maili kopyala yeni karısına yolla..azıcıkta onlar huzuru bozulsun...Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Valla ya benim bile burda içimin yağları eridiSen de üzülme, bunda üzülmeni gerektirecek birşey yok. Hatta içinin yağları bile eriyebilir.
Bence henüz erken. Müge cevap yazmazsa bu adam yazmaya devam eder. Mesajlarının ekran görüntülerini biriktirip canı istediğinde 2.kadına atsa kuçunu sıkı bağla dese ne hoş olur ama.maili kopyala yeni karısına yolla..azıcıkta onlar huzuru bozulsun...
Azıcık da olsa vicdanı varmış. Ben üzüldüm kızlar ya bilmiyorum çok mu salağım
Tam anlamıyla mutlu değil adam...
Kızlar, nedense sadece korktugu için yazmış gibi geliyor oyle bir his öyle bir elektrik aldım mailden. Sanırım ondan bukadar kötü oldum. Hani bak benım colugum cocugum olcak ah etmede beni affet dercesine..
Genel kanaat yazmamam dogrultusunda. Yazmayacagım galiba. Ama yada ne bileyim şöyle koyucu bir mail mi atsam? Ben hep sustum ağzımı açıp iki laf etmedim ya etsemmiki şimdi..
Kızlar, nedense sadece korktugu için yazmış gibi geliyor oyle bir his öyle bir elektrik aldım mailden. Sanırım ondan bukadar kötü oldum. Hani bak benım colugum cocugum olcak ah etmede beni affet dercesine..
Genel kanaat yazmamam dogrultusunda. Yazmayacagım galiba. Ama yada ne bileyim şöyle koyucu bir mail mi atsam? Ben hep sustum ağzımı açıp iki laf etmedim ya etsemmiki şimdi..
Acaba eşimi yazdı. Nispet yapar gbi. Sakın cvp verme sakin ol ve düşün.Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Bence henüz erken. Müge cevap yazmazsa bu adam yazmaya devam eder. Mesajlarının ekran görüntülerini biriktirip canı istediğinde 2.kadına atsa kuçunu sıkı bağla dese ne hoş olur ama.
Ay öyle bişey olabilir mi ya okadarda değildir herhaldeAcaba eşimi yazdı. Nispet yapar gbi. Sakın cvp verme sakin ol ve düşün.
Böyle olunca güç bende artık gibi hissediyorum :)Katılıyorum cevap yazmazsan içi içini yiyip daha çok vicdan yapacak ve devam edecek yazmaya.
Ay öyle bişey olabilir mi ya okadarda değildir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?