Lanet

Katılıyorum.

Bir yuva dağılmış, bir kadının hayalleri umutları yarıda kaldıktan sonra kim suçlu kim kazanmış ne farkeder.. yara kapansa izi kalıyor.

+1
yaşandı deneyimlendi
Aynen kuzu yaşandı deneyimlendi o yüzden fazla gazlamamak lazım ... insan bi oh oluyo oh be nefes aldım diyo, lan sonra bi koyuyo insan bi hoş oluyo. Diyosınki pişmanlığını görmek ii gelicekti ben şimdi neden böyle oldum...

Ben işlem yaparken iyice geyiğe bağladınız, birde geyikten gideceksiniz tam olacak, neyse hadi konuyu bdvden taşıdım, orada geyik katiyen yasak ama diğer bölümlerde bir nebze su kaldırır
Başka sitede yaşayamam
Büyüksün Mune

Ben işlem yaparken iyice geyiğe bağladınız, birde geyikten gideceksiniz tam olacak, neyse hadi konuyu bdvden taşıdım, orada geyik katiyen yasak ama diğer bölümlerde bir nebze su kaldırır
Ne kadar düşünceli bir administrator

Hem korkup hem sevmek nedir öğrendim valla

Bi kere kk nin en bilindik üyeleri burda ve sen bizi sutlayacaksin abla
KK çok sessiz issiz kalır
Ekşiciler basar burayı
Kim cakacak fake olduklarini
Hayır senin iyiliğin i düşünüyorum
Uğraş dur yani
Kurban olurum nasıl çırpındın lan

mune başkan beni dini içerik ten yargılamasan . Ben orada gaza geldim

Yavaş yavaş grilenmeler başladı
Mune ortalığın anasını ağlatıyoruuuuu
Yazmayın şöyle gülerken şlem yapamıyorum, mapustakilerden talimat mı aldın, güldür müneccim göbeğini hoplat işlem yapamasın mı dediler

Ohhhhhh yani darisi tüm isteyenlerin basina :)

Ayy konuyu kaçırdım kızlar, misafirim var yatılı, konu olmuş 115 sayfa ... bunlarda hiç okuyasim yok acikcasi, mügenin mesajlarını kurcaliyim ben iyisimi. Bakalım dürzü pismanligini nasıl bastiriyor...

Bi kere kk nin en bilindik üyeleri burda ve sen bizi sutlayacaksin abla
KK çok sessiz issiz kalır
Ekşiciler basar burayı
Kim cakacak fake olduklarini
Hayır senin iyiliğin i düşünüyorum
Uğraş dur yani

Gözümden kalp fışkırarak bakıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…