Boyle olmasi muhtemel.Kızlar, nedense sadece korktugu için yazmış gibi geliyor oyle bir his öyle bir elektrik aldım mailden. Sanırım ondan bukadar kötü oldum. Hani bak benım colugum cocugum olcak ah etmede beni affet dercesine..
Genel kanaat yazmamam dogrultusunda. Yazmayacagım galiba. Ama yada ne bileyim şöyle koyucu bir mail mi atsam? Ben hep sustum ağzımı açıp iki laf etmedim ya etsemmiki şimdi..
Yok ya karısına gilan gönderemem kadın hamile. Onlar şerefsiz ama ben değilimCevap verme karısınada gönderme. Sakin kal ve boşver. mutsuz oldugunu biliyorsun bu da yeter sana.
Ay öyle bişey olabilir mi ya okadarda değildir herhalde
Böyle olunca güç bende artık gibi hissediyorum :)
Tee dün gece yazmış bu gecede değil :)Geceden beri hiç bir şey yazmadıysan
bu saatten sonra da yazma..
Asil olan bu. Ama ben çoktan yazmıştım :)
Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Aman ne pişmanlığı be mügecim.doyumsuz bi adam tipi işte.az sıkılınca ona , ondan sıkılınca yine buna....hiiiiiç cevap verme sakın.verdiğin an yine senin kıymetin sıfırlanacak dicekli haha cevap verdi bak hala giderim var mügedede dicek...sessiz ol yok ol ona karşı......kafanada takma mailini ölemiydi bölemiydi die.böle adamlar pişman olcak tipler değillerdir....Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
işte öyle instagramda face de gördüğün mutluluk pozları nasıl sahte anla işte..için içini yiyordu bak,nişanlanmış şöyle gülmüş,evlendi böyle poz balayı bilmem ne diyordun..bak adam köpekler gibi pişman olmuş işte..
Mutsuz bu adam günah çıkartıyor,kalkıpta ''olmasaydı sonumuz böyle'' demezdi..
işte öyle instagramda face de gördüğün mutluluk pozları nasıl sahte anla işte..için içini yiyordu bak,nişanlanmış şöyle gülmüş,evlendi böyle poz balayı bilmem ne diyordun..bak adam köpekler gibi pişman olmuş işte..
Kuzum bilmiyorumki okur okumaz o geldi aklıma. Çünki otu b...ku paylasıyo bu kadın. Yaparmı yapar geldi bana. Ama sen cvp verme.. bi erkegi kudurtmanın tek yolu susmaktır. Sakın diyaloga girme. Gurursuz bi kadın olmasaydık,Yapılacak en güzel şey yaşattığını yaşatmak olurdu..Ay öyle bişey olabilir mi ya okadarda değildir herhalde
Yazmaya devam etsinki neler yaşadıgını bilelim. O mutlu pozların altında nasıl bi adam var görelim. DimiKatılıyorum cevap yazmazsan içi içini yiyip daha çok vicdan yapacak ve devam edecek yazmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?