.

Neredeyse bütün sayfaları okudum bir ohhhh çektim ki sorma mügeee

Yazmazsan daha kudurur ama illlle de yazacam kızlar diyosan bence yukarıdaki gibi kısa net laf koymaya çalışmayan, adama vicdan yaptırabilecek, olmayan huzurunu daha da bozacak, müge olsaydı şimdi nolurdu tarzında kafa karışıklığı yaşatacak velhasıl "ahh ulan" dedirtebilecek bu cevaba oyumu veriyorum.

İcimin yaaaaglari eridi resmenn oooooh hic birsey yazma ne dusundugun ne hissetigini hic bir zaman bilmesin... kudursun ici icini yesin zaten bebek icin evlendigini hepimiz bilioduk ama son pismanlik fayda etmez

Asla yazmayın ama asla yazmayın !!!! Yazarsınız ona istediğini vermiş olursunuz farketmez iyi bir şeyde kötü bir şeyde yazarsanız ona istediğini vermiş olursunuz sanki sıcak havada yüzüne su Serpmiş gibi çok iyi gelir ona bu. Yazmayın. Lütfen. Zaten yazıp rahatlamayacağınızı kendiniz de biliyorsunuz. Siz onunla konuşmaya hazır değilsiniz. O o o o daha çoooook size yazacak bahanesi olsada olmasa da. Durun siz. Bekleyin. Ondan gelen mesaj çağrı zamanı heyecanlanmadığınızda Kuş gibi çırpınmadığımızda titremediğinizde hazır olacaksınız onunla konuşmaya. Bakın o zaman yalnız O zaman onu mahvetmeye gücünüz olacaktır artık ve bir kelime ile bile yapacaksınız bunu inanın. Ama daha zamanı değil daha hazır değilsiniz.

Kızlar ben yazmak istiyorum.
Haklısınız yazmamam daha iyi olacak ama eğer yazmazsam daha kötü olucağım çünkü ben ona hiç bir şey söylemedim zaten. Bu beni aylardır mahvetti. İçine koysun koymasın cevap versin vermesin. Böyle bir mail attıgına göre öyle yada böyle içine dert olmuş bir seyler. Tamamen mutlu degıl. Benım soyledıgım onu tamamen mutsuz pişman etmez belki ama benım ıcım sogur?
Suskunlugum asaletımdendır olayını aylardır ılk andan berı yapıyorum ama mahalle karısına donmemek ıcın hep zor tuttum kendımı. Fırsat bu fırsat döşemek istiyorum.

yaw mügehh.. seni hala seviyorum desen daha iyiydi yani. Bu nasıl kin ve nefret dibin dibindeyim mesajı. Yazma bişe

Eğer cevap atarsanız kabuk bağlamaya başlamış yarayı kopartıp kanatacaksınız. Maile cevap atmak sizi bir beklentiye sokacak. Şuan beklemiyorum diyorsunuz ama o zaman gireceksiniz. Ona yazıyor gibi bir kağıda yazın rahatlayacaksınız görürsünüz. Yazmayın bakın ilerde çok pişman olacaksınız. Tamamen sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Eski konularınızıda baktım. kafanızda hep bir şekilde kuruyorsunuz ki yargılamıyorum çok normal belki bende daha beter olurdum ama dışardan bir gözle bakmak her zaman en sağlıklısı. Şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz. Kendinize zaman tanıyın bakın herşey daha güzel olacak. İsterseniz her gün buraya konu açın biz burda size desteğiz yeterki yazıp kendinizi daha da üzmeyin.

Yazdığı maili karısına atıp altına ikinci el kullanmak tarzım değil gibisinden bişey yazardım. Ya da hiç yazmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…