Lanet

Hepten yemiş kafayı dangalak herif!!!!! ne konuşacak bu saatten sonra acaba??? günlerce aylarca konuşsalar ne değişecek? mügeyi aldatması mı ? başka kadından doğacak bebek mi ? evlenmiş olması mı?

Erken davranmış konuşmak için! tebrik ediyorum üstün zekasını!

Müge 'seni çok ihmal ettim haklısın aşkım, ay o kadın da nasıl bir pislikse daha üçüncü sevişmenizde hamile kalmış olacak iş değil hayatım, lütfen geri dön tülaaaaaağy' diye ayaklarına kapansın diye bekliyor belli.
Adam kafa üstü düşmüş herhalde. Ya da çizgi filmlerdeki gibi kafasına piyano düşmüş, başka ihtimal yok

Müge bundan sonra çok dikkatli adımlar atmalısın. Banlanmışsın ama okuyacağını tahmin ediyorum.

Teyzene söylemen iyi olmuş, aileden birisi bilmeli. Ailen nasıl tepki verir bilemem, ama sana iftira atmaları durumunda senin tarafından birilerinin bilmesi mantıklı olur, diğer türlü şoka girmesinler.

Buluşma konusu bana korkutucu geldi. Belki ayaklarına kapanacak, bilemeyiz. Ama istediğini alamazsa şiddete meyletmeyeceğinin garantisi yok. En azından ben artık böyle ihtimallerden korkuyorum

Şu an durumu sindiremediği açık. Ne yapar kestiremiyorum demişsin benim de aklıma bu olumsuzluklar geldi.

Kendini sakın üzme, sen kalbi güçlü bir kadınsın. Hayatında daha neler yaşayacaksın bilmiyoruz, ama üzülme sakın.

Güzel günlerin gelecek.

Of yine pilav
Ay acaba ne zmn müge gelir çok merak ediyorm teyze aradı mı?
Ne konuşuldu?
Müge ne durumda
Suçu mügeye atmakla vijdanını rahatlamaya çalışıyor aslında.
Demek nasıl bir karmaşanın içinde oh olsn müge o kadar üzüldü ama olumlu yerdn baksn demk bizim tahmiin ettiğimzdn dahada beter olmuuş. Sadece kendi şuçu olduğunu çook iyi biliyor o yüzdn çatlayack ve sadc vijdanına tek suçlu ben değilm demk istiyor ama tek suçlu o olduğunuda biliyo yoksa tlfnda bu kadar hakaret etmezdi.
Bu benm düşüncm.
Ha birde bence iş için yakın yere gelecm demiş yaa bence kesnlikle öyle bişy yok, sadece mügeyi görmeye gelmk istiyo iş bahane umarım güzel habeler gelir ya mügedn

Anam neler olmuş. Müge okudugunu farzediyorum. Sıkma canini beter olsun ohh de geç. Seni kim suclayabilir ki? Sadece attigi mailleri verdigi cevaplari sakla. Senin uzulecegin bi durum yok ben olsam bu pismaliklarindan sadistçe zevk alirdim :) ohh o zilli karisi da avucunu yalasin derdim. Ne uzuleceksin sinirleneceksin aman boşversene!
Ipeqbocugum sen yine mi banlandin ya muge de gitmis. Iyi ki burda degilmisim valla ama bu ne ya! Yine haber alamiyoruz

mabustan çıkıp direk soluğu burada aldım.müge adam kucağına çocugunu alınca bu seferde ona vicdan yapar.iyi ki doğmuşsun tüm bunlar senin içinmiş der.sakın dikkate alma.bırak pisliklerinde boğulsunlar.dua etmeye devam

Konu bitti diye hiç bakmamıştım
Meğer yeni başlamış :)

Mügecim
Eski eşin hakikaten b*m b*k bir halde.
Kendisi de eminim anlam veremiyordur yaptıklarına.
Kaybettikten sonra değerini anladığını düşünüyorum.
Neden diyeceksin
Çünkü en ufak korkusu endişesi yok.
Normal şartlarda insan yapacağı varsa da yapamaz şu yaptıklarını.
Ya eşim duyarsa ya ailesi duyarsa..
Tedirgin olursun yani.
Bu daha çok duyarlarsa duysunlar modun da.
Kendi ipini kendisi çekecek kadar gözü dönmüş.
Pişman, üzücü mü hayır.

Ben bu saatten sonra sadece acırdım ona.
Umarım sende böyle hissediyorsundur.

Mügişş salak adam görüşmek istiyo ya bence sakın gitme canım zaten gitmezsin biliyorum. kızların dediği gibi ne yapacağı belli olmaz. sana temas eder sarsar allah korusun öpmeye vs çalışabilir efendi gibi konuşup gitmeyecektir yani ki konuşacak bişey de kalmadı. o kıskançlığından geberiyo şimdi; müge nasıl başkasıyla olur nasıl başkasına dokunur nasıl başkası için kalbi atar nasıl başkasıyla geberinceye kadar güler vs.yi düşünüyodur. Bu kafayla asla sağlıklı bir konuşma yapamaz. Sadece seni bi kere daha yıkar sözleriyle. it herif!

sonra kucagına cocugunu alınca mügeye yine tekme

Mune küstüm sana artık o ismi anmayı bırak harfini bile demicem. Çok şey oldum. Morelim sinirlendi. Neler olmuş neler uzaktan okuyup bişe yapamamak çok zormuş. Bu mapusluk bni çökertti.

Mügemide banlamışlar.

Boyu posu devrilsin o adamın. Münee sinirlenme üzülme biz hep senin yanındayz bacım. Kadının gücünü hafife alıyo bu erkekler. Gururlu ol be adam
Erkeginde k.....şarı demek böyle oluyomuş.
Bazı yorumcu arkadaşlarda önce empati yapın sonra yorum yapın. Mügenşn eski kocaaında gözü olsaydı boşanmazdı noktaggg

müge helal olsun sana ya. intikam vs duyguları insana yapmayacağı şeyleri bile yaptırabilir. senin durumunda hele hıncını alamadan, uzaktan takip ederken şimdi böyle olaylar yaşamak. harbi güçlü kadınsın.

Geleyim vedalaşalım demiş bir de..
Böyle komik bir yalana inanacağını nasıl düşündü acaba?
Bu adam evinize bile gelebilir dikkat edin bu gemileri yakmış hiç korkmuyor da karım duyar filan diye..
Benden boşanmaz nasılsa hamile diye mi düşünüyor anlamadım ama
şu aşamadan sonra temkinli olmakta fayda var her şeyi bekle bence bu adamdan en azından bir süre peşini bırakmayacak gibi çünkü..
hem suçlu hem güçlü bir de hesap soruyor..
Umarım daha fazla yıpranmadan üzülmeden atlatırsın bu durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…