Lanet

Yüzsüzmüşte bizim bir arkadaşın kocası kızı terkedip bir yıl sonra tüm parayıda almış bu arada zaten evliykende kızın tüm çalıştığını alıyormuş parayı onla bunla yemiş yemiş
Nasılsın x hayat nasıl ben çok borçlandım bana para gönderirmisin diye mail atmış
Yani ex kocadan gelen mailden bi cacık olmaz
Yeni birini bulunca kapına dayanıp sorum çıkarmasında

+1
Adamın pişman olması,mutsuz olması,gerçek ya da değil! mügenin rahatladığına inanıyorum;
Çünkü kendimden biliyorum ,boşandıktan sonra sevgili yapıp, işyerime getirmişti,direk benimle muhatap olmamıştı,birşeyler bakınıp gitmişlerdi,kadın ellerinden sıkıca tutmuş kaçıracaklar hanzoyu sanki,mutluluk pozları veriyorlardı...
Kendimi ne kadar kötü hissetmiştim anlatamam,ama ne zaman ki telefonla arayıp ağlayıp yalvardı dön diye! ben o gün ayağa kalktım....Hergün işyerine gelecek mi diye de bakınmadım öyle.....
Mügenin durumu benimkini ona katlar bir durumdu, ne hissettiğini o yüzden az çok anlayabiliyorum,sadece maili değiştirsin eğer bir beklentiye girecekse!

Gerizekali. Sanki sen onun kapisina gidiyorsun ben niye biraktin diye. Ben olsam yazmazdim bisey. Tekrar yazicak. Bu daha baslangic. Keyfini cikar

Bende kesinlikle katiliyorum.

benimle aynı kafada biri yeminle aklıma gelen ilk şey bu "mutsuzum evliliğimde, beni bırakmasaydın olmasaydı sonumuz böyle" mesajını hamile karısına atıp cümbüşü izlemek olurdu. milletin kocasıyla yatıp kalkmanın bedelini ödesin biraz. biraz da onun morali bozulsun. ama evet müge yapmaz bunu

kadın çok iplemez hiç gerek yok

kadın çok iplemez hiç gerek yok
ipler mi iplemez mi bilmiyorum ama ben yapardım. aklıma gelen ilk şey intikam oldu. gerçi üzerine konuşmaya da gerek yok müge yapmaz zaten. yapacak olsa çekişmeli boşanıp o p... de mahkemede kanıt olarak gösterip, kocasındaki herşeyi alırdı. bunu yapmayan diğerini hiç yapmaz. içimden geçeni yazdım sadece

aynen ortaya bi yem atardım kım gelir kım gelmez sallamaz benı...

kadını rahatszı etmek evdekı (yapay) hzuuru bozmak bıle şükür sebebi :)

O hamile kadın gururunu hiçe sayıp evli adamla 3 kere şeyapmış bunu umırsayacağını sanmıyorum onla muhattap bile olunmaz

Öyle bi ortam olacak alacaksın aşkitonu yanına. Gideceksin onların gittigi mekana. Masanın yanından geçerken bi selam x bey nasılsınız diceksin. O baaayan müsvettesine bakarak geçenlerde işte en son sohbetimizde salya sümük modundaydı benm eski koca çabuk toplamış maşallah iplerini sağlam tut alırım anahtarını diceksin. Renk morrr. Ama İşte bizden öyle bi malzeme çıkmaz. Yapamayız bree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…