Lanet

Azıcık da olsa vicdanı varmış. Ben üzüldüm kızlar ya bilmiyorum çok mu salağım

Tam anlamıyla mutlu değil adam...
olamasın zaten, içi pişsin şeyi düşsün offfff çok kızgınım ona çoookkkkkk mügenin üzüntüsü bu sanal ortamdan bile bize yansıyor ve bunun sorumlusu o adam
beter olsun daha çok üzülsün
estağfurullah salaklık değil fazla iyiniyetlisiniz ama bu adam bence haketmiyor

Günah çıkarma derler bunun yaptığına
Helallik almak istiyor biraz özlemiş biraz pişman olmuş gibi anladım
(olmasaydı sonumuz böyle)
Yazıp içindekileri dök zehrini kus ve artık yak bu adamla olan geçmişini
Ya da yazma oralı olma umursama sil mailini
Kaldığın yerden devam et
Sen nasıl istersen hangi türlüsü seni mutlu edicekse öyle hareket et

Ben de nefret ediyordum hatta bu forumda okuyup en çok kızdığım adamdır ama "olmasaydı sonumuz böyle" cümlesi kim söylerse söylesin içimi acıtıyor... Ne büyük keşke. Yine de yazıklar olsun ona. Zamanında düşünecekti tabii. Of

evet çok haklısınız belli ki çok pişman
çok afedersiniz ama şeyinin derdine hem kendini hem mügeyi nasıl bir mutsuzluğa attı
ama önce düşünecekti
müge şanslı ki böyle bi adam bir an önce çıktı hayatından ve müge mutlu olacak ama o adam hiç bi zaman mutlu olamayacak dolayısıyla o kadın da
Allah affetsin bana düşmez ama bu durumda ohh olsun demekten kendimi alamıyorum ne yazık ki

mugehatun inanamıyorum kuzumm, demek olmasaydı sonumuz böyle yazmış ha. Görürsün bu adam düşecek peşine. ahhh ne desem bilemiyorum. Ona yağdırsam ne fayda için yanıyo biliyorum.

Şeytan diyo at karısına maili uğraşsın dursunlar. ah Canım benim ne diceğimi şaşırdım. sana şunu yap bunu yapma demek istemiyorum en doğrusunu sen bilirsin, istersen kus içindekileri Müge, en doğrusunu sen bilirsin.

saçmalağın bu kadarı.şuanki eşi bilse sana yazdığı keza okusa? ne olacak.bende olsam hiçbirşey yazmam hatta kapatırım mail hesabımı.

İçeriği merak ettim ama en iyi cevap susmaktır, kahrolsun bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…