Lanet

Tavir koymazsaniz bu yazisma devam edecek ve cacigi cikacak.
Bunu soyleyince dokuz koyden kovup yok "hatun sosyolog olacak yok psikologluga soyundu kih kih" demeyin bosuna.
Tavri olmayan her zaman ezilir bunu anlamamsissaniz sizin sorununuz.

Senin şu mandira filozofuda cevap vermiyodu dimi sana. Adama o kadar ulaşmaya çalıştin eee ulastin mi ?

Demekki neymiş fazla şey yapmamak lazımmış bilmislik

Çok güzel bir cevap olmuş..
Takdir ediyorum . .

Bunu soyleyince dokuz koyden kovup yok "hatun sosyolog olacak yok psikologluga soyundu kih kih" demeyin bosuna.
Ay nolur bize laf sokuşturma acır :)
Mevzuyu 3 gün geriden takip edip hala anlamıyorsun bide konuşuyorsun
Yaşına hürmet ediyoruz ama Onuda kasma istersen

desene, geçen ay açtığım konuda eski aşkıma durup dururken teşekkür mesajı yazdım oda bana musallat oldu,ben yaptım sen yapma müge diye ,neredeyse hakarete varan kelimelerle kadını kışkırtmaya çalışarak mı doğruyu söylüyorsun.

Mugem canım benim ben demedim mi bu adam seni öyle kolay unutamaz.... bak hani nerde o eziksin ,niye kendine pay çıkarıyosun ,o kadına aşık kandirma kendini ,ilahi adaleti bekleme mutlular işte diyen sevgili hemcinslerim gördünüz mü boşuna uzdunuz kızı.Müge ne hissediyorsanız bir bir çıkıyor artık art niyetli ve acimasiz yorum yapanlar yapmasın şimdiye kadar Nerede nasıl duracağıni bilen bir kızdı ve çizgisini hiç bozmadı bozarsada kimseyi ilgilendirmez kendi hayatı Rabbim mazlumun gözyaşıni gördü ve üzülme kulüm dedi üzülme canım sen birsey yapmadın onun adına bile artık üzülme biliyorum bu yaşananlar çok saçma değil mi ?rüya gibi insan inanamıyor geçen sene yanında olan adam bugün bir yabancı... simdiki dün ve duamiz hakkında ne hayırlı siysa onun olması temennisi olsun Herşeyin en iyisini hakediyorsun mutlu ol canım benim
Son mailde ne var çok merak ettim?

Ohh surunsun pismanliktan bunlar hep ayni pismanliktan geberiyorlar ama asla cevap vermemek lazim en guzel cevap susmak ben oyle yapiyorum

konularınızı takip ettim ama yorum yazmadım mutlu olamamış o *t ohh olsun, içimin yağları eridi burda. umarım herşey gönlünüzce olur bundan sonra.

Yinemipilav senin nezdinde tek bir tavır var oda seninki heralde

Şimdi o pencereden bir çıkar şöyle bir bakınırsanız burada tavrı olmayan hatun yok

Tavrı olmayan ezilir derken bu kız birçok kadın gibi susup oturmadı
Dik durdu resti çekti boşandı

Şimdi adam mail attı yine bu kız gayet güzel cevabını verdi

Bunların topyekün farkındayız darısı sana

Bu arada esas mevzu nedir atağa geçmene sebep olan seni üzen kıran kızdıran herneyse işte onunla ilgilen daha bi makbule geçer
Hem senin için hem bizim için

Çok iyi oldu bu mailler. Ben inanıyorum ki artık için soğuyacak. Onun bu işten ceketini alıp sıyrılamadığını gördün. İlahi adaleti gördün. Yeter bu da sana. Allah inşallah karşına çıkaracak sevilmeyi hakeden bir "adam"ı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…