Peki o gece den sknr amaile devam ettimi.acaba yine atacakmi merak ediyorum arkasi yarin gibi ilerliyor konu
sana bol bol K.İ.B ler hayatım germe bizi geneeeeeeeee müge sana kibarca yazma diyor nedir ısrarın??Siz benim buraya yazmami engelleyebilir misiniz gercekten ? anlayamadim.
Ben bu platformun herkesin ozgurce yazabilecegi bir haberlesme araci oldugunu dusunuyorum ve tamamen konu uzerinde odaklaniyorum. Bence siz de oyle yapin.
Bir de, mesela benim goruslerimi begenmiyorsaniz lutfen okumayin, galinba gozardi etme butonu var bir yerde. Tesekkur ederim.
Canım gmail hacklenmiş çabuk mesajların ekran görüntüsünü al nolur nolmazhahaha sagol kuzum benım. Bu ara havam öyle cidden :)
Biraz da o duyguyu O tatsın,o çeksin O acıyı.
Haclenmismi ciddenmi internete erisim sikintisida var siber sadiri varmis.Canım gmail hacklenmiş çabuk mesajların ekran görüntüsünü al nolur nolmaz
Canım gmail hacklenmiş çabuk mesajların ekran görüntüsünü al nolur nolmaz
Aaaa nasssı yağnii..
Evet kızlar biraz önce haberlerde gördüm.Haclenmismi ciddenmi internete erisim sikintisida var siber sadiri varmis.
Canım gmail hacklenmiş çabuk mesajların ekran görüntüsünü al nolur nolmaz
Aah olayi simdi anladim. Benim dusuncelerimi goz ardi ediyorsunuz ama bu konuda az da olsa bilgim var.
Bati erkeklerinde "yellow fever" diye bir olay vardir, acin bakin.
Uzakdogulu kadin hastaligi. Benim bir Avrupali arkadasim var Japon kadinla evli ama bu ihtiraslari yine cok yakin arkdasim olan bir Avrupali kadinin hayatina mal oldu.
Ama ikisi ile de arkadas kaldim. Hayatlari baska gezegenlerde ikisinin de.
Simdi Japon kadinlar gen cesitliligi icin yurt disindan adam aliyorlar, evlenip cocuk olduktan sonra basiyorlar tekmeyi. Amac sadece degisiik genlerde "Hafu " (yani "half", yari Japon demek) cocuk sahibi olmak.
Youtube'da Japonya'da babalik haklari icin aglasan cok fazla Avrupali, Turk , Amerikaliyi bulabilirsiniz. Japonlar cok muhafazakar ve tutucudur ve diger irklar onlara gore asagiliktir. O yuzden ex-inizin zaten hic sansi yokmus. Cok buyuk bir tuzaga dusmus ve dersini ogrenmis.
Allah razı olsun bizde 175 sayfa boyunca cozememistik olayı vay beee..Aah olayi simdi anladim. Benim dusuncelerimi goz ardi ediyorsunuz ama bu konuda az da olsa bilgim var.
Uzakdogulu kadin hastaligi. Benim bir Avrupali arkadasim var Japon kadinla evli ama bu ihtiraslari yine cok yakin arkdasim olan bir Avrupali kadinin hayatina mal oldu.
Simdi Japon kadinlar gen cesitliligi icin yurt disindan adam aliyorlar, evlenip cocuk olduktan sonra basiyorlar tekmeyi. Amac sadece degisiik genlerde "Hafu " (yani "half", yari Japon demek) cocuk sahibi olmak.
Youtube'da Japonya'da babalik haklari icin aglasan cok fazla Avrupali, Turk , Amerikaliyi bulabilirsiniz. Japonlar cok muhafazakar ve tutucudur ve diger irklar onlara gore asagiliktir. O yuzden ex-inizin zaten hic sansi yokmus. Cok buyuk bir tuzaga dusmus ve dersini ogrenmis.
Kız Allah seni napmasın upuzun da yazmış :)
Öyle bir şey yok, konu çom uzun karışık. Boşver dedim ya
Ahaha ben senin maillere taktım birşey olcak diyeOkudum şimdi kız, pakistanlı bir öğrenci gmail açıgını bulmuş ödül kapmış. Yoksa hacklensede benim makyaj sitelerinden ve eski kocamdan gelen mailleri kim napsın ahahaha
Aah olayi simdi anladim. Benim dusuncelerimi goz ardi ediyorsunuz ama bu konuda az da olsa bilgim var.
Boylari devrilsin elin japonuna gitti davar gul gibi mugosu biraktiAah olayi simdi anladim. Benim dusuncelerimi goz ardi ediyorsunuz ama bu konuda az da olsa bilgim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?