- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek istediginizi anlayamadim. Mesaj guzel ve anlamli dedikten sonra guldugunuzu yazmissiniz.Konudaki en güzel ve anlamlı mesaj. Beni ciddi anlamda güldürebileceğinizi hiç ummazdım pilav hanım, barışalım mı?
Ne demek istediginizi anlayamadim. Mesaj guzel ve anlamli dedikten sonra guldugunuzu yazmissiniz.
Bir de barismaktan bahsetmissiniz.
Ben sizinle ne zaman kustum ki barisalim diyorsunuz?
Cok karmasiksiniz vesselam.
Kandırmak veya iyi niyeti suistimal etmek değil bence olay, pilav hanımın her zamanki "açılın ben bilirim" tutumunun bu sefer tutmaması oldu :)İroni yaptım, çünkü konunun japonya ile tek alakası adamın ve yeni karısının balayını japonya'da geçirmiş olması. Arkadaşlar sizi birazcık kandırmış, siz de ciddiye alıp yorum yapmışsınız hoşuma gitti :) İyi niyetinizi suistimal ettik galiba biraz. Ama sayenizde gülünce zeytin dalı uzatayım dedim.
Kandırmak veya iyi niyeti suistimal etmek değil bence olay, pilav hanımın her zamanki "açılın ben bilirim" tutumunun bu sefer tutmaması oldu :)
Aramizdaki fark, cogunuz kisiye yonelik yorum yapiyorsunuz. Genelde sozleriniz kisi dislama/ asagilama seklinde oluyor.
Ben konuya yonelik yorum yapiyorum. Genelde akliniza gelmeyen dusunceleri soyluyorum. Topluluk mentalitesinin disinda hareket ediyorum, o yuzden goruslerim zit veya sivri geliyor. Cunku toplu dusunceye uymak gibi bir endisem yok.
Kızlar, o şerefsiz beni aradı.((
Kızlar ben ne yapacağım Allah aşkına ?? neyin içine düştüm ben bu yaşadıklarım ne ya?
Cidden bu yaşadıklarım ne?? Kamera şakası mı yapıyorlar bana.Yeter artık yeter ya(
Ben dayanamıyorum.Mailleri filan her şeyi göndericem karısına. Arayacağım ailesini. Karıştırıcam ortalığı galiba.Tam bir saat kavga ettik. Benim aklım almıyor gerçekten. Kapattım telefonumu. Hala elim ayagım titriyor. Böyle bir şey nasıl oluyor anlamıyorum. Şerefsiz pislik sen daha yeni evlendin yaa..
Ay bana gelenler geldi. benim ne zaman normal bir hayatım olacak ya ne zaman((
Toplu düşünceye uymak gibi bir zorunluluğunuz zaten yok. Burada birbirine çok zıt veya sivri insanlar bir arada yaşıyor :)Aramizdaki fark, cogunuz kisiye yonelik yorum yapiyorsunuz. Genelde sozleriniz kisi dislama/ asagilama seklinde oluyor.
Ben konuya yonelik yorum yapiyorum. Genelde akliniza gelmeyen dusunceleri soyluyorum. Topluluk mentalitesinin disinda hareket ediyorum, o yuzden goruslerim zit veya sivri geliyor. Cunku toplu dusunceye uymak gibi bir endisem yok.
Maile karşılık aldı ya kendi kendine ümitlendi herhalde.Kızlar, o şerefsiz beni aradı.((
Kızlar ben ne yapacağım Allah aşkına ?? neyin içine düştüm ben bu yaşadıklarım ne ya?
Cidden bu yaşadıklarım ne?? Kamera şakası mı yapıyorlar bana.Yeter artık yeter ya(
Ben dayanamıyorum.Mailleri filan her şeyi göndericem karısına. Arayacağım ailesini. Karıştırıcam ortalığı galiba.Tam bir saat kavga ettik. Benim aklım almıyor gerçekten. Kapattım telefonumu. Hala elim ayagım titriyor. Böyle bir şey nasıl oluyor anlamıyorum. Şerefsiz pislik sen daha yeni evlendin yaa..
Ay bana gelenler geldi. benim ne zaman normal bir hayatım olacak ya ne zaman((
Ne diyor ş.refsiz? Bu sefer hak etti, karısı her şeyi öğrenmeli
Maile karşılık aldı ya kendi kendine ümitlendi herhalde.
Açtınız mı, bir şey dedi mi?
Ahah yok artık. Hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek.Açtım çünkü farklı numaradan aradı. Kendi numarası olsa tanırdım.Bir saat kvga ettik ya. Ya bana diyorki nasıl hayatına başka birini alırsın?? yemin ediyorum yemiş kafayı.