- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Bunlar ne demek ya?
Lütfen o şahane fikirlerin sana kalsın.
Bir daha bana bir şey yazma, şütfen.
Bencede.. Hiç küfür etmedik ki bizKimse kimseyle kavga etmedi ki , küfür hakaret de yok ,rahat olun bence :)
Sana yürüyo bu ufaktan haaa. Ben yine geriden geliyorum sayfa 66Mutlu musun müge yazmış? Ulan göbek atıyorum yazcam öyle mutuyum yazcam o maile böle cevap mı verilir yaaa bu ne şimdi???
Bir mail daha attı. Muhtemelen içiyor. Muhtemelen o zamanda içkili kafaydı. Tanıdıgım x böyle yazmazdı. Karısı değil, emin oldum.
Bu maillerle yüreğim hafifledi. salya sümük ağlayışım bu duruma Yani öyle ah neden bitti böyle olduk ağlayışı değil bu. sadece üzücü bir durum.Saçma hem üzücü.
Bana beni affetmezsin derken affette görüşelim demiyor affetmek sadece.
İçimde ona veda ettim ben bu akşam artık. bu maillerle.
Cevap yazmadım yazmayacağım.
Yanımda oldunuz çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı
Mügenin duruşu zaten anlayana en büyük ahlak ve insanlık dersidir. adam mailleriyle taciz ediyor şu an bizim kız sadece allaha havale ediyorum dedi ve daha da YAZMAYACAK. ortada kaçan bir fırsat yok hee varsa da kaçıran müge değil oraası kesin.Heymugehatun , bu adam senin DUSMANIN.
Bu yaptigi da email ile ISTISMAR.
Siz de istirmarciya izin veren KURBAN rolunu secmissiniz.
Ikiniz de cok sorumsuz insanlarsiniz. Neden? Sen ona sorumsuz ve istismarci olmasi icin acik kapi birakiyorsun. O da simarik bir cocuk gibi seni manipule ediyor. Ne kadar safsin! Ne kotu kandirilmissin!
Istirmaci istismar ettigini bilmez. Senin onun yuzune vurman " Sen iste busun" diyerek onu yerine oturtman gerekiyordu.
Ama yok, nerede o belkemigi?
Iste bu gevseklik yuzden kadin milleti ebediyete kadar hirplanacak ve zarar gorecektir.
Su davranisin o cektiklerinin karsiligi olmamaliydi. O yavsak eski kocana cok buyuk bir insanlik dersi ve yuksek ahlak dersi vermeliydin. O firsati kacirdin. Niye? Sakin olup mantikli dusunmedigin icin.
Gecmis olsun.
Hic kusura bakma ama bu olan bitene ve istismar edilmene SENDEN baska kimse izin vermez.
Sen istismara izin ve gecit veriyorsun.
Kurban rolunu uygulamaya devam ettigin surece, hayatta sana hep boyle davranilacak.
Kurban OLMAMAYA and ictigin anda insanlar sana saygi duyacaklar ve sana haksizlik yapmaya kalkismayacaklar.
Tum ipler senin elinde.
Her zaman duydugundan farkli fikirler duyman gerekiyor yoksa bir adim ileri gidemezsin hayatta. Bir insan yanlislarindan ogrenmiyorsa sonuclarina katlanmak zorundadir. Bu soylediklerim senin iyiligin icindi ama tesekkur edecegine soylediklerimi goz ardi ettin.
Keyfin bilir.
Bu neyin hırsı ya hayırdırHic kusura bakma ama bu olan bitene ve istismar edilmene SENDEN baska kimse izin vermez.
Kurban rolunu uygulamaya devam ettigin surece, hayatta sana hep boyle davranilacak.
Kurban OLMAMAYA and ictigin anda insanlar sana saygi duyacaklar ve sana haksizlik yapmaya kalkismayacaklar.
Tum ipler senin elinde.
Her zaman duydugundan farkli fikirler duyman gerekiyor yoksa bir adim ileri gidemezsin hayatta. Bir insan yanlislarindan ogrenmiyorsa sonuclarina katlanmak zorundadir. Bu soylediklerim senin iyiligin icindi ama tesekkur edecegine soylediklerimi goz ardi ettin.
Keyfin bilir.
Bdv nin psikologu konustuHic kusura bakma ama bu olan bitene ve istismar edilmene SENDEN baska kimse izin vermez.
Tum ipler senin elinde.
Keyfin bilir.
Bir mail daha attı. Muhtemelen içiyor. Muhtemelen o zamanda içkili kafaydı. Tanıdıgım x böyle yazmazdı. Karısı değil, emin oldum.
Bu maillerle yüreğim hafifledi. salya sümük ağlayışım bu duruma Yani öyle ah neden bitti böyle olduk ağlayışı değil bu. sadece üzücü bir durum.Saçma hem üzücü.
Son mesajda ne demiş yine aynı minvalde mi gidiyor?Bir mail daha attı. Muhtemelen içiyor. Muhtemelen o zamanda içkili kafaydı. Tanıdıgım x böyle yazmazdı. Karısı değil, emin oldum.
Bir ara sosyolog olmaya çalışıyordu.Baktı tutmadı işte napsınBdv nin psikologu konustu
Aynen vallahi ağlamaktan için dışına çıksada ertesi gün kahkaha atarken buluyor insan kendiniKahve-Kokulu-Kadiniçin: 48702922 .!.:Mugis boşver yavrum. Bu dünya totomuzuda yirtsak dönecek. Aciysa acı ahanda yaşıyoruz. Belki 2 yakiskli bulur bu hatunlara hava atarız. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?