Lanet

Bunlar ne demek ya?
Lütfen o şahane fikirlerin sana kalsın.
Bir daha bana bir şey yazma, şütfen.

Hic kusura bakma ama bu olan bitene ve istismar edilmene SENDEN baska kimse izin vermez.
Sen istismara izin ve gecit veriyorsun.
Kurban rolunu uygulamaya devam ettigin surece, hayatta sana hep boyle davranilacak.
Kurban OLMAMAYA and ictigin anda insanlar sana saygi duyacaklar ve sana haksizlik yapmaya kalkismayacaklar.
Tum ipler senin elinde.
Her zaman duydugundan farkli fikirler duyman gerekiyor yoksa bir adim ileri gidemezsin hayatta. Bir insan yanlislarindan ogrenmiyorsa sonuclarina katlanmak zorundadir. Bu soylediklerim senin iyiligin icindi ama tesekkur edecegine soylediklerimi goz ardi ettin.
Keyfin bilir.

Bir mail daha attı. Muhtemelen içiyor. Muhtemelen o zamanda içkili kafaydı. Tanıdıgım x böyle yazmazdı. Karısı değil, emin oldum.
Bu maillerle yüreğim hafifledi. salya sümük ağlayışım bu duruma Yani öyle ah neden bitti böyle olduk ağlayışı değil bu. sadece üzücü bir durum.Saçma hem üzücü.
Bana beni affetmezsin derken affette görüşelim demiyor affetmek sadece.
İçimde ona veda ettim ben bu akşam artık. bu maillerle.
Cevap yazmadım yazmayacağım.
Yanımda oldunuz çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı

Müge neden üzuluyosun ki bak mutlu degil iste. Asla olamayacaklar. O sahte mutluluk pozlarina kicinla gül gec. Sen bu futbol topu gibi bi senin bi o supruntunun ayagina giden ezige mi layiksin? Degilsin. Sen adam gibi bi adami hakediyosun. Cok mutlu olacaksin bak ben eminim sende inan buna.geriye donup bi bakacaksin ohh iyiki ondan kurtulmusum diyeceksin. Bu pismanligini gormek aslinda senin icin iyi oldu. Cunku tercih edilmeyen tarafin sen olmadigini biliyorsun. Simdi tercihi yapan sensin. Ozguveninle birlikte ayaga kalk.

Bu son attığı mailde ne yazmış ?

Mügenin duruşu zaten anlayana en büyük ahlak ve insanlık dersidir. adam mailleriyle taciz ediyor şu an bizim kız sadece allaha havale ediyorum dedi ve daha da YAZMAYACAK. ortada kaçan bir fırsat yok hee varsa da kaçıran müge değil oraası kesin.

belkide kapiya kondu kimbilir..
cokta duygusal bakmamak lazim..
belki de suan gidecek.kapi ariyor kendine..
sanada diyecek mutsuzdum ayrildim

Söylemek var söylemek var hep diyorum.
Gevşeksin, nerde o belkemiği? gibi cümleleri ben benim iyiliğime söylenmiş olarak algılayamıyorum kusura bakma.
İstismar edilmek değil bu ayrıca. Ben cevap yazmak istedim ve yazdım. Boşanmak isteyip boşandıgım stalklamaya devam etmek ısteyıp bunu yaptıgım gıbı.
O yapacagı ahlaksızlıkları yaptı. Ben ondan boşanarak gerekli cevabı verdıgımı dusundum hep ama ıcımde kalanları söylemem gerekıyordu.
Boyle bır maıl attım dıye neden gevsegın tekı oldum ya!? hayret..

Bu neyin hırsı ya hayırdır
Kurban
İstismar
Yok saygı duymazlar vs vs
Bu konudan buralara nasıl geldiniz
Hayır yani bu neyin kafası

Bdv nin psikologu konustu

Ben de ağlardım müge yadırganacak şey değil bu.. İlk defa bu konuda yüzleşiyorsun içinde kalan gözyaşları olmalıydı ve çıktı gitti senden inşallah..
Bundan sonra mesaj atma ikinci mesajı attın mı göremedim. Ama attıysan da kesinlikle artık atma.
Dediğimiz gibi kendi pisliğinde boğulma zamanları geldi.. Allahından bulsun. Sana dedim kimsenin yanına kar kalmaz, ah alan mutlu olamaz!
Sıkma artık canını güzel günler seni bekliyor inşallah :))

Son mesajda ne demiş yine aynı minvalde mi gidiyor?

Rahatlamanıza çok sevindim. Ağlayıp üzülüp yıpratmayın kendinizi değmeyecek biri için yeteri kadar üzüldünüz. Çok mutlu olun bundan sonra hayat hep sizin yüzünüze gülsün. Unutmayın geçmiş geçmiştir geleceğe bakın hep. Herşey gönlünüzce olsun.

Icim acıdı ha ağladım ha ağlayacağım tuhaf bir haldeyim
Hayat ne tuhaf biz insanlar ne tuhafiz

Kahve-Kokulu-Kadiniçin: 48702922 .!.:
Mugis boşver yavrum. Bu dünya totomuzuda yirtsak dönecek. Aciysa acı ahanda yaşıyoruz. Belki 2 yakiskli bulur bu hatunlara hava atarız. .

Aynen vallahi ağlamaktan için dışına çıksada ertesi gün kahkaha atarken buluyor insan kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…