Lanet

Evde yokuz biz gittik

Ooh o son mail ne öyle bildiğin boşanmaya götürür. Müge yemin ederim benim bile içimin yağları eridi. Şuan kocamın kafasına vurarak uyandırıp o maili okutmak istiyorum. Bütün erkeklere gösterilmesi gereken bi mail bence. Sonunu bile bile gitmesinler o b.klu yollara. Demekki gerçekten o gördüğün fotoğraflardaki mutluluk tamamen yalanmış...

Biz gittik dedi ve gitti

Hepinizi öpüyorum canlar, bana da yol göründü (pilav sen hariç)

Hahahaha kız çok güldüm. Sanki gülerek soyledin. Parantez içine gelince ciddilestin gözümün önüne geldi de Ayy çok komik Hahahaha allah iyiligini versin

Tabii ki geçmişe sünger çekmesi gerekli.Ama siz belki ayrılık aşamasında tepkinizi gösterdiniz karşı tarafa .Ama müge haklı da olsa sustu,içi içini yedi,bu akşama kadar.Bence ilk mesaja cevabı iyiki de yazdı.Onun rahatlaması için bu mesaja ihtiyacı vardı.En azından acabaları bitti.

Dimi dimi. Sex partneri olarak da aldattığı eski karısını seçti. Çünkü müge hazırdı exin kollarına atlamaya. Bence siz gidin bi tedavi olun. Pek normal değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…