Lanet

mune başkan beni dini içerik ten yargılamasan . Ben orada gaza geldim
Valla üzgünüm annem yasak herkese yasak, yiyecek banın varsa helalleş, biz arkandan su dökeriz çabucak git gel diye:)))
Ama şimdi hakkımı da yemeyin, güzel güzel atıyorum siteden, nereden bulacaksınız böyle eğlencelisini

Ben değil mi banlanırken de öyle söyleseler ya ama hep sövüyor bu kızlar, şimdi mapustakiler ne çekiştiriyordur beni
Bi an ilk banımı alıcam sandım
Atlattık mı
Bittimi cımbızlama

Annem diye seven yüreğini severim senin tamam bu sözden sonra bütün banlar kabulüm duygulandım

aynen öyle,ama o da geçiyor. en azından adamın mutsuz olduğunu öğrendik,hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını öğrendik. japonya'nın sebebini öğrendik. saçma bir şekilde benim de orada canım acımıştı,insana en çok koyan şeydir beraber plan yaparsın ama o onu başkalarıyla yaşar.
müge şimdi iyi hissediyor ama şu 1 ay çok canı acıyacak.sonra yavaş yavaş geçecek ama,önüne bakacak:)

eh artik yeniden baslamanin zamani gelmis. herseyi geride birak eski esini onun.metresini. sen yepyeni muge ol

Ben değil mi banlanırken de öyle söyleseler ya ama hep sövüyor bu kızlar, şimdi mapustakiler ne çekiştiriyordur beni

Valla benden duymuş olma site yönetimine darbe planlıyolar kesin paralel site falan diyolardı en son Sınıfta en önde oturan zayıf kısa boylu gözlüklü ispiyoncu kız oldum bi an

Valla benden duymuş olma site yönetimine darbe planlıyolar kesin paralel site falan diyolardı en son Sınıfta en önde oturan zayıf kısa boylu gözlüklü ispiyoncu kız oldum bi an
Kızım hayırıdr beni ispikliyosun, ispikleyen yerlerini kıraaacaaağum ula

Nickimi iyi oku seni çılgın

O değil de "seninle olan sonumuz umurumda değil" çok güzel olmuş be:) birazda onun canı yansın hayatı kendi tercihlerine göre oluştu. Kimse onu zorlamadı hayatını mahvetmesi için. Ayrıca evlenmeye mecbur kalmakta nedir? İstese ilişkisini keser çocuğa yine sahip çıkardı. Kendini bi güzel affettirmek için peşinden koşup gerekirse kapında yatardı çocuk olursa olsun. Sizin çocuğunuz olsaydı sizi aldatmayacakmıydı sanki lafı güzaf...
Çocuğu bahane etmesin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…