Yapacak birşey yok, bu sitenin kuralları belli, Müge bile bile yazmış.Mune mugeyi eski kocanin kollarina atmis olabilirsin mapusta o teselli ediyordur ne telefonlar ne mailler ahh ahh
E o zaman cımbızı yiyince ayılmıştırayik kafayla yazmamistir
Hakkaten böyle yapar mı erkekler ya? Yokartik o kadar da değil diyorum ama...adam 2 tarafta da oynuyor olabilir diger hatunun gobegini operken muge tarafiyla da vicdanini rahatlatmak istiyor gibi dusunuyorum kaypak ve dengesiz
ben şoookkkk ... kesınlıkle cevap verme tekrardan huzurunu kacırmasınada ızın verme derımHani ben iyiydim ya, hani ben yavaştan toparlanıyordum ya. Ağzıma etmeliler illaki yeter ki Müge iyi olmasın.
Bu yaşadıklarıma inanamıyorum. Bana biri anlatsa hadi lan derdim. Sallama. Böyle şey mi olur. Oluyormuş ya. Gerçekten oluyomuş.Hayat çok garip.
Dünden beri anca kendime geldim. Bana mail atmış. Bir maili beni nasıl bu kadar kötü yapabildi anlamış değilim. Mail atmasına mı şaşırsam yazdıklarına mı üzülsem. sen apar topar evlendin çocuk yaptın benı aldattın neden bana mail atıyorsun be adam neden?!
Şunuda gördüm ya başka şeye şaşırmam diyordum ama mailimde adını gördüğümde şok geçirdim. Elim ayagım titredi açamadım beş dk mailini. İçim ezildi sanki tekrar en başa döndüm. Dalga mı geçiyorsun delirtmeye mi çalışıyorsun. Defol artık.
Cevap yazmadım cevap yazmayı dusunmuyorum ama acaba yazsammı içimde kalanları? Böylelikle temelli defedebilir miyim içimden? Yoksa susmaya devam mı etsem. Bilemiyorum. Ne dogru olur napsam daha mantıklı olur? Bana bir akıl verin nolur
bu konu için öyle birşey olma ihtimali yok bile bence.Hani normal bir boşanma normal bir ikinci evlilik olsa belki de burda imkansız.Hakkaten böyle yapar mı erkekler ya? Yokartik o kadar da değil diyorum ama...
2. evliligi oyle paravan bir evlilik gibi olmadi ki adam nisan tepsisi gibi tum teferruata uyarak yapti herseyi nikahta mutluluk pozlari kv li felan yani adam kimsenin tahmin edemeyecegi noktada su an yeni karisi hala dugun fotograflarini sece dursunbu konu için öyle birşey olma ihtimali yok bile bence.Hani normal bir boşanma normal bir ikinci evlilik olsa belki de burda imkansız.
Evlenince çocuk yapmakla çocuk yaptık diye evlenmek arasında çok fark var.Paravan bu evlilik işte çocuk meşru oldu mu oldu.
2. evliligi oyle paravan bir evlilik gibi olmadi ki adam nisan tepsisi gibi tum teferruata uyarak yapti herseyi nikahta mutluluk pozlari kv li felan yani adam kimsenin tahmin edemeyecegi noktada su an yeni karisi hala dugun fotograflarini sece dursun
ayy bu erkekler pisman olmaz bir turlu inanamiyorumadam bence çok pişman abla, bir anlık hevesle yaptı onları, sonra kafa duvara tosladı acı gerçekler yıldız gibi uçuştu kafasında..
hele facebook durumunu iliskisi var yapmisti yaa ayyyyyyyadam bence çok pişman abla, bir anlık hevesle yaptı onları, sonra kafa duvara tosladı acı gerçekler yıldız gibi uçuştu kafasında..
hele facebook durumunu iliskisi var yapmisti yaa ayyyyyyyadam bence çok pişman abla, bir anlık hevesle yaptı onları, sonra kafa duvara tosladı acı gerçekler yıldız gibi uçuştu kafasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?