Lanet

Müge aralardaki yorumları okumadım belki üzerine de gelişme olmuş olabilir (beklenir şu dk dan sonra) ama dengesini iyice kaybetmiş bu adam

Psikolojisi normal bi insanın hareketleri değil bunlar.
Zaten nasıl normal olsun , üst üste yaşadıkları ve bu büyük değişimleri yaşarkenki hızı elbet onu birgün tirmalayacakti. sorgulayacakti kendini.
Kendini sorgulaması doğru da bu sağa sola serseri mayın gibi patlaması ne hikmet çözemedim

Hakkaten sıyırmış gibi. dibinde kalmasin diyor heral

Adam mügehatunla evliyken kendince macera yaşamak istedi, nasılsa bütün erkekler yapıyor hesabı.. sonra da hiç tahmin etmeyeceği şeyler oldu o "bütün erkekler" gibi işin içinden sıyrılamadı, sert kayaya çarptı.. bir de üstüne öbür kadın hamile kaldı, hepten kötü oldu daha çok pişman olur o, mis gibi tertemiz yuvasını yıkıp bi bataklığa soktu kendisini..
Mügehatun ne yapın edin, tutun kendinizi, uzak durun gerçekten, bu saatten sonra ondan hayır gelmez, sizi ikna eder kandırır sonra yine ortada bırakır, bu sefer iyice yıkılırsınız
siz gerçek mutluluğu hakediyorsunuz, yalandan mutluluk pozlarını değil...

adam 2 tarafta da oynuyor olabilir diger hatunun gobegini operken muge tarafiyla da vicdanini rahatlatmak istiyor gibi dusunuyorum kaypak ve dengesiz

aldatıp da boşanan adamdan koca olmuyor.
karısını aldatan adam onu boşayıp yenisine kavuşunca yine aldatıyor.
herkesi oynatıyor.
aldatan adamlardan eş yapmamak gerek.
ruh hastası. ne pişmanlığı, ne üzüntüsü...
bir daha beraber olsa yine sıkılır ve başka kadın bulur eminim.
yememek lazım böyle saçmalıkları.

Adam çoklu ilişkileri seviyor açik ve net.
Belkide fantezisi bu.
Müge engelle her yerden uzattıkca bela acar bu adam

Ben önceki yorumunda da yazdım bu adam asıl Müge bin başına Müge nin ciddi bir ilişkisi olduğunda bela olacak bence
Yaptığı pislikle adam bir defolup gidemedi

ben şoookkkk ... kesınlıkle cevap verme tekrardan huzurunu kacırmasınada ızın verme derım

Hakkaten böyle yapar mı erkekler ya? Yokartik o kadar da değil diyorum ama...
bu konu için öyle birşey olma ihtimali yok bile bence.Hani normal bir boşanma normal bir ikinci evlilik olsa belki de burda imkansız.
Evlenince çocuk yapmakla çocuk yaptık diye evlenmek arasında çok fark var.Paravan bu evlilik işte çocuk meşru oldu mu oldu.

O degilde adam sosyal medya reklamlarina hız verecek malum muge ayar verince iyice bi ispat telasina girer.
Vedalasalim nedir ya! erkeklerin son 1 kere gorme mantigini anlamadim gitti, bitecek, rahatlayacak mi sanıyor? uber zeka..

2. evliligi oyle paravan bir evlilik gibi olmadi ki adam nisan tepsisi gibi tum teferruata uyarak yapti herseyi nikahta mutluluk pozlari kv li felan yani adam kimsenin tahmin edemeyecegi noktada su an yeni karisi hala dugun fotograflarini sece dursun

2. evliligi oyle paravan bir evlilik gibi olmadi ki adam nisan tepsisi gibi tum teferruata uyarak yapti herseyi nikahta mutluluk pozlari kv li felan yani adam kimsenin tahmin edemeyecegi noktada su an yeni karisi hala dugun fotograflarini sece dursun

adam bence çok pişman abla, bir anlık hevesle yaptı onları, sonra kafa duvara tosladı acı gerçekler yıldız gibi uçuştu kafasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…