• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Kızlar benim Ex é de bi toplanıp beddua etseniz.
Çok hayır duam alırsınız valla :)

Ben konularını okudukça saydırdım ne yalan söyleyeyim, o da az davar değildi. Yine bi toplaşıp yoğunlaşalım bari tez zamanda allahından bulsun :sopa:

Dört gün ban yedim nasıl içime oturdu, konuya uzaktan baktım hep :( Pilav göresim bile yok ne pirinç ne bulgur.

günah değmiş tenineee, ellerin başka ellerdeeee, şimdi çıkıp gelmişsinnn bırakıp gittiğin yere....

aklıma bu şarkı geldi :kahve: daha çok içer içer kudurur o. düğün bitti eğlence bitti, balayı bitti. şimdi artık yavaş yavaş başlamış mutsuzluklar özlemler pişmanlıklar. hani bi yakının ölür, çok üzülürsün ağlarsın ama ilk başta herkes yanında olur, kalabalık olur daima çevren. cenazeye gelen gelene... evin dolar taşar.

ama aradan biraz zaman geçer, el ayak çekilir, yalnız kalmaya başlarsın, o kalabalık gider.
hah işte o ölümün asıl acısı o an başlar. işte o zaman yokluğunu hissetmeye başlarsın. o acı içine o zaman iyice oturmaya başlar.

bununki de o hesap oldu. mugehatun mugehatun

Ben konularını okudukça saydırdım ne yalan söyleyeyim, o da az davar değildi. Yine bi toplaşıp yoğunlaşalım bari tez zamanda allahından bulsun :sopa:

Dört gün ban yedim nasıl içime oturdu, konuya uzaktan baktım hep :KK43: Pilav göresim bile yok ne pirinç ne bulgur.
Ya daha ne p.çilkler yaptı yazmadım buraya daha fazla deşifre olmamak adına.
Sürüm sürüm sürünsün istiyorum ama hayatına bakıyor.
Çok pis duygular içersindeyim :110::sinirli:

Ay canım ağzından bal damliyor adeta En Büyük KK:deli:
boyu devrilesice kendi kacti gitti her pislikle ben uğraşıyorum burda :kızgın:
Ay ben senin konunu bilmiyorum ama kicinda ciban ciksin insallahhh
Nereye kacti kiz kactigi yerlerde kaybolsun insallahhhh
O sattigi taki setinin hayrini gormesin insallahhh
ruyalarina kabus olarak girip monotof atarsin uykularina insallahhh
Amin diyin cabuk:/

Ay ben senin konunu bilmiyorum ama kicinda ciban ciksin insallahhh
Nereye kacti kiz kactigi yerlerde kaybolsun insallahhhh
O sattigi taki setinin hayrini gormesin insallahhh
ruyalarina kabus olarak girip monotof atarsin uykularina insallahhh
Amin diyin cabuk:/
Aneem seni buldugum iyi oldu kız :)
Tuttum beddualarini.

Ya daha ne p.çilkler yaptı yazmadım buraya daha fazla deşifre olmamak adına.
Sürüm sürüm sürünsün istiyorum ama hayatına bakıyor.
Çok pis duygular içersindeyim :110::sinirli:

Amiiiin diycem ama bosanmadan on gün sonra takı setimi satmış davar malum sitelerden birinde ! Ne kadar etkilenir siz dusunun. siz yine de edin beddua olur da tutar. seytanindan bulsun..

Yuhhh. Ama bak müge'nin pislik de mutlu sanıyorduk, sürünüyormuş meğerse. Seninle ilgili pişman olmasa bile başından dert eksik olmasın inşallah. O para kuruşuna kadar çıksın ondan.

Aneem seni buldugum iyi oldu kız :)
Tuttum beddualarini.
Felegin degirmeni agir doner ince ogutur sen onu mutlu saniyorsun sadece muge de oyle saniyordu.kimsenin aglayarak kaybettigini bir baskasi gulerek kazanamaz.
Ben bu erkekleri de anlamiyorum kopek gibi severek evleniyorlar gercek yuzlerini gostermiyorlar hepsi romeo...
Imza dan sonra ne degisiyor da maskeler cikiyor.ellerindekinin kiymetini bilmeyip arayisa giriyorlar sonuc iki tarafta mutsuz:/

Dört gün ban yedim nasıl içime oturdu, konuya uzaktan baktım hep :KK43: Pilav göresim bile yok ne pirinç ne bulgur.
Çok güldüm yaaa:halay::halay:bende kıyısından döndüm. Mune nevar ne yok topladı gitti. Ama kurtlu pirinçe bişe olmadı. Toplanıp şunuda okuyup üflesef ya:eek:

Çok güldüm yaaa:halay::halay:bende kıyısından döndüm. Mune nevar ne yok topladı gitti. Ama kurtlu pirinçe bişe olmadı. Toplanıp şunuda okuyup üflesef ya:eek:

Valla onun yüzünden ikinci banım fena bilendim ben. Bilerek de yapıyor tuzağına düşüyoruz kendime de kızıyorum. En iyisi topluca gözardı etmek, yazsın dursun kendi kendine :KK69: Biraz daha konuşursak yine ban yiyeceğiz hahaha :D

Harbi dar agacina vedalasarak gittik.
Bi baktim millet tek tek grilere burunmeye basladi aha ben sivistim aradan diyordum ki bende gri oldum:KK42:
Hep o pilavin yuzunden:KK34:

Ben de yazmayayım dedim dedim dayanamadım, aha dedim kızım gittin ama en azından içimde kalmamış oldu. Deneyim kazanınca banın yaklaştığını da anlıyorsun :KK55:

Ay bir pilav yüzünden kaç insan banlandı bi dahaki sefer tek bir sözcü gönüllü olup hepimiz adına saydırsın bence :D Sırayla banlanırız en azından :)

Back
X