Söyleyeceğin hiçbir şey yazmamam kadar koyamaz onaKızlar kafam çorba oldu.
Benim yüreğim yazmaktan yana. Bir şeyler söyleyeyim koyucu olsun. O yazar yazmaz umrumda degıl ama ben bişeyler soyleyeyım artık dıyorum.Bir yandan herkes yazma dıyor.
Susmakta konusmakta zulum
Napcam ya ben
bunların hepsi, adamı iki kadın tarafından paylaşılamayan erkek konumuna sokar bence.
Boş sözler bunlar. Kendinizi Hırpalamayayin Bu insan hasta. Sizin Mutsuzluğunuz onu mutlu eder bundan haz alır. Ona sadece onun için Üzülen bir kurban lazım. Bunun için gidip dolaşıp yine gelir yine Acıtmak için. Cevap yazmayın umursamayın. Bu kişi hasta. Sizin psikolojinizi bozmak istiyor. Kendini arasıra size hatırlatıp haz yaşıyor inanın içinde size karşı bir şeyde yok.Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
hadi yazdın diyelim, cevabını merak etmeyecek misin?Kızlar kafam çorba oldu.
Benim yüreğim yazmaktan yana. Bir şeyler söyleyeyim koyucu olsun. O yazar yazmaz umrumda degıl ama ben bişeyler soyleyeyım artık dıyorum.Bir yandan herkes yazma dıyor.
Napcam ya ben
Neredeyse bütün sayfaları okudum bir ohhhh çektim ki sorma mügeeemugehatun ben bile şuan aşırı derecede hırslıyım ve nasıl bir cevap versen diye düşünüp duruyorum. Senin hissettiklerini hayal bile edemem...
Deminden beri düşünüyorum, sanırım ben olsam şunu yazardım :
"Olmasaydı sonumuz böyle" mi? Bu sonu ben seçmedim ki x.
Asla yazmayın ama asla yazmayın !!!! Yazarsınız ona istediğini vermiş olursunuz farketmez iyi bir şeyde kötü bir şeyde yazarsanız ona istediğini vermiş olursunuz sanki sıcak havada yüzüne su Serpmiş gibi çok iyi gelir ona bu. Yazmayın. Lütfen. Zaten yazıp rahatlamayacağınızı kendiniz de biliyorsunuz. Siz onunla konuşmaya hazır değilsiniz. O o o o daha çoooook size yazacak bahanesi olsada olmasa da. Durun siz. Bekleyin. Ondan gelen mesaj çağrı zamanı heyecanlanmadığınızda Kuş gibi çırpınmadığımızda titremediğinizde hazır olacaksınız onunla konuşmaya. Bakın o zaman yalnız O zaman onu mahvetmeye gücünüz olacaktır artık ve bir kelime ile bile yapacaksınız bunu inanın. Ama daha zamanı değil daha hazır değilsiniz.Kızlar kafam çorba oldu.
Napcam ya ben
Kızlar hepiniz çok tatlısınız yaa teşekkür ederim her birinize cevaplarınız için.
Benim şöyle bir şey yazasım var ama yazıp yazmama konusunda kararsızım. Genel olarak yazma deniliyor ama yaz diyende çok. Bende dünden beri bunun muhasebesini yapıyorum. Sizce şöyle bir sey yazsam:
" beni aldattıktan kısa bir süre sonra evlenip çocuk yapıpta pişman olmak için mi yaşattın tüm bu rezillikleri bize x? Onca senenin hatrına daha az aciz olmayı deneyemez misin? Yaşadığın tüm vicdan azapları, pişmanlıklar senin problemin. Ben çünkü seni Allaha havale ettim. Bizim hesabımız burada çözülecek türden değil, seninle öbür tarafta hesaplaşacağız.
Lütfen bir daha asla yazma. Hiç bir şekilde karşıma çıkma. Ben sizler gibi adi bir insan değilim, neyin içine çekmeye çalışıyorsan beni vazgeç.Zaten artık hayatımda bana değer veren, tanımak istediğim biri var. Ben yeni hayatımda çok mutluyum.
Sana da kendi hesaplaşmalarınla mutluluklar.
Böyle olsa nasıl çok mu kötü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?