Lanet

Yazışmalar devam etti bence.
Herkes etegindeki taşları döktü.
Olaylar olaylar
Mügenin ban kalksada anlatsa

Acaba rahatladı mı
Bence rahatladı bundan sonrası da daha rahat olucak müge için. çünkü kendisi perişan halde iken o iğrenç çiftin mutluluk kareleri sosyal paylaşım sitelerinden peşpeşe peşpeşe mügenin karşısında idi o yada bu şekilde. Müge ben bu kadar mutsuzken onlar neşe içinde benim hayallerimi yaşıyorlar diye düşünüyordu.

Ama şimdi anlaşıldı ki hiç de öyle hayal gibi bir hayat yaşamıyorlarmış , adam mutsuz. Bu net. söylediklerinde samimiyet yok adamın onda ben de hem fikirim ama mutlu olsa herşey yolunda olsa herif gecenin bir vakti hamile karısını bırakıp içip ne diye eski eşine yazsın ki? ben çok mutluyum müge hayat harika gidiyor dese idi de böyle düşünürdüm..

Gerçekten mügenin yerine kendimi koyuyorum , bu şekilde çok daha kolay atlatırdım durumu. artık yazdı mu yazmadı mı önemli değil. engellerdim mail adresimi de değiştirirdim , bana bu kadar bilgi kafi olurdu. mutsuzluktan gebersin ikisi de!

Ben duymadimda kendi banlarimdan biliyorum plemige girmekten hep ban yiyorum.onunla polemige girdigi icin olabilir .aslinda polemik sebep olmamali burda polemige girmiycezde nerde gircez fikir alisverisinde bulunuyoruz sonucta
Polemik yoktu ki

Aynen sizin gibi düşünüyorum.Umarim mecburen mecburiyetten evlendi hala beni seviyor diye düşünmez duygulari yeniden alevlenmez.
Artık her yerden engelleyip kendi geleceği için adimlar atmali

Sebepsiz yere benden ayrılmış olan erkek arkadaşım aylar sonra mail atıp pişmanın aklım şimdi başıma geldi bana bi şans ver demişti. Hiç te geçmişe dönmedim umutlanmadım hatta oh olsun daha da pişman olursun inşallah demiştim. Bu mailin Mügeye iyi geldiğini ve bundan sonra da yavaş yavaş toparlanacağını düşünüyorum. Eski eşiyle ilgili açtığı bütün konularda benim hayallerimi yaşıyorlar çok mutsuzum diyordu. Anlaşıldı ki aslında onun hayallerini yaşamıyorlar yaşanan herşey dışarıya karşı göstermelik..

Aynen sizin gibi düşünüyorum.Umarim mecburen mecburiyetten evlendi hala beni seviyor diye düşünmez duygulari yeniden alevlenmez.
Artık her yerden engelleyip kendi geleceği için adimlar atmali
Mühe zaten evlilik muhabbeti yokken boşanma kararı almıştı. Diğer kadınla ilişkilerinin bu boyutta olduğunu bilmiyordu boşanırlen. Affetseydi o zaman affederdi. Duyguları alevlenseydi o zaman alevlenirdi. Ben bu maillerin bi geri dönüş vs gibi bişeye sebep olacağını düşünmüyorum aksine içini soğutmuş oldu. Bende ne hata vardı diye düşünmeyecek artık.

Acaba?
Bunlar adamın beyanı, essahtan dürüst bir adammış gibi...

Kendi rahatından başka birşey düşünmeyen bir adam bebek için falan evlenmeeeeez

O kadar adamlık var mı yahu yapmayın soyadını verir geçerdi mecbur değildi , zoraki evlenen adam o kadar para saçar mı

Duygusallık yanlış yönlendiriyo

Tamam işte diyorum ki adam samimi değil onda ben de hem fikirim ama adam mutlu olsa heyecan içinde aşık olduğu kadından doğacak bebeği beklese ne diye içip içip mügeye yazsın?

