- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Yok artik Ali Sami....Kızlar bir mail daha geldi
Aglamaktan yazamıyorum buraya resmen.
Böyle güzel yazmazdı o, böyle de içini dökmezdi.Noldu acaba ya? Ben anlamıyorum hiç bir şey. Acaba karısı mı yazıyor cidden. Ondan beklemediğim şeyler bunlar.Off offf.. sevinsem mi bu maile ben üzülsem mi.. Gene darmadagın etti beni ya helal olsun.
"Ben mutlu değilim,hiç mutlu olmadım. O kadar mı ah ettin bana?Ben nasıl bi baba olacam Müge? Neden böyle olduk biz? Affetmeyeceksin biliyorum. Keşke imkanım olsa, geçmişe dönsek"
Kızlar bir mail daha geldi
Böyle güzel yazmazdı o, böyle de içini dökmezdi.Noldu acaba ya? Ben anlamıyorum hiç bir şey. Acaba karısı mı yazıyor cidden. Ondan beklemediğim şeyler bunlar.Off offf.. sevinsem mi bu maile ben üzülsem mi.. Gene darmadagın etti beni ya helal olsun.
"Ben mutlu değilim,hiç mutlu olmadım. O kadar mı ah ettin bana?Ben nasıl bi baba olacam Müge? Neden böyle olduk biz? Affetmeyeceksin biliyorum. Keşke imkanım olsa, geçmişe dönsek"
üzülen yine müge olacak ama.M
Suclasin.
cevabını verdi. bundan sonrası gereksiz. karşı taraf için koz olur.Iyide muge gel barisalim demiyor ki...
müge yi konuşmaya çekmeye çalışıyor. müge bu tuzağa düşmemeli.Valla yeni karısı sütten çıkma mı ki mügeyi suçlayacak?
Müge mi mesaj attı musallat oldu?
Sadece mesaja cevap verdi. Kanıtı da var. Konuşmayı bitirmeye çalıştığı halde adam mutlu musun diye uzatıyor. Çok sevgili sadakatsiz kocasına laf söyler anca, kocası da senin ünvanın ne? der bizde bir yerlerimizle güleriz inş.
tam da o yüzden diyorum. yazışmalar devam ederse, açığa çıktığı zaman karşı taraf yine çamura yatar. müge unutamadı, ayırmaya çalışan kadın diye hakaret duyar, kahrolur.Ne kadar acımasız bir yorum bu ya
Dış kapı mandali falan mugede okuyor burayı
Dilinizi torpuleyin azıcık
O kadın neler yaşadı okumadiniz mi
Ne gerek var ki?Yuzsuzlukte zirve diyorsun yani.
Olabilitesi evet var.
Da o kadinin ne dedigi yada dusundugu
Muge nin umrunda neden olsun ki?
Umrunda oldu diyelim
Mail saklanabilir bisey teknoloji sagolsun.
Kimin ne yazdigi da gayet ortada.
Kasinirsa kasirlar cok zor birsey degil.
biz güleriz de müge hala atlatabilmiş değil. o üzülür. çabuk ve çok etkilenen biri.Yeni karisi muge yi suclar deyince..
Sen benim kocama nasil goz koyarsin,
Utanmiyor musun evli barkli adamin yazdiklarina cevap vermeye dese mesela.
Beni sahsen bir gulme tutar :d
Bizene ne yaparsa yapsin.ikinci kadin dusundumu muge duysa ne yapar acaba diye merhamettede edene duyulan bir duygudur.O metres kocasının bunları yazdığını öğrense ne yapar acaba?
Şimdiki eşi olabilirAy muge benide doKTun buraya bu saatte.
Ne halin varsa gor salak yazasim geldi sn maile.
Muge baska biri yazıyor olabilirmi ciddi ciddi
Canım konu uzadı oku istersen.çoktan yazdı.adam üçledi bile mesajları...Tam iki saattir açtığınız konuları okuyorum . Benim için ibretlik oldu çünkü hissettiğiniz herşeyin gerçekleştiğini yazmışsınız sonraki konularinizda . Yasadiklariniz çok zor çabucak atarsınız inşallah izlerini hayatınızdan. Bana kalırsa hiçbir şekilde cevap yazmayın . Pişmanlık duyduğu apaçık ortada. Yazık etmiş . Vardir olanda bir hayır.
inanma. engelle. senin naifliğini biliyor, engelle.Kızlar bir mail daha geldi
öyle mutluluk pozları vermekle olmuyormuş demek ki..ne sanmış beyefendi senin gözyaşlarının üzerine kurdukları yuvada mutlu olacaklarını mı?..beter olsunlar..Kızlar bir mail daha geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?