hadi geçmiş olsun canımAhahaha ama sövmem ona koymazdı koycaksa böyle koyar yavrum. Yani inş azıcıkta olsa koyar aman koymazsada koymasın bi öküz kalktı içimden ogh
Kızlar döşedim de geldim.
Hep kullandıgı mailinden atmış maili. İşi içinde çok aktif kullandığından okumuştur diye düşünüyorum. Ay elim ayagım buz kesti resmen gönderirken içimden bişeyler koptu. Dişlerim titriyo şuanda sinirlerim boşaldı galiba.
Şunları yazdım artık ezik kezban saçma yada değil ,yazdım gitti.
Ben evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge
Allahından bul pisssssssliiiikkkkkkBen evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge
Hep kullandıgı mailinden atmış maili. İşi içinde çok aktif kullandığından okumuştur diye düşünüyorum. Ay elim ayagım buz kesti resmen gönderirken içimden bişeyler koptu. Dişlerim titriyo şuanda sinirlerim boşaldı galiba.
Ben evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge
ikiniz de toparlanacak ve herseye Yeni bastan baslayacaksiniz az kaldi. ya belkiarabesk olacak ama sevdigim bir cumledir gecenin en karanlik oldugu an sabaha en yakin oldugu andir. dogru mu yazdim bilmiyorum buna benzer biseydi hersey gonlunuzce olsun....Ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun
Mutsuzluktan öleceğim yakinda
Mezar taşıma sebebi mutsuzluktu yazdır
Tamam mı ablaaaaa
Olmuş mu kızlaaar ayhhh resmen zangır zangırım suanda. Off ama rahatladım beeee şerefsize yazdım ya hakkım helal degıl dıye ohh
Muge bu herifi sen taniyorsun duygusalmidir umursamazmi,vijdanlimidir.ne hissedecegini en iyi sen bilirsin. Gayet guzel olmus bi daha yazarsa bize soylemeyi unutma:)Ahahaha ama sövmem ona koymazdı koycaksa böyle koyar yavrum. Yani inş azıcıkta olsa koyar aman koymazsada koymasın bi öküz kalktı içimden ogh
+100000evdeki denemelerin aksine en yüksek notu gerçek sınavda olan öğrencilere benziyorsun müge
Seyin de ciban ciksinnnn adiiiiAllahından bul pisssssssliiiikkkkkk
Müge
Müge
Kiz sana ne oldu muge yazdi adam degil adam adinami uzuluyosunOf yaaaa çok kötü oldum ,boğazım düğümlendi
Hah ha coktandir beddua seanslari duzenlenmemistiSeyin de ciban ciksinnnn adiiii
Bedduaya gel vatandas:)
canim ya vicdan bu adamda ne gezer.Muge bu herifi sen taniyorsun duygusalmidir umursamazmi,vijdanlimidir.ne hissedecegini en iyi sen bilirsin. Gayet guzel olmus bi daha yazarsa bize soylemeyi unutma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?