Lanet

ayrıca o mailde, evlendim çocugum bile olacak ben ne yaptım? pişmanlığı var başka bir şey değil... nasıl yaptım, hangi ara yaptım diye soruyor, adam yeni yeni anlıyor neler olduğunu. çocuğum olacak ahını aldım, affet demek istememiş. anafikir sana yaptığı haksızlıklar burda.

Kız ağzına yastık koy da ağla ses yalıtımı oluyor ablacım o zaman kimse duymuyor ben öyle yapıyorum ,ooooof of .
Ben senin hayatından gittim oğlum!

Dinliyorum Ağlıyorum bogure böğüre
Tüm Bina beni dinleyecek
Hannaz abla şurda bi peçete olcekti

Mügehatun bence hiçbir şey yazma. Adam sadece vicdan yapmış başına geleceklerden korkuyor. Bunun değişik bir versiyonu bende vardı ne benden vazgeçebildi ne de yenisinden. Olan sana olur boşverip hayatına bak. Yazdıkça ah keşke şunu da yazsaydım bunu söyleseydim diye kafayı yiyeceksin. İyisi mi dönüşü olmayan bir yola hiç girme.

Kızlar döşedim de geldim.
Hep kullandıgı mailinden atmış maili. İşi içinde çok aktif kullandığından okumuştur diye düşünüyorum. Ay elim ayagım buz kesti resmen gönderirken içimden bişeyler koptu. Dişlerim titriyo şuanda sinirlerim boşaldı galiba.
Şunları yazdım artık ezik kezban saçma yada değil ,yazdım gitti.

Ben evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge

Kız ağzına yastık koy da ağla ses yalıtımı oluyor ablacım o zaman kimse duymuyor ben öyle yapıyorum ,ooooof of .

Ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun
Mutsuzluktan öleceğim yakinda
Mezar taşıma sebebi mutsuzluktu yazdır
Tamam mı ablaaaaa

Ben senin hayatından gittim oğlum!

Dinliyorum Ağlıyorum bogure böğüre
Tüm Bina beni dinleyecek
Hannaz abla şurda bi peçete olcekti

Ikiniz de cok guclusunuz. Sizin yasadiginizi yasaip sineye ceken, aman yeterki bosanmayayim da gozumun onunde aldatirsa da artik napayim diyen cok kadin var. Sadece gucunuzun farkinda degilsiniz.

Olmus bence

Insan bi sover dimi yirttim kendimi burda

Oyumu yazma diye kullanmıştım ama yazmışsın :) Gayet yerinde bir mail olmuş bu saatten sonra o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…