Lanet

güzel yazmışsınız teblikler
evet tamda bu olmaz olmaz demeyin bu işi daha karıştırmak hayra alamet degil
Kardesim olmaz olsa bu aldatmalar nasil peydah olacak kimse kendine yakistirmaz ki kim ister 2. kadin olmak falan ama olaylar oyle bi gelisir girer kizin kanina Allah korusun dedigin gibi bu isi karistirmak hayra alamet deyil yazarken herkez ona gore yazmali bizler akil verirken hislerin duygularin oldugunu unutuyoruz arkadaslar akil vermis ha ben olsam cevap yazardim muge derdim ki soyle boyle falan sen yazardin kardes bi duygun yok adama karsiliginda gelecek cevap seni yaralamaz ama bu kiz o adami aklindan atamamis ki adam kizin sevdiginden emin nasil baska biri olur hayatinda diyo ozguvene bak vallahi basina bela olur bu adam zaman gecer senle ugrasmasi hosuna gider ilgiye zaafimiz var kendine bile itiraf edemezsin sonra duygularin depresir... beni sakin ha yanlisda anlama konu sahibi aklim yettigince senin iyiligin icin yazdim boswer kardesim yasadigin bedellerin daha agirini odersin aradiginda bile nasil heycanlanmisindir sesini duyunca senden uzak olsun mutsuzsa mutsuzlugunda bogulsun seni kendi karanligina mutsuzluguna ortak etmesin cabasi bu o adam sana sadece kotuluk mutsuzluk asilar gitsin karisiyla ugrassin

Ailene söylemek iyi fikir değil bence.Ailen de canını sıkabilir,boşanmakta acele ettin ,seni seviyormuş tarzında konuşup ,senin canını sıkabilirler.Eski kv de canını sıkabilir,kıskandığından yuvalarını bozmak istiyorsun diye seni suçlayabilir.Hamile olmasa eşine söyle diyeceğim de ,bebeğin hatırına onu da yapma.Olayın tazeliğiyle eski eşinin tepki göstermiş olabilir,biraz sessiz kal.Ama ekran yedeklerin olsun .

Başka şehirdeler evet ama yine de bunların işine belli olmaz ki pislik değiller mi işte.
elinde mailler de var bişi olmaz gonderirsin seni suclayan olursa
kavgayı felan boşver salla da
altındaki hezimeti yenilgiyi görüyormusun adam da
dunya umrunda değil o kadar mutsuz ve pişman
o kadınla mutlu felan da degil asla
kadının kulağına gitmesi bile umrunda değil o kadar gözunu karartmıs
biz bu hikayeyi cok sevmişmişiz
salak instten milleti ve kendini kandırsın anca
evet ahh yerde kalmıyor
bir kez de tecrube ettık

Kesinlikle ailene anlatmalısın sessiz kaldıkça daha beter azıtıcak bundan sonra ki durum da sana iftira atmak olucak bence ki şimdiden suçlamalar başlamış bu sefer ondan önce davran ayrıca o evlendiği insanlıktan nasibini almamış şahsiyet zamanın da acımışmı mügeye her türlü pisliği yapsınlar ve yanlarına kalsın kalmasın efendim anlat ailene senden çıksın bu konu

Keşke telefonda sesini duyduktan sonra kapatsaydın ya. Şimdi senin de unutamadığını zannedip bulunduğun yere gelmese bari

Bir de sağdan soldan hayatınızdaki kişi kim diye araştırma yapabilir.İlla ki hayatınızda biri olacak zamanla.Şu an gerçekten olmuş olsaydı O kişiyle de kavga edebilirdi,öyle bir şey olmadığını öğrenir ve sizi yine arayabilir.Kesinlikle bilmediğiniz numarayı açmayın,mailine de cevap vermeyin.

