- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Çok haklısınız. Ama müge kimseye böyle sorunlar yaşadığını söylemiyor. Annesi çevresi akrabalarıda dahil. Sadece buraya girip burda anlatıyor. Ailesi sanırım boşanmasını istememişti. Bizde elimşzden geldiginde yardımcı oluyoruz. Sizin dediginiz gbi bizde yapöa etme dedik ama kendine hakim olamadı. Bundan sorada cvp vericeni sanmıyorum. Keşke sizin gbi destekçi birileri hep etrafımızda olsa. Ellerinizden öpüyorummüge geri dönece kya da cevap yazacak diye demedim zaten ama okuyup okuyup üzülüyor.tam toparlanmaya başlamışken,tekrar allak bullak oluyor.geri dönmeyeceğini düşünüyorum ama artık üzülmesin,adamın ne düşündüğü ne hissettiği umrunda olmasın.kısaca üzülmesin artık.
bakın adam 3 mesajla mügeyi yeniden üzdü, ağlattı.buna fırsat vermesin artık.
ben mügenin annesi yaşındayım.bir oğlum var, 33 yaşında..kızlarımızın bu duruma düştüğünü görünce,içim parçalanıyor.üstelik değmeyecek bir adam için.
bu adam mügeyle evliyken de,hiç mulu yaşatmamış ki kızı.yani ortada bir kadın olmasa da,mügeyi,önemsememiş.kendi hayatına bakmış.yemiş,içmiş,gezmiş. bu bile mügenin,bu adam için üzülmemesi, gerektiğini gösteriyor.
Neler oldu nelermügeye noldu yaa neden banlandı? ne kaçırdım geceden bu yana?
hadi canım... yalnız gece 12 gibi bıraktığımda 90 daydı sayfa şimdi 140 lara gelmiş , nereye odaklanayım daha çk peki? gerçi tahminim yine mi pilav ile alakalı bir durum olabilir gece ben yatarken gerginlik başlamıştı çünküNeler oldu neler
Boşver pilavı. Sayfa 97 ye gel sonrası malümhadi canım... yalnız gece 12 gibi bıraktığımda 90 daydı sayfa şimdi 140 lara gelmiş , nereye odaklanayım daha çk peki? gerçi tahminim yine mi pilav ile alakalı bir durum olabilir gece ben yatarken gerginlik başlamıştı çünkü
gebersin pislik!!!! ama hadi zorla evlendin zorla mı nişan yaptın, düğün yaptın, kadehler elinde pozlar verdin, araba hediyeleri, balayıları vs vs.... amacı ne bu denyonun ya?Boşver pilavı. Sayfa 97 ye gel sonrası malüm
Yinemi bulgur pilavı yüzunden :) sagolsun kendi robot gibi yazar yazar upuzun kompozisyon şeklinde herkesi bi sekilde kışkırtır herkea banlanırmügeye noldu yaa neden banlandı? ne kaçırdım geceden bu yana?
tam zamanında uykum gelmiş gece, o msja ben de kayıtsız kalamazdım daha yeni çıktım kodesten zaten, elimi bana bulardım yineYinemi bulgur pilavı yüzunden :) sagolsun kendi robot gibi yazar yazar upuzun kompozisyon şeklinde herkesi bi sekilde kışkırtır herkea banlanır
Yanlış alarm yan komşu. Bunlarda bizim evde yasiyo sanki 60 yıllık bina olursa tabi doğal
Yanlış alarm yan komşu. Bunlarda bizim evde yasiyo sanki 60 yıllık bina olursa tabi doğal
97. sayfaya bak cocoo! Adamin son maili orda. Köpek gibi pişman, yalvarıyor, acı çekiyor ohh icimin yağları eridi !biri hemen bana özet geçsin.yoksa cok fena olur !!
1.müge maıl mi attı?
2.müge maıl attıysa cvp ne oldu?
3.müge neden banlandı?
4. 140 sayfa ne oldu abiiiiiiiiii !!
gebersin pislik!!!! ama hadi zorla evlendin zorla mı nişan yaptın, düğün yaptın, kadehler elinde pozlar verdin, araba hediyeleri, balayıları vs vs.... amacı ne bu denyonun ya?
Kızlar mail. Çok şükür böyle bir mail aldım.Sarhoş oldugu çok belli ama olsun. Ben aldım bu maili.Çıkartırıp çerçeve yapcam. O derece rahatladım.Herkese tşk ederim.
"Müge ben mutlu değilim. Hiç değlöm.Nasıl mutlu olcam ztn senden sonra. Bir haftadır hep aklımdasın. İş için a...daydım.b..de. B..de xle aldıgımız o takı seti, senin de onu satışın geldi aklıma. Yine gülmekten geberdim. Özledim seni. Seni özledim. Seni hiç unutmadım. Seni hep sevdim. Neden yaptım böle bişeyi bilmiyorum. Üç kere yattık üçüncüsünde hamile kaldı. İnanamadım.İnkar ettim. Ama o çocuk benden.Evlendim öecburen.Müge sevmiyorum müge neden beni terkettin. Sen böle yapaaydın seni affetmezdim ama sen neden affetmedin.Ölmeliydim ben. Ben baba olamam müge sen beni tanıyorsun. Keşke londradan hiç dönmeseydim.Seni tanımasaydım. O gün o fili sana almasaydım. Benden neden boşandın. Senden nefeet ediyorum"
Bide şu var benden baba olmaz ben baba olamam diyo ya. Niye o cocugu aldırmak istemedi.madem sevmiyodu yeni eşini aldırsaydı o zmngebersin pislik!!!! ama hadi zorla evlendin zorla mı nişan yaptın, düğün yaptın, kadehler elinde pozlar verdin, araba hediyeleri, balayıları vs vs.... amacı ne bu denyonun ya?
Yok anam biz kk kadınları manyağız yemin olsunallahü ekbeeeeeeeeeeer !!
ulan ite köpeğe bağlamış yihuuuuuuuuuu :
geber o.çocugu gebeeeeerr
ayyyy nasıl mesuduum suan ...ohh be kaç aydır bize dert oldu.müge seni bilemem ama ben cok keyıflendım..gercı ban yedın ama okursun bı ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?