Tamam işte diyorum ki adam samimi değil onda ben de hem fikirim ama adam mutlu olsa heyecan içinde aşık olduğu kadından doğacak bebeği beklese ne diye içip içip mügeye yazsın?

Çünkü müge sessizce gitti
Adam arada kalan paylaşılamayan adamı oynayamadı
Kendi kafasında bu kadar çabuk vazgeçti ise acaba başka bir erkek mi var bir yoklayayım demiş bile olabilir

Karısını aldatan her erkek diğer kadına ayni yalanları söyler , karımla mutsuzum zaten ayrı yatıyoruz çocuklar için katlanıyorum bilmem ne

Evet tamamen katılıyorum sana ama bu yalanları söyleyen erkek karısına aşık, mutluluktan havaya uçan bir erkek midir? değil.. öyle yada böyle hayatından da evliliğinden de mutlu değil adam. dediğim gibi söylediklerine ben de inanmadım yani silah zoruyla mı elinde kadeh poz verdirttiler , balayına götürdüler seni? hadi çok çok kendini mecbur hissetse bir nikahla geçiştirirdi .

Ama her ne sebeple yazmış olursa olsun mügeye bu adam mutsuz. umduğunu bulamadı..

Başka bir erkek var mı yok mu diye yoklaması bile onu umursadığını gösterir. Aşk evliliği yapmış bulutların üstünde olan hangi adam 1-2 ay içinde eski eşine yazar mail atar.

Mutlu olamaz zaten öyle insanlar , nerde değilse orayı özler, sıcak ister bulunca soğuğu arar, içi huzursuz adamın, özü kötü

Hasılı müge yazmasa bulaşmasa ama uzar bu konu dediydi dersin

Ego tatmini.
Dur bakalım Müge'yi yine elde edebiliyor muyum, iki ağlayıp kendimi acındırıp döndürebiliyor muyum denemesi. Kendi gücünü görme.

Bir kenarda tuttuğu erkeklere dönem dönem pas verip hala ilgilerini çekip çekmediğini deneyen kadınlar neyse, bu adam da o. "Bakayım hala ilgileniyor mu benimle?"

Peki ben de size şunu sorayım. Adam mutsuzluktan geberiyor olsa aldattığı için kendisini kapının önüne koymuş bir kadına, üstelik başkasından çocuk beklerken bunu niye itiraf etsin? Kuyruğu dik tutar, hiç bozuntuya vermezdi. Hele ki o boy boy mutluluk fotoğraflarının üstüne.

Başka bir erkek var mı yok mu diye yoklaması bile onu umursadığını gösterir. Aşk evliliği yapmış bulutların üstünde olan hangi adam 1-2 ay içinde eski eşine yazar mail atar.

Onu değil kendini umursadığıni gösterir
Kişiler eski sevgililerinin yeni sevgililerine de bakar mesela, aşık olduğundan değil benden daha güzelini mi yakışıklısıni mi buldu diye

EGO olayı yani

Mutlu olamaz zaten öyle insanlar , nerde değilse orayı özler, sıcak ister bulunca soğuğu arar, içi huzursuz adamın, özü kötü

Hasılı müge yazmasa bulaşmasa ama uzar bu konu dediydi dersin
Olmasın hiç inşallah... mügeyi 4 sene o bencil evliliğe hapsedip sonra da bu kadar berbat halde defolup giden adam hiç mutlu olmasın..

Müge içinde kalan sözleri ilk ve son kere söylemiş oldu, bundan sonra yazacağı tek harf dahi çok büyük hata olur. bir daha asla iletişime geçmemeli... geçmez de bence.. daha cevap da atmadı zaten. bir kere yazdı sadece..

Ama hapsolmamak elindeydi o konuda adamı suclayamam

Şimdi adamın sözlerine inanmadığımı tekrar belirteyim. yani ben, adam "çok mutsuzum müge " dediği için mutsuz olduğunu düşünmüyorum. sadece mügeye yazdığı için o kadından umduğunu bulamadığını ve pişman olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…