ben cevap yazmandan yanayım ama bölye şeyler olmaz..belki için soğuyacak bunları yazımca ama sakinleşip dönüp bakınca pişman olacaksın bunları yazdığın için..cidden bunları yazarsan haklıyken haksı duruma düşersin.sana yakışmaz bu cümleler..Kızlar hepiniz çok tatlısınız yaa teşekkür ederim her birinize cevaplarınız için.
Benim şöyle bir şey yazasım var ama yazıp yazmama konusunda kararsızım. Genel olarak yazma deniliyor ama yaz diyende çok. Bende dünden beri bunun muhasebesini yapıyorum. Sizce şöyle bir sey yazsam:
" beni aldattıktan kısa bir süre sonra evlenip çocuk yapıpta pişman olmak için mi yaşattın tüm bu rezillikleri bize x? Onca senenin hatrına daha az aciz olmayı deneyemez misin? Yaşadığın tüm vicdan azapları, pişmanlıklar senin problemin. Ben çünkü seni Allaha havale ettim. Bizim hesabımız burada çözülecek türden değil, seninle öbür tarafta hesaplaşacağız.
Lütfen bir daha asla yazma. Hiç bir şekilde karşıma çıkma. Ben sizler gibi adi bir insan değilim, neyin içine çekmeye çalışıyorsan beni vazgeç.Zaten artık hayatımda bana değer veren, tanımak istediğim biri var. Ben yeni hayatımda çok mutluyum.
Sana da kendi hesaplaşmalarınla mutluluklar.
Böyle olsa nasıl çok mu kötü??
Kendini çok küçük düşürürsün asla böyle bir şey yazma. Adam zaten pişmanım dememiş ki. Sadece helallik istiyor kendince. Dostça ayrılmayı umuyor. Hayatımda başkası var kısmı da çok arabesk. Çok sitemli çok acı dolu. Çok yanlış cümleler.Kızlar hepiniz çok tatlısınız yaa teşekkür ederim her birinize cevaplarınız için.
Benim şöyle bir şey yazasım var ama yazıp yazmama konusunda kararsızım. Genel olarak yazma deniliyor ama yaz diyende çok. Bende dünden beri bunun muhasebesini yapıyorum. Sizce şöyle bir sey yazsam:
" beni aldattıktan kısa bir süre sonra evlenip çocuk yapıpta pişman olmak için mi yaşattın tüm bu rezillikleri bize x? Onca senenin hatrına daha az aciz olmayı deneyemez misin? Yaşadığın tüm vicdan azapları, pişmanlıklar senin problemin. Ben çünkü seni Allaha havale ettim. Bizim hesabımız burada çözülecek türden değil, seninle öbür tarafta hesaplaşacağız.
Lütfen bir daha asla yazma. Hiç bir şekilde karşıma çıkma. Ben sizler gibi adi bir insan değilim, neyin içine çekmeye çalışıyorsan beni vazgeç.Zaten artık hayatımda bana değer veren, tanımak istediğim biri var. Ben yeni hayatımda çok mutluyum.
Sana da kendi hesaplaşmalarınla mutluluklar.
Böyle olsa nasıl çok mu kötü??
Yazdınmı kız 38. Sayfadayım valla gebertirim seniya kendime çok üzüldüm şuanda kız okadar mı yav
Evlendim bebegim olacak diyorsun ama bana yaziyorsun yazik hic degismemissin hala cok SEREFLISIn....Şöyle yazsam:
" Evli & çocuklu bir adam oldun ama hala şerefsizsin. Bazı şeyler hiç değişmiyor demekki" ?
+10000000000Şöyle yazsam:
" Evli & çocuklu bir adam oldun ama hala şerefsizsin. Bazı şeyler hiç değişmiyor demekki" ?
Ben tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım yavrum telımıde degıstırdım o yuzden mail atmış ya tek mailim var cunku
Kiz cocugun odevini yaptir ben nobetteyim sana ozet gecerimKız Müge çocuğun ödevi kaldı , ne düşünüyorsun cevap yazıcakmısın ,sana kilitlendim kaldım burda .
mugehatun
Kız Müge çocuğun ödevi kaldı , ne düşünüyorsun cevap yazıcakmısın ,sana kilitlendim kaldım burda .
mugehatun
En son yazdıgımı yazcam. Yazcam cvap ya yazmamayı dusunemıyorum artık o illet girdi kanıma :/ yazcam artık.
Kız sen niye bana cevap vermiyon. Aşk olsun ben insan değil miyim
Kız sen niye bana cevap vermiyon. Aşk olsun ben insan değil miyim
hayır canım sakın..sana karşı koz olarak kullanacağı laflar halaretler etme..Şöyle yazsam:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?