Lanet

Zannetmiyorum ama Banlanırsam hakkınızı helal edin kızlar

ayrica Müge hanım ve diğer arkadaşlar;konuyu takip ediyorum, diyecek şeylerim diğerleriyle çok benzer olduğundan bir şey demek istemedim ama üstteki yorumu görünce dayanamadım. Laf kalabalığı olmasın buralar . Benim de içim soğudu valla insallah Rabbim sana çok güzel kapılar açacak inanıyorum..

Sadece yinemipilavı cımbızlasan yeterdi
Yok vallahi olmaz lütfen rica ediyorum, istirham ediyorum ısrar etmeyin önden kim buyurmak ister ben gelene kadar birçok kişi pistteydi yine piste alalım, yok öyle tek kişiyi alıp gitmek, ben toparlayıp götürmekle meşhur oldum, şöhretimi korumam gerek

Hiiic banlanamam. Onun yüzünden çok ban yedim zamanında. Kendi gitti teeey ebesinin köyünden dedeye vuruldu biz laf ettikmi yooh. Ama biz ortadogulu olduk

Bir tek onun aşkı gerçek bizimkiler hep yalan Cahil ortadoğulular ne anlar aşktan meşkten tabii ki. Erkeklerimiz de sevemez sadece penislerinin doğrultusunda hareket ederler. Eski karısını özleyen bir türk erkeği mümkün değil varolamaz!

benim yorumum mu ?
Şuan gerçekten kırıldım ya bu kadar ağır konuşmak yerine konuyla alaksız gereksiz diyip kibleseydin (

Abla merhamet et azıcık. ya isim var. Zaten benim banim 1 hafta ya noluuur ayyh

baskanim bizimki nefsi mudafa idi.kanunlarda bile hafifletici nedendir.
Agir tahrik karsin da cok kibar davrandik
Bence sen direk pilavi al git uykusu da gelmisti zaten
Biz uslu uslu komplo teorilerimize devam edelim.
Kizlraaa bu adamin lanetii olabilirmi saatlerdir gomduk adami

Lisede bir müdür yardımcımız vardı. o koridora çıktığında butun sınıfların kapısı anında kapanır, ortalıkta kimse kalmazdı.

Sana birini hatırlattı mı abla

Bi isik gorse en gec 3 gune kapina glicek sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…