Lanet

Yok artik Ali Sami....

Sirazesi kaymis bunun iyice.

Senin yerine ben derin nefes aldım müge..
Bu adamın yaptıkları yenilir yutulur cinsten değildi. Ve hep diyoduk ya, ilahi adalet yerini bulur. Buldu işte.. Hem de çok kısa sürede. Bu mutsuzluk ona ömür boyu yeter müge.. Bak bu şu an senin ruh halini rahatlatman için sana verilmiş bir nimet. Sen dürüst oldun, sevdin, güvendin.

Hafifleyeceksin müge.. Bu kaos içindeki son çırpınışların bunlar. Yağmur dindi, güzel günler gelecek inşallah.

üzülen yine müge olacak ama.

Iyide muge gel barisalim demiyor ki...
cevabını verdi. bundan sonrası gereksiz. karşı taraf için koz olur.

müge yi konuşmaya çekmeye çalışıyor. müge bu tuzağa düşmemeli.

Ne kadar acımasız bir yorum bu ya
Dış kapı mandali falan mugede okuyor burayı
Dilinizi torpuleyin azıcık
O kadın neler yaşadı okumadiniz mi
tam da o yüzden diyorum. yazışmalar devam ederse, açığa çıktığı zaman karşı taraf yine çamura yatar. müge unutamadı, ayırmaya çalışan kadın diye hakaret duyar, kahrolur.
artık engellemeli o ş....zi.

Aha benim esim bildi. Adam mutsuz. Beter olsun. İlla birsey yazacaksan "Ben mutluyum" yaz yeter. Ama bence cevap verme

Ne gerek var ki?

Şu saatten sonra artık adamla mailleşmenin ne gereği var? Öyle bir kadına bu lafları söyletmenin ne gereği var?

İyi kötü yine adamla iletişime geçiyor, yine bir şekilde adam hayatına sızıyor. Bunun Müge'ye hiç faydası yok. Adamla iletişimi yokken bile sosyal medyada attığı adımı takip ediyordu, şimdi diyalog başlarsa bugüne kadar kat ettiği bütün yolları başa dönecek.

Adam dediği gibi mutsuzsa ee? Bu Müge'yi mutlu etmiyor, aksine daha perişan oldu.

Yeni karisi muge yi suclar deyince..
Sen benim kocama nasil goz koyarsin,
Utanmiyor musun evli barkli adamin yazdiklarina cevap vermeye dese mesela.

Beni sahsen bir gulme tutar :d
biz güleriz de müge hala atlatabilmiş değil. o üzülür. çabuk ve çok etkilenen biri.

"Evli bir adam olduğunu unutmasaydın bunları yaşamayacaktık, ama değişmemmişsin bak yine unutuyorsun evli bir adam olduğunu ve yabancı bir kadına mail atıyorsun...ama bu hikayede bir fark var ben eşin gibi biri değilim uzak dur artık hayatımdan..." diye son mesajı atar bir daha da cevap yazmazdım.

O metres kocasının bunları yazdığını öğrense ne yapar acaba?
Bizene ne yaparsa yapsin.ikinci kadin dusundumu muge duysa ne yapar acaba diye merhamettede edene duyulan bir duygudur.
Kocasini kendinden biliyor huyunu baglasin itini ozman havlamasin baska kadinlara.orasi mugeyi ilgilendirmez artik

Bir hatanın bedeli iste bu kadar büyüktür. Aldatma niyeti taşıyan bütün erkekler görsün de aklını başına alsın. Aldatılan kadınlar da senden ornek alsın.

Bu daha başlangıç, daha neler yasayacak hele durrr...

Canım konu uzadı oku istersen.çoktan yazdı.adam üçledi bile mesajları...

inanma. engelle. senin naifliğini biliyor, engelle.

öyle mutluluk pozları vermekle olmuyormuş demek ki..ne sanmış beyefendi senin gözyaşlarının üzerine kurdukları yuvada mutlu olacaklarını mı?..beter olsunlar..

Pişman olup sürüneceği belliydi aslında. Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olurmuş. Müge aklını bulandırmasına izin verme. İçin rahat etsin ama o döktüğün gözyaşlarının bedelini çatır çatır ödemeye başlıyor.

Mugeye 2. kadin diyenleri anlamiyorum. ben olsam ah ben olsam direk özel bir kuryeyle gecenin bu saati evine yollardim yazismalari .
Sen beni hic tanimiyorsun guzelim ayaginizi denk alin derdim. ay nasil sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…