Lanet

Ohhhhhhh icimin yağları eridi it gibi sürün ışte mügeden nefret ediyormuş sen o ...llozu başına saran pis nefsinden nefret et

Şu konu yüzünden dün gece uykusuz kaldım ya valla helal
İlla okuyacağım onca sayfayı. ama adamdan gelen o son mesaj içimin yağlarını eritti.(göbek kısmı da gideydi iyiydi neyse)
Müge şuan banlisin ama gelince okursun.çok rahat ol bundan sonra.zaman senin için mutlu olma zamani
O karaktersiz herif yaptığı hatanın bedelini daha cokkkk ödeyecek ohhhh

Yemin ediyorum bunca bedduayla nasıl ayakta bu adam diye düşünüyodum, ahanda yıkılmış. Nasıl mesudum mügeee bu adam daha çok "tülaaaay pişmanım geri döön" yapar.. Heyy gidi metres hey şimdi sen boynuzlarına isim düşün :d

Fala da tövbeliyim demiş ama... müge neden banlandı anlayan varsa bana da söylesin ya kibar kibar cevap vermiş kız oysa

Yok yav yinemi pilav üyesi geldi ortalığı birbirine kattı gitti

Aynen neden banlamışlar fal muhabbeti yüzünden mi acaba?

mügeyi nie banlamıslar ya kötu birsey yazmamıştı ki

Bence ;

konusu BDV' den taşındığına göre yanlış yere konu açmaktan banlanmış olmalı. Duygular , ilişkiler ve hayatın içindene taşınmış konusu.

Yine mi ya ?O üye sırf bunun için var zaten ortalığı karıştırmaktan zevk alıyor ne yazdı ?

Mügehatuna, kendini istismar ettiriyorsun, bel kemiğin yok dedi
Adam seninle ego tatmin ediyo hatta yeni seks partneri olarak seni arıyo dedi

Bence ;

konusu BDV' den taşındığına göre yanlış yere konu açmaktan banlanmış olmalı. Duygular , ilişkiler ve hayatın içindene taşınmış konusu.
onu sey yazmıs cok geyik yapıosunuz geyiği biraz daha kaldıran bi yere tasıycam konuyu demiş te
müge cidden tartısmaya girmedi kotu bişi yazmadı nie onu banladılar hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…