Kalk bi sucuklu yumurta yap şööööööyle bol tereyağlı. Yanında da süt oooffAciktimKarnım çok aaaac
Kahve gitme sana başka bişe yapcak gibi duruyoO kaslar ne öyle hı hı ozele mi cagiriyon beni
Diyette olanlar varKalk bi sucuklu yumurta yap şööööööyle bol tereyağlı. Yanında da süt oooff
Kahve gitme sana başka bişe yapcak gibi duruyo
O kaslar ne öyle hı hı ozele mi cagiriyon beni
Miğden bulanır absolutten sonra sen sade bi tost yap kendineSucuklu yumurtami yapayım kız ağzım koksun nasıl olsa koca yok bende hıh
kıskandın öyle değil miKahve gitme sana başka bişe yapcak gibi duruyo
3 aydır bende tık yok ben ona yapabiliruuum
Miğden bulanır absolutten sonra sen sade bi tost yap kendine
Mune u bilmem de benim adam beni banladi ya la
Yatıyorum gel hadisesi. yat sen kk da ban operasyonu var biraz daha takılacam dedim. domusuk domusuk oturdu yanıma. ne oldu dedim konuşma banlisin diyomanyadı herif
Mune u bilmem de benim adam beni banladi ya la
Yatıyorum gel hadisesi. yat sen kk da ban operasyonu var biraz daha takılacam dedim. domusuk domusuk oturdu yanıma. ne oldu dedim konuşma banlisin diyomanyadı herif
Çarpar bilirimAbsould fena çarptı ya la
Valla sacmalrsam anlayın haa
Yarın özrü dilerim hepinizden
Gideydin kız yazık adama benimki de uyudu kaldıMune u bilmem de benim adam beni banladi ya la
Gece gece sesli güldüm ev çinladi :/Yalnız banı yedikten sonra muneden buz gibi bi mesaj geliyo ya, o ayrı koyuyo adama
O otomatik mesaj, benim ağzımdan gibi ama ben kaleme almadım, gülüm biraz banladım çok acımayacak gibi şeyler yazardım:))))Yalnız banı yedikten sonra muneden buz gibi bi mesaj geliyo ya, o ayrı koyuyo adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?