Lanet

Canım şu yorumunla o kadar mutlu oldum ki allah senin de mutluluğunu daim etsin inşallah ay ne yazsam bilemedim

Yeriiiiiiiimmmm seniiiiii mügeeeeeeee

Çok çok mutlu ol ınsallah guclu kadınsın vesselam ve hep öyle olacaksın sevgiler :)

Müge Allah gönlüne göre verdi, böyle hissetmeni içten dilemiştim her konunda. Bundan sonra yaşayacaklarınında en kötüsü böyle olsun inşallah. Bende olayın romantikliğinde vs değilim. Adam seviyor, aşık veya pişman diye bakmadım olaya. Sana hissettirdiklerine baktım. Neticede kalbim kuş gibi diyebiliyorsan, o herifin hangi duygu durumuyla yazdığı çokta şeyimizde (umurumuzda) yani.

Kutla bunu, git spora yazıl diyet yap kendini daha da çok sev, beğen. Hayat sana hep iyi şeyler getirsin inşallah.

Ahh canım benim yaa seninle beraber sanki hepimizin içine bir öküz oturmuştu ve o gelen mutsuzluk maili seninle beraber hepimizin içinden attı o öküzü, şimdi artık bizlerde kuş gibiyiz

Hiiiiççç acıtmam, gülerken götürürüm
Sanırım herkes yavaş yavaş geliyor, bir daha gitmemeniz temennisiyle

Gülen gözlerin hiç solmasın müge.Yeterince üzüldün,mutlu olmana ,rahatlamana,senin kadar bizler de sevindik.

Anaaaa neler olmus burda??
Ah mugehatun be,iste bu kuzucum be
Beter olsun pislik herifff.
Ve huzun mugenin kalbinden kalkip hizla uzaklasir.
Sayfayi bi temize cekelim, aklayalm paklayalim cekilin kiz.

Artik yeniden dogma vaktii, disko disko.
Aksam napiyosunuz hanfendi, planlariniz varmi

( ay hazir her emojiyi kullanmisken en sevdgim emoji yetim kalmasin; )

Çok sevindim çok

bi kahve alsam mı diye düşündüm ilk sonra üşenip okudum ve kendini o kadar güzel içsel olarak değerlendirmişsin ki ... Kimse bundan sonra seni tutamaz mügoş (ben sana böyle seslene bilir miyim ) artık istediğin her şeyi ama her şeyi başarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…