Lanet

Enisteye saygilar tesekkurler katkilarindan dolayi
Erkekler hem cinslerini daha iyi analiz ediyorlar cunku onlar duz mantik dusunuyor biz bir cumleden zibilyon tane anlam cikariyoruz.
Pekibyazssinmi yazmasinmi cvp ona ne diyir eniste

Aklı selim olan mügeyi suçlamaz cevabı gerçekten zor değil

Yeni karisi muge yi suclar deyince..
Sen benim kocama nasil goz koyarsin,
Utanmiyor musun evli barkli adamin yazdiklarina cevap vermeye dese mesela.

Beni sahsen bir gulme tutar :d
Öyle demez bence.

Seni benimle aldatıp benden çocuk yapan adamla hala beraber olmak mı istiyorsun der. Bu da Müge'yi yaralar. Bence artık yazışmaması lazım.

Kızlar bir mail daha geldi
Aglamaktan yazamıyorum buraya resmen.
Böyle güzel yazmazdı o, böyle de içini dökmezdi.Noldu acaba ya? Ben anlamıyorum hiç bir şey. Acaba karısı mı yazıyor cidden. Ondan beklemediğim şeyler bunlar.Off offf.. sevinsem mi bu maile ben üzülsem mi.. Gene darmadagın etti beni ya helal olsun.

"Ben mutlu değilim,hiç mutlu olmadım. O kadar mı ah ettin bana?Ben nasıl bi baba olacam Müge? Neden böyle olduk biz? Affetmeyeceksin biliyorum. Keşke imkanım olsa, geçmişe dönsek"

Ne saçmalıyorsun ya kara kedi falan? Mail atan herif? Kadın da aylarca tuttuklarını birazcık dökmüş sadece. Düşünce sistemin çok gereksiz
tek mail yeterli. devam ederse haksız duruma düşecek. anlamak zor mu?

Aklı selim olan mügeyi suçlamaz cevabı gerçekten zor değil

Peki.
Sonuçta insanlar acımasız,olayın ne olduğunu bilmeden yorum yapan bir sürü insan var hepimizin çevresinde,kırılacağı sözler duymaması için uyarmış sadece tekrar atmaması için.

Cevap atasin diye vicdaninin sesini susturmak amaciyla atmis gibi . her ne sebep olursa gozunun yagini yiyim muge yazma. Hem cok cool olacaksin hem de asil. Yazma kudursun. ....den asagi kasimpasa durumu olsun. Yazma demis miydim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…