Ters psikolojiyle sarsılıp kendine gelmesini istiyor diye düşündüm benNe alaka
Kızin eline bi jilet ver de dograsin kendini :)muge kendine pek guvenmiyor cunku hala issiz hala sisman hala mutsuz
UmarımŞimdi sondan okuyorum , umarım msj atmaktan vazgeçer .
Kiz zaten is ariyor bulamiyor,kilosunu dert ediyor daha dibe ceker bu tur yorumlar.Ters psikolojiyle sarsılıp kendine gelmesini istiyor diye düşündüm ben
Üslü sayıları sordu sordu , yarım yamalak yaptık bitti :)))
Ben erkek olsam mügeyle evlenirdim amamuge kendine pek guvenmiyor cunku hala issiz hala sisman hala mutsuz
Ben senin hayatından gittim oğlum!
Dinliyorum Ağlıyorum bogure böğüre
Tüm Bina beni dinleyecek
Hannaz abla şurda bi peçete olcekti
Kız ağzına yastık koy da ağla ses yalıtımı oluyor ablacım o zaman kimse duymuyor ben öyle yapıyorum ,ooooof of .
Ben senin hayatından gittim oğlum!
Dinliyorum Ağlıyorum bogure böğüre
Tüm Bina beni dinleyecek
Hannaz abla şurda bi peçete olcekti
Olmus benceKızlar döşedim de geldim.
Hep kullandıgı mailinden atmış maili. İşi içinde çok aktif kullandığından okumuştur diye düşünüyorum. Ay elim ayagım buz kesti resmen gönderirken içimden bişeyler koptu. Dişlerim titriyo şuanda sinirlerim boşaldı galiba.
Şunları yazdım artık ezik kezban saçma yada değil ,yazdım gitti.
Ben evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge
Kızlar döşedim de geldim.
Hep kullandıgı mailinden atmış maili. İşi içinde çok aktif kullandığından okumuştur diye düşünüyorum. Ay elim ayagım buz kesti resmen gönderirken içimden bişeyler koptu. Dişlerim titriyo şuanda sinirlerim boşaldı galiba.
Ben evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge
Kızlar döşedim de geldim.
Müge
Insan bi sover dimi yirttim kendimi burda
Ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun
Mutsuzluktan öleceğim yakinda
Mezar taşıma sebebi mutsuzluktu yazdır
Tamam mı ablaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?