- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
ben yapardım yaaa hem ağlardım hem yapardım :))))
regl dönemindeyim ondan bu kadar dengesizliğimsenin soğanla ilşkini kesmek lazım.hep bundan oluyo sebatiye
regl dönemindeyim ondan bu kadar dengesizliğim
bence iyi ki attı o cevabı..Mügenin kabullenemediği şey beni nasıl bu kadar çabuk unutur yok sayar hiç mi özlemez diye düşünmesiydi..fazla fazla aldı sorularının cevabını..artık için rahat etsin Müge..güzel günler seninle olacak inşallah..
Eşin geldi mi neoldu çok merak ettim?Ne usencem kız zaten sen ben has başka kim var ses cikmiyo diğerlerinden
aynen boyle dusunuyorumbence iyi ki attı o cevabı..Mügenin kabullenemediği şey beni nasıl bu kadar çabuk unutur yok sayar hiç mi özlemez diye düşünmesiydi..fazla fazla aldı sorularının cevabını..artık için rahat etsin Müge..güzel günler seninle olacak inşallah..
Dün akşamdan beri hepimiz Müge olduk, tek yürek, tek klavye olduk
Adam hangi maksatla yazarsa yazsın; müge rahatladımı ,rahatladı gerisi boşşşş...............
Bencede ya en onemli zamanda engellenmek nedirOff ya müge niye banlandı kidenyo tekrar mail attı mı acaba tam buraya içini döneceği merakımızı gidereceği fikir alacağı gün bu olacak iş miydi
Kesinlikle haklısınız.. bence iletişim yollarını kapatmalıArtık her gün mail kontrol edip duracak yazdı mı yazmadı mı yazdıklari yalan mıydı doğru muydu ve yarın bebekli mutluluk pozlarını gördüğünde gene dağılacak
Bu adam ara ara yazacak ama müge ne yapacak bilmem , alışmadık g.tte don durmaz derler bu adam evlilik adamı değil
Benim aklıma tek bir sebep geliyor pilava ya erkeksin ya fakesin sen demiş, bunun için mi banlandı acaba ? fake demek yasak diye duymuştum doğru iseBencede ya en onemli zamanda engellenmek nedirbunu etrafiylada paylasamazki insan ne guzel yaziyordu buraya
Ben duymadimda kendi banlarimdan biliyorum plemige girmekten hep ban yiyorum.onunla polemige girdigi icin olabilir .aslinda polemik sebep olmamali burda polemige girmiycezde nerde gircez fikir alisverisinde bulunuyoruz sonuctaBenim aklıma tek bir sebep geliyor pilava ya erkeksin ya fakesin sen demiş, bunun için mi banlandı acaba ? fake demek yasak diye duymuştum doğru ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?