- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Bir de nasıl barismak istiyor? Yeni evli hamile karısı varken. Son mail cok acayipYok artık! Hiç tahmin etmiyordum. Pişman olabileceğini tahmin ediyordum ama bu kadar çabuk değil. Ne yazarsa yazsın üzüleceksiniz dedim ama yazabileceği en iyi şeyleri yazmış. Kaç kez konu açtınız buraya, o mutlu, ben mutsuz diye. Mutlu falan değilmiş işte. Bu kadar açık açık barışmak istemesi de şaşırtıcı.
Kiz sen niye uzuldun ki seni uzen mutsuz ohh olsun.Hiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam
Yazma zaten bak canım benim eden ettiğini bulmadan ölmez derlerHiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam
Konu açayım mı onu düşünüyorum zatenHahah eniste laf soktu diyorsun
Bak seni kk nin kadinlarinin diline bir dusururusem gorurusun de ona
bence bu mailleşme karşı tarafa küçük bir haddini bildirmekle bitmeli, elbette müge başka bir şey yazmak istemiyorsa yazmasın fakat içimden bir ses yzmadıkça adamın daha fazla üstüne gelebileceğini söylüyor. bıçak gibi kesmedikçe bitmeyecek gibi...Bayildim cevabiniza,mugehatun illaki bir cevao yazacagim diyorsaniz lütfen arkadasin cevabini kullanin
Hiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam
Siz onun "mutlu musun" mailine ne yazmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?