Lanet

Müge evleneli çok kısa zaman oldu. Lütfen .
Inanma

Anaaaaa kiz muge sne bisey yazdinmi da bunu yazdi.
Bak puzzle cozuyorduk balayi araba ne demek diye bak herif agziyla itiraf etti.gebersin d..k iyi olmus demisuk o fotolara inanma diye...
Ne agliyorusn ben olsam gobek atardim.

Muge dedim sana. Hamile kadinla ugrasmak kolay mi? Ay k.cim agridi oy belim koptu mide bulantisi vs.

Halbuki sen oyle miydin? Adam rahatti.

Dönmeyin sakın.
Bence ayrıldığınıza bir kez daha sevinin.

has ikr loo diyeceksin böylesine

Tam iki saattir açtığınız konuları okuyorum . Benim için ibretlik oldu çünkü hissettiğiniz herşeyin gerçekleştiğini yazmışsınız sonraki konularinizda . Yasadiklariniz çok zor çabucak atarsınız inşallah izlerini hayatınızdan. Bana kalırsa hiçbir şekilde cevap yazmayın . Pişmanlık duyduğu apaçık ortada. Yazık etmiş . Vardir olanda bir hayır.

Müge Allah aşkına yeter.
Konuşma su ahlaksız şerefsizlere ys.
Gebersinn pislik. pisman ve mutsuz gebersin.
Oh ne güzel kadın hamile yatıp kalkamiyor herhalde senle konuşacak ahlak yoksunu.
Şimdi mi aklina gelmis o gösterişli nişanları yaparken iyiydi.

Allah yardımcınız olsun ben delirdim burda derdi ne bu adamın diye...

geçsin bunları
aklı nerdeymiş
seni aldatırken nerdeymiş
aldatılmasının suçunu seninle mutsuzluğuna atarken nerdeymiş
düğün pastaları keserken nerdeymiş
japonyalara gezmelere giderken nerdeymiş
geçecek hepsini geçecek.......

Öyle demez bence.

Seni benimle aldatıp benden çocuk yapan adamla hala beraber olmak mı istiyorsun der. Bu da Müge'yi yaralar. Bence artık yazışmaması lazım.

Yuzsuzlukte zirve diyorsun yani.
Olabilitesi evet var.

Da o kadinin ne dedigi yada dusundugu
Muge nin umrunda neden olsun ki?
Umrunda oldu diyelim
Mail saklanabilir bisey teknoloji sagolsun.

Kimin ne yazdigi da gayet ortada.
Kasinirsa kasirlar cok zor birsey degil.

Mutlu olmasın zaten müge..bırak burda olduğu gibi kalsın..o layıkını yaşıyor sen de layık olduğun mutluluğunla ilgilen..lütfen üzülme

Yerinizde olsam bunun üzerine buradaki profilimin linkimi yollarım.
Okusun dursun sizin bu süreçte neler hissettiğinizi.

Köpek gibi pişman olacaktı zaten !!! eee neymiş o mutlu pozlar, balayı, araba hediyeleri? hepsi mi sahte? Müge vicdan yaptırmaya çalışıyor olmasın?. ölüyorum mutsuzluktan bana acımıyorsan çocuğa acı , affet gibisinden ? eline ne geçecek ki gerçi bunu yapsa?

Herşeyi yapan, herşeyin ortasına eden kendisi! üzülme kuzum ya... son pişmanlık neye yarayacak artık...

İyi olmuş ohhh kalk göbek at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…