Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
+1Bence rahatladı bundan sonrası da daha rahat olucak müge için. çünkü kendisi perişan halde iken o iğrenç çiftin mutluluk kareleri sosyal paylaşım sitelerinden peşpeşe peşpeşe mügenin karşısında idi o yada bu şekilde. Müge ben bu kadar mutsuzken onlar neşe içinde benim hayallerimi yaşıyorlar diye düşünüyordu.
Ama şimdi anlaşıldı ki hiç de öyle hayal gibi bir hayat yaşamıyorlarmış , adam mutsuz. Bu net. söylediklerinde samimiyet yok adamın onda ben de hem fikirim ama mutlu olsa herşey yolunda olsa herif gecenin bir vakti hamile karısını bırakıp içip ne diye eski eşine yazsın ki? ben çok mutluyum müge hayat harika gidiyor dese idi de böyle düşünürdüm..
Gerçekten mügenin yerine kendimi koyuyorum , bu şekilde çok daha kolay atlatırdım durumu. artık yazdı mu yazmadı mı önemli değil. engellerdim mail adresimi de değiştirirdim , bana bu kadar bilgi kafi olurdu. mutsuzluktan gebersin ikisi de!
Gerizekali. Sanki sen onun kapisina gidiyorsun ben niye biraktin diye. Ben olsam yazmazdim bisey. Tekrar yazicak. Bu daha baslangic. Keyfini cikarYazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Bende kesinlikle katiliyorum.+1
Adamın pişman olması,mutsuz olması,gerçek ya da değil! mügenin rahatladığına inanıyorum;
Çünkü kendimden biliyorum ,boşandıktan sonra sevgili yapıp, işyerime getirmişti,direk benimle muhatap olmamıştı,birşeyler bakınıp gitmişlerdi,kadın ellerinden sıkıca tutmuş kaçıracaklar hanzoyu sanki,mutluluk pozları veriyorlardı...
Kendimi ne kadar kötü hissetmiştim anlatamam,ama ne zaman ki telefonla arayıp ağlayıp yalvardı dön diye! ben o gün ayağa kalktım....Hergün işyerine gelecek mi diye de bakınmadım öyle.....
Mügenin durumu benimkini ona katlar bir durumdu, ne hissettiğini o yüzden az çok anlayabiliyorum,sadece maili değiştirsin eğer bir beklentiye girecekse!
benimle aynı kafada biriben hala intikam tarafındayım.bu sazan adam cok pis oltaya gelir..baksana mala bağlamış ağlamalar falan.ne kumpas kurulur varyaaaaaaaaaa.....ama işte müge yapmaz...ama ben yapardım..o kadını da hamıle halıyle rezil ederdım....
kadın çok iplemez hiç gerek yokbenimle aynı kafada biriyeminle aklıma gelen ilk şey bu "mutsuzum evliliğimde, beni bırakmasaydın olmasaydı sonumuz böyle" mesajını hamile karısına atıp cümbüşü izlemek olurdu. milletin kocasıyla yatıp kalkmanın bedelini ödesin biraz. biraz da onun morali bozulsun. ama evet müge yapmaz bunu
ipler mi iplemez mi bilmiyorum ama ben yapardım. aklıma gelen ilk şey intikam oldu. gerçi üzerine konuşmaya da gerek yok müge yapmaz zaten. yapacak olsa çekişmeli boşanıp o p... de mahkemede kanıt olarak gösterip, kocasındaki herşeyi alırdı. bunu yapmayan diğerini hiç yapmaz. içimden geçeni yazdım sadecekadın çok iplemez hiç gerek yok
ipler mi iplemez mi bilmiyorum ama ben yapardım. aklıma gelen ilk şey intikam oldu. gerçi üzerine konuşmaya da gerek yok müge yapmaz zaten. yapacak olsa çekişmeli boşanıp o p... de mahkemede kanıt olarak gösterip, kocasındaki herşeyi alırdı. bunu yapmayan diğerini hiç yapmaz. içimden geçeni yazdım sadece
kadın çok iplemez hiç gerek yok
O hamile kadın gururunu hiçe sayıp evli adamla 3 kere şeyapmış bunu umırsayacağını sanmıyorum onla muhattap bile olunmazbenimle aynı kafada biriyeminle aklıma gelen ilk şey bu "mutsuzum evliliğimde, beni bırakmasaydın olmasaydı sonumuz böyle" mesajını hamile karısına atıp cümbüşü izlemek olurdu. milletin kocasıyla yatıp kalkmanın bedelini ödesin biraz. biraz da onun morali bozulsun. ama evet müge yapmaz bunu
Biz gittik dedi ve gitti
Hepinizi öpüyorum canlar, bana da yol göründü(pilav sen hariç)
Gittikten sonra yorumlari okudum cok guldum size ya :)))))Gidersek beraber gideriz
Gittikten sonra yorumlari okudum cok guldum size ya :)))))
Hahahaha kiz benim sevimlilige ohtiyacim mi var ask olsunMuneye sevimlilik yaparken yiyiverdi banı hahahah
Numaraları bana yazın ben whatsap grubu acayim ordan kim kim nick olarak tanisirik
Gecmis olsun kardes. Allah dusurmesin bir daha.Kodesten çıktım. Sana da geçmiş olsun... Bana da :)
Müge son durum ne?
Son msjdan sonra herhangi bir gelişme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?