189. sayfada:)Aaa bunları ben hiç görmedim. bir tek tlf edip nasıl başkasını alırsın hayatına bölümünü gördümbunlar nerde yazıyor
Hepten yemiş kafayı dangalak herif!!!!! ne konuşacak bu saatten sonra acaba??? günlerce aylarca konuşsalar ne değişecek? mügeyi aldatması mı ? başka kadından doğacak bebek mi ? evlenmiş olması mı?189. sayfada:)
Hepten yemiş kafayı dangalak herif!!!!! ne konuşacak bu saatten sonra acaba??? günlerce aylarca konuşsalar ne değişecek? mügeyi aldatması mı ? başka kadından doğacak bebek mi ? evlenmiş olması mı?
Erken davranmış konuşmak için! tebrik ediyorum üstün zekasını!
sonra kucagına cocugunu alınca mügeye yine tekmeMügişş salak adam görüşmek istiyo ya bence sakın gitme canım zaten gitmezsin biliyorum. kızların dediği gibi ne yapacağı belli olmaz. sana temas eder sarsar allah korusun öpmeye vs çalışabilir efendi gibi konuşup gitmeyecektir yani ki konuşacak bişey de kalmadı. o kıskançlığından geberiyo şimdi; müge nasıl başkasıyla olur nasıl başkasına dokunur nasıl başkası için kalbi atar nasıl başkasıyla geberinceye kadar güler vs.yi düşünüyodur. Bu kafayla asla sağlıklı bir konuşma yapamaz. Sadece seni bi kere daha yıkar sözleriyle. it herif!
kendimi intahar edicen kibin bişeyMorelim sinirlendi.
Bacım a diyoz kodese tıkıyolar. P diyoz mapus ne edicez böyle. Tahrik var diyemeden hop gümkendimi intahar edicen kibin bişey
arada insanın banı tutuyor bile bile tuşa geliveriyor insanBacım a diyoz kodese tıkıyolar. P diyoz mapus ne edicez böyle. Tahrik var diyemeden hop güm
Bnmkide açıldı. Yarıda onunki açılır yada geceBenim banım açıldı da Mügehatun daha yeni almıştı, uzun sürmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?