İyiki yokmuşsun yoksa sende banı yerdin@Kahve-Kokulu-Kadin
kaaaahveeeeeeeeeeeee okudum kaç sayfa gerı gıttım..sucuktan sonra senın bey gelmişş heee
ulan bensız +18 muhabbetı yapılır mı?
noldu cabuk anlat fanfini finfooon
Yok anam biz kk kadınları manyağız yemin olsunyorumuna bak küfrü basmış bide hahahha
Aynen neden banlamışlar fal muhabbeti yüzünden mi acaba?mügeyi nie banlamıslar ya kötu birsey yazmamıştı ki
Yok yav yinemi pilav üyesi geldi ortalığı birbirine kattı gittiAynen neden banlamışlar fal muhabbeti yüzünden mi acaba?
belki denedi şansını aldıralım dediBide şu var benden baba olmaz ben baba olamam diyo ya. Niye o cocugu aldırmak istemedi.madem sevmiyodu yeni eşini aldırsaydı o zmn
Fala da tövbeliyim demiş ama... müge neden banlandı anlayan varsa bana da söylesin yaAynen neden banlamışlar fal muhabbeti yüzünden mi acaba?
Fala da tövbeliyim demiş ama... müge neden banlandı anlayan varsa bana da söylesin yakibar kibar cevap vermiş kız oysa
Yok yav yinemi pilav üyesi geldi ortalığı birbirine kattı gitti
Aynen neden banlamışlar fal muhabbeti yüzünden mi acaba?
mügeyi nie banlamıslar ya kötu birsey yazmamıştı ki
Yine mi ya ?O üye sırf bunun için var zaten ortalığı karıştırmaktan zevk alıyorYok yav yinemi pilav üyesi geldi ortalığı birbirine kattı gitti
Yine mi ya ?O üye sırf bunun için var zaten ortalığı karıştırmaktan zevk alıyorne yazdı ?
ya o yazmış bişiler yine ama müge cevap vermemiş ki , bana cevap atma demiş sadece.. bu da mı ban sebebi?Yine mi ya ?O üye sırf bunun için var zaten ortalığı karıştırmaktan zevk alıyorne yazdı ?
Mügehatuna, kendini istismar ettiriyorsun, bel kemiğin yok dedi
Adam seninle ego tatmin ediyo hatta yeni seks partneri olarak seni arıyo dedi
Hep pilav yüzünden girdi milleti tahtik edip banlattı ve gitti.mügeye noldu yaa neden banlandı? ne kaçırdım geceden bu yana?
onu sey yazmıs cok geyik yapıosunuz geyiği biraz daha kaldıran bi yere tasıycam konuyu demiş teBence ;
konusu BDV' den taşındığına göre yanlış yere konu açmaktan banlanmış olmalı. Duygular , ilişkiler ve hayatın içindene taşınmış konusu.
ya o yazmış bişiler yine ama müge cevap vermemiş ki , bana cevap atma demiş sadece.. bu da mı ban sebebi?
mesajın içerigi var cnm yazmıs geri donup bulabilirsinMesajin içeriğini cok merak ettik müge.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?