Akşam mail atmış kızlar. Bu böyle olmayacakmış, perşembe iş için bana yakın bi şehre geliyormuş, gelsinmiş görüşelimmiş.İkimizin de içinde kalanlar varmış, konuşarak güzelce veda edelimmiş birbirimize.
Valla böyle bir şey ne gördüm ne duydum ben :)

Teyzeme söyledim,onunla aramız iyidir. Anlattım böyleyken böyle diye. Numarasını verdim o direk x i arayıp konuşacak.Ben hallederim sen sakın cevap verme artık dedi.
Bizimkilere söylesem en çok bunun sıkıntısını yine ben çekecektim. İyi oldu böyle,inşallah o halleder.
Ne hissedeceğimi düşüneceğimi şaştım kaldım ya.

Bundan sonra asla iletişim kurmam. ya zaten bir mailine cevap verdim aradıgındada direk hesap sorunca kapatamadım olayın şaşkınlığıyla ve günlerdir yaşadığım bu duygu yogunluguyla sanırım bende başladım saydırmaya. Artık napar neder kestıremez oldum hıc beklemedıgım seylerı yaptı. Herhalde onuda yapanılırdı. bırının onu sılkelemesı lazım

adi herif birde telefonlamı aradı.Yüzsüz

Ne olacaktı pişman olunca hadi gel kollarımı açtım buradayımmı diyecektin..

Yaptıklarının bedelini çeksin.

Senin yerinde olsam aileme söylerim herşeyden haberleri olsun.Ama karısına mesajları atıp olayı büyütmezdim.Bir daha ararsa açma.Engelle.Hatta numaranı değiştir sana ulaşamasın.

Kendi mok çukurunun içinde senide oraya çekmeye çalışıyor .Daha çok kafasını vuracak duvarlara

beter olsun

Muge sen adama kk ya uye ol de biz burada alalim ifadesini
Manyakmi ne sakin gorusme seni kaciracak bence siyirmis herif

bence insan içinde birşey tutmamalı benim içimde tuttuğum seyler
kafam da doner durur ve olayı geride bırakamam
bence içindekileri saydırman iyi olmuş
yok ole sanar yok boyle sanar oyle dusunemsin boyle dusunmesincilere katılmıyorum
banane ne dusunurse dusunsun onemli olan benim kendimi nasıl hissettiğim
sen nasıl daha rahat edersin bilmiyorum herkesin rahatlaması farklıdır cunku
ben orneğin sen nasıl hayatına birini alırsın çıkışına cevap vermesem telefonu kapatsam sanırım saydırmadıklarım yuzunden kanser olurdum. o yuzden sen kendini nasıl hangi yolla iyi hissedeceksen onu uygula boşver onda nasıl izlenim bıraktığını

sen de oyle kafasına vurmussun ki görmek için saçmasapan bahaneler uyduruyor

resmen tuzak sana.
bence de artık muhatap olma.
seviyesiz herif.

Kizlar kimse kib yapmasin lutfen baskan yazilanlari okurken tek onu degil bir cok kisiyi atiyor dogal olarak.
muge kodese gitmesin catlariz burada:/
Aferin ne güzel taktikler bunlar, bana tek bir kib yeter, hele de sitede yoğun değilsem bir güzel tüm yorumları okur, gereken neyse yaparım.
Sizi uyardım değil mi? Ki kendinizde burada göz ardı et yapacağınızı yazmıştınız sözüm ona ama maşallah bir sürü laflar söylenmiş, polemik, hakaret vs.

Unutmayın karşınızdakine cevap vermeme hakkınız var, cevap veriyorsanız sonuçlarına da katlanırsınız. Bdvde kurallarında Kazen'in yorum yapmazsanız kimse arkanızdan ağlamaz lafını bir okumanızı öneriyorum hepinize.

Evet, YinemiPilav'ın yazım dilini sert buluyorum, bunu da kendisine açıkça ifade ettim, ki bir yorumunda yazmış, bu konuya ısrarla yazma çabasında olmamalıydı bu da tamam lakin bunların hiçbiri sizlerin yine yeniden polemiğe girdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor.

Bu topik için aynı diğer topiklerde ne yapılıyorsa aynısı yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…