• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Kiz hamisken seviislmezmi ben bekarimda hep merak etmistim bunu:halay:

mesela ilk ayalr yasak olur

kanaması varsa rısklıyse yasak olur..

bide bazı erkekler cins olur yanaşmaz cocuğa bsy olur dıye

bazıları da soğuyor eşinden hamıle donemınde ne yazıkki..

ama bu kadn için ne yazıkki diyemıcem :)

Müge yasadiklarini coook iyi anliyorum. Bende ayrilikdan sonra gecen 3 yilimi bu sekilde bosa harcadim. Hala da diyorum geri gelse...
Bu normal bi ruh hali degil lütfen psikolojik destek al, saplantiya dönüsücek ve olan sana olucak.

Bende yazmazdım dedım ama ıcıne atacagına soyle bıtsın keyfıne bak canın nasıl ıstıyorsa oyle yap muge

mugehatun mugehatun sen yaz kuzum. Ben olsam yazmazdim ama sana yaz diyorum. Cunku sen guclu kadin olmaya calisiyosun biliyorum. Ama hepsini icine biriktiriyosun. kus zehrini, canina oku, ana avrat soy agaci sov. Sana lazim. Sana hep bahsederdimya bi daga cik bas bas bagir diye. Iste o dag. Icindekileri ilk ve son kez dok ve yarin bombos bi zihinle ve kalple uyan.
durun bee zehir kusma zamanı değil :))))

Ayrıca siz kendiniz de söylemişsiniz ''ah etmemem için yazmış gibi'' diye.Belki de o niyetle yazdı,son cümle pişmanlık demiş bazı arkadaşlar ama bana daha çok size yaptığı şeyin altında ezilmiş gibi geldi.Yani ''sonumuz böyle olmasaydı'' derken sondan bahsetmiş farkındaysanız sadece bu yönde olmasaydı demek istemiş,yani birbirimizi(özellikle de sizi) kırmadan...

mugehatun mugehatun cunku bize "yaziyimmi" diye soruyosun ama onunda caninin yanmasini istiyosun azda olsa senin canini boyle yakmisken. intikam olmak istiyosun. Yanina kalsin istemiyosun. Satmisim " gormezlikten gel, onu dusunmedigin havasini yarat bla bla' taktiklerini. Iste firsat. Canina oku. On dokunur yada dokunmaz. Farketmez. Ama bilsinki basina glen her olumsuz olayda, benim ahimdir sebep!

Sosyal medya hesaplarınız varsa ona gönderme yapar gibi değil ama mutlu olduğunuzu yansıtın. Mesela arkadaşlarınızla görüşüp resim koyun mutlu olun. Size maille ulaşan sosyal medyalardan da takip ediyordur. Daha çok vicdan yapsın.

durun bee zehir kusma zamanı değil :))))

Mugenin durumunu biliyorum o yuzden boyle dedim. Cunku icindeki aci daglara taslara sigmiyor. Kim kolayca atlatirki zaten? Sok uzerine sok geciriyor muge ve hala guclu kadini oynuyor. Ben olsam yapardim bunu kzum be.

amacım ne olurdu bunu yazarken ; kahrından ölüp bitmiyorum , hala bildiğin o güçlü kadınım . Bak gider ayak sana hayat dersi de veriyorum . Ha seni affeder miyim asla ama umrumda mısın o da değil .... Bu mesajı ona vermek için yazardım , illa bir şeyler dürterdi. Aklı kalsın , dır dır etmediğime , salya sümük ağlamadığına ... erkek için ideal kadın(!) formuma iç geçirsin isterdim .

Benimde amacım tamamen bu olurdu
ama ben baya dökülen cinsinden şey etmişim :d

Konularınizi okumuştum ama hiç yorum yapmadım ee bu dünya etme bulma dünyası şimdi sıra onda şerefsizz
mail daha başlangıç bence de belliki köpek gibi pişman ben de cvp yazmama taraftarıyım daha çok üzülmeyin
neden üzülecek ki adam zaten yaptı yapacagını daha fazla nasıl üzebilir ki

Back
X