Lanet

Hemen hemen herkesin beklentisi bu mesajdı pişman olsun sürünsün yuva yıkanın yuvası olmasın, o sebepten mailler hoşunuza gidiyo kızı da gaza getiriyosunuz yapmayın

Adam bariz oyun oynuyo egosu beslensin istiyo, ben önemli bir adamım nasıl sessiz sedasız bırakır beni, çirkeflik yok laf söz yok boşanmam diyen yok, benden nasıl kolay vazgeçebildi...halbuki adamın beklentisi paylaşılamayan erkek olmaktı

Mutlu değilim demesi şundan olabilir şimdiki karısı git fink fink gez beni evde bırak demiyodur odur yani

Çok haklısınız. Ama müge kimseye böyle sorunlar yaşadığını söylemiyor. Annesi çevresi akrabalarıda dahil. Sadece buraya girip burda anlatıyor. Ailesi sanırım boşanmasını istememişti. Bizde elimşzden geldiginde yardımcı oluyoruz. Sizin dediginiz gbi bizde yapöa etme dedik ama kendine hakim olamadı. Bundan sorada cvp vericeni sanmıyorum. Keşke sizin gbi destekçi birileri hep etrafımızda olsa. Ellerinizden öpüyorum

Boşver pilavı. Sayfa 97 ye gel sonrası malüm

Sonuc olarak Muge'nin içi soğudu, kafasındaki soru işaretleri bitti. Pismanim dedi eski eşi. Şimdi hayatına devam edebilir. Soyle böyle demeye gerek yok, bu mailler Mugeye yaradı çünkü. Üzerindeki yük kalkmıştır eminim. Bir anda silinip atilmayi hazmedemiyordu. Gerçekten pişman veya değil Muge'nin egosunu yerine getirecek cevapları aldı gerisi faso fiso.

Herkeşler pilav üyesine yazılan cevaplardan banlandı. müge aylar sonra ohhh kuş gibiyim dedi ve bu bize yetti açıkçası. müge tek bir mail attı onda da seni allaha havale ediyorum dedi. ağladı ama keşke böyle olmasaydıdan ya da aşkından değil. içinden yük kalktı aylardır susuyodu o yazdığı tek mail ve aldığı cevaplar rahatlattı kızı. bu adamdan bir halt olmayacağını biz de gördük o sahte pozların sahteliğine şahit olduk. müge için ayağa kalkma zamanı!!

Yinemi bulgur pilavı yüzunden :) sagolsun kendi robot gibi yazar yazar upuzun kompozisyon şeklinde herkesi bi sekilde kışkırtır herkea banlanır
tam zamanında uykum gelmiş gece, o msja ben de kayıtsız kalamazdım daha yeni çıktım kodesten zaten, elimi bana bulardım yine

biri hemen bana özet geçsin.yoksa cok fena olur !!

1.müge maıl mi attı?
2.müge maıl attıysa cvp ne oldu?
3.müge neden banlandı?
4. 140 sayfa ne oldu abiiiiiiiiii !!

biri hemen bana özet geçsin.yoksa cok fena olur !!

1.müge maıl mi attı?
2.müge maıl attıysa cvp ne oldu?
3.müge neden banlandı?
4. 140 sayfa ne oldu abiiiiiiiiii !!
97. sayfaya bak cocoo! Adamin son maili orda. Köpek gibi pişman, yalvarıyor, acı çekiyor ohh icimin yağları eridi !

gebersin pislik!!!! ama hadi zorla evlendin zorla mı nişan yaptın, düğün yaptın, kadehler elinde pozlar verdin, araba hediyeleri, balayıları vs vs.... amacı ne bu denyonun ya?

O fettan kadın bu salak adamı öyle güzel yönlendirmiş, koyun gibi gütmüş ki adam bir anda kendini evli bir baba adayı olarak bulmuş Yaa işte Müge gibi asil, oyunsuz ve içi dışı bir kadını bırakıp onu parmağında döndüren cadaloza yönelirse olacağı budur!

allahü ekbeeeeeeeeeeer !!

ulan ite köpeğe bağlamış yihuuuuuuuuuu :
geber o.çocugu gebeeeeerr

ayyyy nasıl mesuduum suan ...ohh be kaç aydır bize dert oldu.müge seni bilemem ama ben cok keyıflendım..gercı ban yedın ama okursun bı ara

gebersin pislik!!!! ama hadi zorla evlendin zorla mı nişan yaptın, düğün yaptın, kadehler elinde pozlar verdin, araba hediyeleri, balayıları vs vs.... amacı ne bu denyonun ya?
Bide şu var benden baba olmaz ben baba olamam diyo ya. Niye o cocugu aldırmak istemedi.madem sevmiyodu yeni eşini aldırsaydı o zmn

Yok anam biz kk kadınları manyağız yemin olsun yorumuna bak küfrü basmış bide hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…