Tavir koymazsaniz bu yazisma devam edecek ve cacigi cikacak.
Bunu soyleyince dokuz koyden kovup yok "hatun sosyolog olacak yok psikologluga soyundu kih kih" demeyin bosuna.
Tavri olmayan her zaman ezilir bunu anlamamsissaniz sizin sorununuz.
muge ilk mesajından sonra aklima geldi benimde yıllar önce eski sevgilimle benzer şekilde vaadler vs vs ayrıldık neyse adam aylar sonra sosyal medyadan nasılsın falan diye msj atti... ki ayrılmadan öncede sosyal medya kullanmıyorum demişti ilk defa boyle yüzüstü birakilmistim bende oyle bir cevap verdim ki içine oturmuştur eminimki onunda...
cevabında küçük iskenderin sevdiğim bir şiirinden akıntı yapmıştım şöyle ki: Tecavüzden sonra “ Zevk aldın mı ?” diye sormak nasıl abesle iştigalse,
Gidişinin ardından aylar sonra arayıp “ Nasılsın ?” diye sorman da o kadar abesti işte..
Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum
Ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim..
Tut ki……
Mutluyum..
Tut ki……
Yıkıldım…
Sana ne!
yıllar gecti hala pişman değilim iyiki de boyle yazmışım sonunda nisanliyim diye de eklemistim :)
Ay nolur bize laf sokuşturma acır :)Tavir koymazsaniz bu yazisma devam edecek ve cacigi cikacak.
Bunu soyleyince dokuz koyden kovup yok "hatun sosyolog olacak yok psikologluga soyundu kih kih" demeyin bosuna.
Senin şu mandira filozofuda cevap vermiyodu dimi sana. Adama o kadar ulaşmaya çalıştin eee ulastin mi ?
Demekki neymiş fazla şey yapmamak lazımmış bilmislik
Tavir koymazsaniz bu yazisma devam edecek ve cacigi cikacak.
Çatliyceeem son mail ne?
Beter olsun ohhhh! Rahatladin mi muge?Yavrum son mail özel şeylerdende bahssetmış apacak paylaşamıyxam o yuzden ama köpek gibi pişman işte. Açık açık yazmış.
Beter olsun.Kızlar polemik olmasın boşverin kimse banlanmasın. Son mailde bizim özel şeylerden mekan ve isimlerden bahsetmıs ondan yazamadım ama işte köpek gibi pişman be.
Gogıl amcaya sordum o ney diyeO iciyomu bilmem de ben absould takılıyorum kafa sağlam :)
Rahatladım kız. Rahatladım.Kalbim kuş gibiBeter olsun ohhhh! Rahatladin mi muge?
:)))))Rahatladım kız. Rahatladım.Kalbim kuş gibi
Çok iyi oldu bu mailler. Ben inanıyorum ki artık için soğuyacak. Onun bu işten ceketini alıp sıyrılamadığını gördün. İlahi adaleti gördün. Yeter bu da sana. Allah inşallah karşına çıkaracak sevilmeyi hakeden bir "adam"ı.Bir mail daha attı. Muhtemelen içiyor. Muhtemelen o zamanda içkili kafaydı. Tanıdıgım x böyle yazmazdı. Karısı değil, emin oldum.
Bu maillerle yüreğim hafifledi. salya sümük ağlayışım bu duruma Yani öyle ah neden bitti böyle olduk ağlayışı değil bu. sadece üzücü bir durum.Saçma hem üzücü.
Bana beni affetmezsin derken affette görüşelim demiyor affetmek sadece.
İçimde ona veda ettim ben bu akşam artık. bu maillerle.
Cevap yazmadım yazmayacağım.
Yanımda oldunuz çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı
Rahatladım kız. Rahatladım.Kalbim kuş gibi
Rahatladım kız. Rahatladım.Kalbim kuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?