Lanet

Adınıza o kadar sevindim ki sanki kendi basıma gelmiş kadar. Artık ne olduğunu nasıl olduğunu neler gissettigini biliyorsunuz. Size en çok koyan sonuçta başka bir hayata hemen adapte olup cok mutlu olmasıydı. Göründüğü gibi değilmiş. En kısa sürede toparlanın inşallah. Bundan sonrası daha güzel.

Hahahaha kız çok güldüm. Sanki gülerek soyledin. Parantez içine gelince ciddilestin gözümün önüne geldi de Ayy çok komik Hahahaha allah iyiligini versin

Valla tam göndere basarken aklıma o geldi, yüzüm buruştu ve parantez içini ekledim

Hep gül kahve, o kadar içtensin ki sanki tanıyorum seni kız. Burada iyi olmasını istediğim konularını en çok benimsediğim üyelerden birisin

Saatlerdir sabırla okudum pilav in yorumu görünce beynim yandı yazdım yazdım sildim kaç kere sonra dedim ya ben bunları yazana kadar araya bi sürü yorum girdi bir de o lanet video aklımdan çıkıyor "lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi dııırıııp dııırııp" eh hal boyle olunca bende de bi karışıklık olmuş olabilir fazla seeeyapmayin beni arada idare ediverin

Bende seni seviyorum minnakim. Hadi helalleselim f tipi bizi bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…