Lanet

onu sey yazmıs cok geyik yapıosunuz geyiği biraz daha kaldıran bi yere tasıycam konuyu demiş te
müge cidden tartısmaya girmedi kotu bişi yazmadı nie onu banladılar hiç anlamadım
Doğru doğru BDV kastı demişti Mune,

Mesajin içeriğini cok merak ettik müge.
özetlersememesajda
çok mutsuzum hiç mutlu olmadım sen yokken nasıl mutlu olabilirim
şimdi seninle gittiğimiz felanca yere iş için geldim eski yaşanmıslıklardan bişiler yazmıs
nasıl boyle birşey yaptım bilmiıyorum 3 kere yattım kızla hamile kaldı 3. de .inanamadım ama cocuk benden
evlenmek zorunda kaldım sevmiıyorum.seni hep sevdim müge çok ozledim.beni neden bıraktın sen bana aynısını yapsan
ben de seni bırakırdım ama sen beni neden bıraktın.senden nefret ediyorum

mesaj aşağı yukarı boyle bişi.
kızı da banlamıslar hayret ya konusunu anlatmak da bana dustu

Bence ;

konusu BDV' den taşındığına göre yanlış yere konu açmaktan banlanmış olmalı. Duygular , ilişkiler ve hayatın içindene taşınmış konusu.
Konu ilerlediğinde geyiğe sardığı için mune taşıdı konuyu milletin bide geyikten başı yanmasın diye. Sanmam bu sebeple ban yediğini

Allahtan o üyenin yorumlarını hiç okuyup kale almıyorum. Her seferinde saçmalayıp saçmalayıp milleti tahrik edip gidiyo. Okusam da cevap versem bende banlanırdım heralde.
ben olay anında yoktum sonradan gordum de
deli oluyorum uzgun canı burnunda insanlarla uğraşıyorlar ya
bi o laflar eksikmiş gibi
evet ama hiç dikkate almamak lazım

O değil de mügeye "adam seni sevmemiş hiç müge, o adam karısını seviyor, boşa moral vermeyin, gerçekle yuzlessin" diyenler vardi geçen konularında. görünen köy kılavuz istemez, adamın çocuk için evlendiği en başından belliydi . kadının canı yanarken bir de burda yaktılar.

ole cnm ben de hep cocuk ıcın evlendiğini yazmıstım
cunku adam yalvarıo boşanmak istemiodu aniden tamam boşanalım dedi
ama ole diyenler hala var
baksana adam su maili atmıs hala daha karısı hamile ya yatak arkadası arıo diyenler var sanki hatun yok başka yatak arkadası yapacak

ayy ben çok duygulandım ve ağladım.çok acı geldi.müge göbek atıcam diyordu ama ben ağladım.

Ben de adamın samimiyetinden değil çıkarı için mail yazdığını düşünüyorum.

Müge'nin yumuşak, sakin bir kadın olduğunu biliyor. Kendisini çok sevdiğini de biliyor, kaç yıllık karısıydı, nasıl gönlünü yumuşatacağını biliyor. O yüzden ben bunu "Müge de şurada dursun" çabası olarak düşünüyorum. Ha beklediğini hiç bulamadı o ayrı, çok da güzel oldu :)

Bunun "bak iki mail attım hemen yelkenleri suya indirdi" ego tatmini için olduğunu düşünüyorum.

Peşin not: Müge'nin tutumundan bahsetmiyorum.

ayy ben çok duygulandım ve ağladım.çok acı geldi.müge göbek atıcam diyordu ama ben ağladım.
ben de ağladım
ama o soruların cevabını almak nasıl bir rahatlamadır
aylarca sen neden de hiç mi sevmedi
bunu ondan mı yaptı sunu bundan mı kafan da donsun dursun bu bitti artık
müthiş rahatlama

ben oyle dusunmuyorum ama farketmez onemli olan mugenin rahatlaması

bir de bence mugeden umidi olamaz
duyar duymaz aldattıgını duvara dondu kati surette terddute dusmedi dusse o zaman duserdı adam cok yalvardı karsısına bıle cıkmadı muge hiç acık kapı bırakmadı yumusa o zaman yumusardı adam mugeyı bılıo bence boyle net tavır sergılemıs kadın şimdi evliyken mı ona donecek bence hıc umıdı yok

Karısını aldatan, başkasından çocuk yapan ve karısının kapının önüne koyduğu bir adam durup dururken "ben çok hata yaptım, pişmanım" mesajları atmaz. Kuyruğu dik tutar.

Ben herhangi bir başka düşüncesi olmadan yazdığını düşünmüyorum. Ha ne amaçla yazarsa yazsın Müge'nin içi rahatladı ki şu olayın tek faydası o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…