Kızlar mail. Çok şükür böyle bir mail aldım.Sarhoş oldugu çok belli ama olsun. Ben aldım bu maili.Çıkartırıp çerçeve yapcam. O derece rahatladım.Herkese tşk ederim.
"Müge ben mutlu değilim. Hiç değlöm.Nasıl mutlu olcam ztn senden sonra. Bir haftadır hep aklımdasın. İş için a...daydım.b..de. B..de xle aldıgımız o takı seti, senin de onu satışın geldi aklıma. Yine gülmekten geberdim. Özledim seni. Seni özledim. Seni hiç unutmadım. Seni hep sevdim. Neden yaptım böle bişeyi bilmiyorum. Üç kere yattık üçüncüsünde hamile kaldı. İnanamadım.İnkar ettim. Ama o çocuk benden.Evlendim öecburen.Müge sevmiyorum müge neden beni terkettin. Sen böle yapaaydın seni affetmezdim ama sen neden affetmedin.Ölmeliydim ben. Ben baba olamam müge sen beni tanıyorsun. Keşke londradan hiç dönmeseydim.Seni tanımasaydım. O gün o fili sana almasaydım. Benden neden boşandın. Senden nefeet ediyorum"
Ben en çok ban yiyen üye oldugumdan en kisa ban sürem 1 hafta
Buna çok güldüm ya kafanı seviyorum seninAblaaa sen beni banlayinca tuplerimi baglatmis gibi hissediyorum.
Azıkları hazırla bende don aleyyom soğuktur mapus damlarıGidersek beraber gideriz
Canım elektrik bile gitse nafile, el ele tutuşun, daha çok yer var KK f tipinde, geliyorum hazır olun.Sayfayi yenilemeye tirsiyorum
Allahim sen buyuksun pilavi attiktan sonra baskanimizin interneti kesilsin
Reha muhtara bagladinay kizlar çok guzel bir gece olmadi mi be! ne ceza verirse guzeller guzeli mune ablam, valla çekilir! son maili okudum ve su an yasadigim duygunun tarifi yok be!
TESEKKURLER MUGEHATUN, TESEKKURLER KK, BUYUKSUN TURKIYE!
Hahahaha kız çok güldüm. Sanki gülerek soyledin. Parantez içine gelince ciddilestin gözümün önüne geldi de Ayy çok komik Hahahaha allah iyiligini versin
Canım elektrik bile gitse nafile, el ele tutuşun, daha çok yer var KK f tipinde, geliyorum hazır olun.
Azıkları hazırla bende don aleyyom soğuktur mapus damları
Valla tam göndere basarken aklıma o geldi, yüzüm buruştu ve parantez içini ekledim
Hep gül kahve, o kadar içtensin ki sanki tanıyorum seni kız. Burada iyi olmasını istediğim konularını en çok benimsediğim üyelerden birisin
Önden git yatak kap geliyorumKIZ beni bir yerde daha dini görüşlerimi budur diye net ifadeyle paylaştım diye şikayet ettiler ben gidiciyim canlar sanki
Ben de yarılmaktan gidecem şimdiTüm renkler hızla kirleniyordu
Önceliği @Birgaripinsan a verdiler
Bende geyikten gitcem galiba
Gider miyim ki
Bu kadar sayfa bansız kalır mı?
Mune gözünüz yaşına bakar mı?
Hasss yandı, bir daha yanar mı?
Emdi yürek yırtılur..
Bu kızın cezasını üstüme alabiliyormuyum onuda bana verYa abla valla isim var yarın banla beni yarın banla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?