Lanet

Son durum ne , en son mugeyı aglatan bır mesaj gelmıstı sayfa cok ılerlemıs
Ondan sonra 3 mail daha geldi. Müge ilkine cvp verdi gerisine cvp vermedi. Eski koca pişman oldugunu 3 kere o kadınla yattıgını üçüncüde hamile kaldıgını, cocugun ondan oldıguna inanamadıgını ama ondan oldugunu söylemiş. Sonra neden beni terkettin çok mutsuzum senle gittigimiz yerlere gittigimde seni hatırlıyorum gibilerinden. Sen bni aldatsaydın affetmezdim ama sen beni niye affetmedin demiş. Müge ona cvp vermedison msj sayfa 97 de.

Kendi yapamayacagı seyı sırf bır kadın oldugu ıcın affetmesını beklıyor he.
Kadın o zamanda hamıle degılmıydı? Muge affetseydı ne olacaktı kı sankı

Günaydınlar
neler olmuş böyle
Mügenin bu sabaha nasıl uyandığını tahmin edebiliyorum
Bir yanı halen paramparça iken bir yanı kuş gibidir
Eski eşinide Allah bildiği gibi yapsın
Umarım kendi pişmanlıklarında boğulur...

Konu da taşınmış başka bölüme
İnşallah puanı düşüktür puanı da ,çabuk gelir müge.Muhtemelen dün yazdığım mesajı ciddiye alma ,sarhoştum yazar,cevap yazmaz umarım.

bence adam pişman falan değil,karakteri bu adamın.bir kişiyle yetinemiyor.şu anda en kolay yol,kendisini unutamamış olan,müge'ye yanaşmak.
yapmayın bunu kendinize,birkaç güzel söz yazacak,sizi ağlatacak,kendi hayatına devam edecek.
anneniz yok mu sizin,şöyle sizi sarsıp,kendinize getirsin.benim kızım olsaydınız ,aynen böyle yapardım.

O
müge kendinde ztn. Boşanma evresinde hiç bişe demeden gittigi için içinde biriktirdigini yazdı rahatladı. Kocasının sonradan yazdıklarına cvp vermediki. Sinirleri bozuldu her insan gbi. Normal bi evre. Bundan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum

Kendi yapamayacagı seyı sırf bır kadın oldugu ıcın affetmesını beklıyor he.
Kadın o zamanda hamıle degılmıydı? Muge affetseydı ne olacaktı kı sankı
Hamileydi. Erkek daha ne beklersin. Ne düşünüyosa artık. Fazla kafa yormamak lazım

cnm ben hep oyle tahmin ediyordum
bebek için mecburen evlendi diye mutlu olmaya çalışıodu
beceremedi işte.
karısı yazıo diyenleri de anlamıyorum karısı yazsa ohh nasıl mutluyum tarzı seyler yazmaz mı o riski niye alsın ki

müge geri dönece kya da cevap yazacak diye demedim zaten ama okuyup okuyup üzülüyor.tam toparlanmaya başlamışken,tekrar allak bullak oluyor.geri dönmeyeceğini düşünüyorum ama artık üzülmesin,adamın ne düşündüğü ne hissettiği umrunda olmasın.kısaca üzülmesin artık.

bakın adam 3 mesajla mügeyi yeniden üzdü, ağlattı.buna fırsat vermesin artık.
ben mügenin annesi yaşındayım.bir oğlum var, 33 yaşında..kızlarımızın bu duruma düştüğünü görünce,içim parçalanıyor.üstelik değmeyecek bir adam için.
bu adam mügeyle evliyken de,hiç mulu yaşatmamış ki kızı.yani ortada bir kadın olmasa da,mügeyi,önemsememiş.kendi hayatına bakmış.yemiş,içmiş,gezmiş. bu bile mügenin,bu adam için üzülmemesi, gerektiğini gösteriyor.

Aynen yaa başka kadın olmasa da Müge aldatılmayı beklemeden ayrılmaliydi zaten

Terbiyesiz adam. Hangi yüzle kendini hatırlatacak mesajlar atıyo hala. Kızlar bu son mesajı müge adamın şimdiki eşine face den yollasa mi acaba. O kadın zamanında mahvetti aileyi. Bu fikir için ne düşünürsünüz yoksa hiç karışmasın mı ?? Neden bilmem ben adamın böyle pervasız davranmasına çok sinirlendim

müge gözümden yaş geldi bebeğim bu maili okurken
aradığın butun cevapları bulmussun
aylardır kafa patlattıgın tum cevaplar burda bebeğim

Adam çocuk için evlendim demeye getirmiş peh peh peh ....3 kere seks yapmışlar aaaa sen tut hamile kal, kalmasa daha geniş geniş düşüp kalkacaklardı demek ki

Kaldı ki zorla evlenmis bir hava mı vardı bunda, afilli nişan düğün balayı, çocuk için mecburiyetten evlenen adam böyle mi olur yapar bi nikah bitti

140 sayfa.!!! pembe dizi gibi resmen,

olacağı buydu ama bu kadar kısa sürede pişman olmasını beklemiyordum açıkçası,
evlilik öyle çiçekli böcekli bir hayat değil, aşktan deli divane insanlar bile ne sıkıntılar yaşıyor,
kaldıki bu adam mugehatun un gözyaşları üzerine bir mutluluk kuramazdı. çocuk için evlendi apaaçık ortada,
bakalım daha neler göreceğiz, bu hikayede

.

Yüzde yüz katılıyorum bir kadınla yetinemeyen birisi .O hiçkimseyle mutlu olamaz.Mügeyi tuzağa düşürmek için acitasyon yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…