Lanet

Kaç saattir okuyorum bitmiyor mügeeeeee çok sevindim pişman olmasına ve sana yazmasına en azından için soğumuştur

Tavırlarından ya da sözlerinden anlamak mümkün. O kadına aşkla bakması, sevildiğini her anlamda her an eksiksiz hissettirebilmesi, gelecek hayalleri kurarken gözlerinin içinin parlaması, tek olduğu ve onu hiç yalnız bırakmayacağı konusunda güven vermesi...Örnekler çoğaltılabilir. Profesyonel yalancılar bile bir yerde açık verir. ( Bunun için aşk sarhoşu olsak bile gözümüz açık olmalı tabii.) Tanıdığımız her insan bizim için birer tecrübedir ve onlar sayesinde nasıl birini arıyorsak ona göre eleme ve doğru kişiyi bulma başarısını elde ederiz, çok da zor bir şey değil aslında. Dediğim gibi zaten evlilik erkeği olmayan adam kendini belli eder, mügenin durumunda da resmen "ben geliyorum" demiş. He tabi %100 kesinlikte doğru tanı koymamız mümkün değil her zaman. Hayat risk almaktır bir yerde. Beklediğimiz gibi çıkmazsa yollar ayrılır. Bir ihtimal zarar göreceğiz, hayalkırıklığına uğrayacagız, aldatılacağız diye ömür boyu pasif olmak, belki de harika bir aşk/ evlilik hayatını kaçırmak berbat bir şey olur bence.

[

Evet de ben pasif kalip hic bir seye girisilmesin demedm. Sadece adamlari aile formulu disinda tutalim dedim. Yani yine o cocugu meydana getirmek icin bir sure lazim olacaklar, fakat sadece onun icin. Eger devam edip sorumluluk alacaklarsa agir bir vergi odesinler once, cocugun hayatini garanti altina almak icin ve babalik hakki edinmek icin. Bence bu is ancak boyle yurur bu duzende. Yani adami bosayip nafaka odetecegimize, nafaka odeterek evlendirelim.
"ode kurtul " yerine " ode dahil ol" guvencesi.

Mugecim nicki değiştirince ne olcak? yanılmıyorsam deşifre olmamak için degistirceksin ama ne fark edeceğini anlamadim ben

Aslında mantıklı ama romantizmi öldüren bir durum olur sanki Onu da geçelim bizim ülkede pratikte imkansız gibi, çok karmaşa çıkar bundan.

Aslında mantıklı ama romantizmi öldüren bir durum olur sanki Onu da geçelim bizim ülkede pratikte imkansız gibi, çok karmaşa çıkar bundan.
Ne yani illa once Danimarka'nin mi denemesi gerekir. Bir kere de biz cigir asalim bu konuda! ne var ki zaten olan bir seyi kanuna dokup kadinin lehine cevirecegiz. Boylece kadinlar kendi aralarinda dayanismaya daha cok onem verecekler. Cocuklar hep korunacak. Kadin ve bebeler hic uzulmeyecekler cunku beklenti sifira inecek.

Ask olmadan olmaz ki bebe.
Kimse bebek dogurayim diye evkenmiyor ki asik oluyor cinseligi birlikte yasamayi legal hale getirip evleniyor.
Yani donor bulayim mantigiyla evkenilmiyor dogal olarak beklenti tabiki oluyor

Ask olmadan olmaz ki bebe.
Kimse bebek dogurayim diye evkenmiyor ki asik oluyor cinseligi birlikte yasamayi legal hale getirip evleniyor.
Yani donor bulayim mantigiyla evkenilmiyor dogal olarak beklenti tabiki oluyor
Askla alakasi yok zaten, guvence ile ilgili. Ask evliliklerin yuzde kacinda var ki, ve olculup bicilebilen bir sey degil ki. Ama bu sistemde ask olmayacak diye bir kural da yok zaten. Olursa olur zaten.

Askla alakasi yok zaten, guvence ile ilgili. Ask evliliklerin yuzde kacinda var ki, ve olculup bicilebilen bir sey degil ki. Ama bu sistemde ask olmayacak diye bir kural da yok zaten. Olursa olur zaten.
Ya pilav yapma gozunu seveyim aski en guzel sen biliyorsun uzaktan platonik seviyorsun.saygi duyuyorum.
Lakin hesap kitapka sadece mantikla sifir beklentiyle yuva kurulurmu tabiki beklentim olur iyi es iyi baba olacakmi,sorumluluk sahibimi gibi gibi..
Robot gibi hadi ureyelim sonra sne yoluna ben yoluna ihh bizi bozar

Muge keisnlikle degis bence mailleri de kopiledin adam tak diye anlar.
Ya da karisi giriyorsa.
Sana poncik yakisiyor bence sen bilirsin tabi de degis bence

Son düzenleme:

Ay ponçikler grubuna gel mügoş :) ponçitişko olsun :)

İlla ki Danimarka denesin demiyorum pilavcım, biz istesek de pek deneyemeyiz. Ülkedeki imkânlar el vermiyor, kafa olarak ileri gidileceğine geriye gidiliyor. Birçok ciddi sorun içerisinde bir ülkeyiz; kadın haklarına lüks ihtiyaç muamelesi yapılıyor, bir kenara atılıyor. Neyse mügecimin konusunda gevezelik yaptım, ayıp olacak kızcağıza.

Konudaki en güzel ve anlamlı mesaj. Beni ciddi anlamda güldürebileceğinizi hiç ummazdım pilav hanım, barışalım mı?

Konudaki en güzel ve anlamlı mesaj. Beni ciddi anlamda güldürebileceğinizi hiç ummazdım pilav hanım, barışalım mı?
Kiz niye guluyorsun olayi simdi anlamis
Allah tan anlamis
Ex koca capon kariya kactigini durumun analizini yapti
Pilav valla biraz giciklik yapiyorsun ama bugun bende cok guldum

Kiz niye guluyorsun olayi simdi anlamis
Allah tan anlamis
Ex koca capon kariya kactigini durumun analizini yapti
Pilav valla biraz giciklik yapiyorsun ama bugun bende cok guldum

Ne güzel de tespit yapmış oysa Müge'nin eski koca japon kadından çocuğu alabilse bari hahaha

Ay yine gidicem çenemi tutamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…