- 31 Ekim 2013
- 21.604
- 72.683
- 798
- 41
olamasın zaten, içi pişsin şeyi düşsün offfffAzıcık da olsa vicdanı varmış. Ben üzüldüm kızlar ya bilmiyorum çok mu salağım
Tam anlamıyla mutlu değil adam...
olamasın zaten, içi pişsin şeyi düşsün offfffçok kızgınım ona çoookkkkkk mügenin üzüntüsü bu sanal ortamdan bile bize yansıyor ve bunun sorumlusu o adam
beter olsun daha çok üzülsün
estağfurullah salaklık değil fazla iyiniyetlisiniz ama bu adam bence haketmiyor
evet çok haklısınız belli ki çok pişmanBen de nefret ediyordum hatta bu forumda okuyup en çok kızdığım adamdır ama "olmasaydı sonumuz böyle" cümlesi kim söylerse söylesin içimi acıtıyor... Ne büyük keşke. Yine de yazıklar olsun ona. Zamanında düşünecekti tabii. Of
saçmalağın bu kadarı.şuanki eşi bilse sana yazdığı keza okusa? ne olacak.bende olsam hiçbirşey yazmam hatta kapatırım mail hesabımı.Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?