Ondan sonra 3 mail daha geldi. Müge ilkine cvp verdi gerisine cvp vermedi. Eski koca pişman oldugunu 3 kere o kadınla yattıgını üçüncüde hamile kaldıgını, cocugun ondan oldıguna inanamadıgını ama ondan oldugunu söylemiş. Sonra neden beni terkettin çok mutsuzum senle gittigimiz yerlere gittigimde seni hatırlıyorum gibilerinden. Sen bni aldatsaydın affetmezdim ama sen beni niye affetmedin demiş. Müge ona cvp vermedison msj sayfa 97 de.Son durum ne , en son mugeyı aglatan bır mesaj gelmıstı sayfa cok ılerlemıs
Kendi yapamayacagı seyı sırf bır kadın oldugu ıcın affetmesını beklıyor he.Ondan sonra 3 mail daha geldi. Müge ilkine cvp verdi gerisine cvp vermedi. Eski koca pişman oldugunu 3 kere o kadınla yattıgını üçüncüde hamile kaldıgını, cocugun ondan oldıguna inanamadıgını ama ondan oldugunu söylemiş. Sonra neden beni terkettin çok mutsuzum senle gittigimiz yerlere gittigimde seni hatırlıyorum gibilerinden. Sen bni aldatsaydın affetmezdim ama sen beni niye affetmedin demiş. Müge ona cvp vermedison msj sayfa 97 de.
97. Sayfada son mesajı adamınSon durum ne , en son mugeyı aglatan bır mesaj gelmıstı sayfa cok ılerlemıs
müge kendinde ztn. Boşanma evresinde hiç bişe demeden gittigi için içinde biriktirdigini yazdı rahatladı. Kocasının sonradan yazdıklarına cvp vermediki. Sinirleri bozuldu her insan gbi. Normal bi evre. Bundan sonra daha iyi olur diye düşünüyorumbence adam pişman falan değil,karakteri bu adamın.bir kişiyle yetinemiyor.şu anda en kolay yol,kendisini unutamamış olan,müge'ye yanaşmak.
yapmayın bunu kendinize,birkaç güzel söz yazacak,sizi ağlatacak,kendi hayatına devam edecek.
anneniz yok mu sizin,şöyle sizi sarsıp,kendinize getirsin.benim kızım olsaydınız ,aynen böyle yapardım.
Hamileydi. Erkek daha ne beklersin. Ne düşünüyosa artık. Fazla kafa yormamak lazımKendi yapamayacagı seyı sırf bır kadın oldugu ıcın affetmesını beklıyor he.
Kadın o zamanda hamıle degılmıydı? Muge affetseydı ne olacaktı kı sankı
cnm ben hep oyle tahmin ediyordumHiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam
O
müge kendinde ztn. Boşanma evresinde hiç bişe demeden gittigi için içinde biriktirdigini yazdı rahatladı. Kocasının sonradan yazdıklarına cvp vermediki. Sinirleri bozuldu her insan gbi. Normal bi evre. Bundan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum
müge geri dönece kya da cevap yazacak diye demedim zaten ama okuyup okuyup üzülüyor.tam toparlanmaya başlamışken,tekrar allak bullak oluyor.geri dönmeyeceğini düşünüyorum ama artık üzülmesin,adamın ne düşündüğü ne hissettiği umrunda olmasın.kısaca üzülmesin artık.
bakın adam 3 mesajla mügeyi yeniden üzdü, ağlattı.buna fırsat vermesin artık.
ben mügenin annesi yaşındayım.bir oğlum var, 33 yaşında..kızlarımızın bu duruma düştüğünü görünce,içim parçalanıyor.üstelik değmeyecek bir adam için.
bu adam mügeyle evliyken de,hiç mulu yaşatmamış ki kızı.yani ortada bir kadın olmasa da,mügeyi,önemsememiş.kendi hayatına bakmış.yemiş,içmiş,gezmiş. bu bile mügenin,bu adam için üzülmemesi, gerektiğini gösteriyor.
müge gözümden yaş geldi bebeğim bu maili okurkenKızlar mail. Çok şükür böyle bir mail aldım.Sarhoş oldugu çok belli ama olsun. Ben aldım bu maili.Çıkartırıp çerçeve yapcam. O derece rahatladım.Herkese tşk ederim.
"Müge ben mutlu değilim. Hiç değlöm.Nasıl mutlu olcam ztn senden sonra. Bir haftadır hep aklımdasın. İş için a...daydım.b..de. B..de xle aldıgımız o takı seti, senin de onu satışın geldi aklıma. Yine gülmekten geberdim. Özledim seni. Seni özledim. Seni hiç unutmadım. Seni hep sevdim. Neden yaptım böle bişeyi bilmiyorum. Üç kere yattık üçüncüsünde hamile kaldı. İnanamadım.İnkar ettim. Ama o çocuk benden.Evlendim öecburen.Müge sevmiyorum müge neden beni terkettin. Sen böle yapaaydın seni affetmezdim ama sen neden affetmedin.Ölmeliydim ben. Ben baba olamam müge sen beni tanıyorsun. Keşke londradan hiç dönmeseydim.Seni tanımasaydım. O gün o fili sana almasaydım. Benden neden boşandın. Senden nefeet ediyorum"
Ya bu adam duygusal bir adam dgildi ki.
En eskileri hatırlayın kızı yapayalnız bırakıp gezer tozardi bu kız evde oturup yapayalnız koca beklerdi. Bu adam evlilige uygun bir adam değildi. belki daha once yakalanmadığı baska maceraları da oldu. Şimdi yinr biti kanlandi.
Evliliğe uygun olmayqn bu herif bir de hamile kadinla elbette gozu fildir fıldır dondirmeye başlamış.
Çok kadınsı bir romantizmle bakıyorsunuz
Bu adam evliyken huzur veren bir sevgi pitircigi romantik değildi şimdi benzerlerini yeni evlilikte yapıyor. Hamile kadından sonra biraz daha sorun çıkarmadan evde oturup onu bekleyen eski karisinq yazıyor işte. Bu kadar.
Bu karrlik bir adam için ağlayarak yazışmak çok sacma çok.
Sana tüm o yaptıklarını hatirla ve artık yazışma.
Pisman degil macera ariyor çünkü
Bu kız gereksiz gazlar yüzünden hiç olacak diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?