Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim Ex é de bi toplanıp beddua etseniz.
Çok hayır duam alırsınız valla :)
Insallah malum yerine sicak cay dokulur,insallah basur olur oturamazKızlar benim Ex é de bi toplanıp beddua etseniz.
Aynen valla yaa sonunu bile bile yapıyorlar ya ne diyelim oh olsun vallaa:))Hepimizin iç yaglari eridibi tartilin bakalim kaç kilo vermişiz.
![]()
Ya daha ne p.çilkler yaptı yazmadım buraya daha fazla deşifre olmamak adına.Ben konularını okudukça saydırdım ne yalan söyleyeyim, o da az davar değildi. Yine bi toplaşıp yoğunlaşalım bari tez zamanda allahından bulsun
Dört gün ban yedim nasıl içime oturdu, konuya uzaktan baktım hepPilav göresim bile yok ne pirinç ne bulgur.
Ay canım ağzından bal damliyor adetaInsallah malum yerine sicak cay dokulur,insallah basur olur oturamaz
Ins seni uzdugu icin inim inim inler![]()
Kızlar benim Ex é de bi toplanıp beddua etseniz.
Amiiiin diycem ama bosanmadan on gün sonra takı setimi satmış davar malum sitelerden birinde ! Ne kadar etkilenir siz dusunun. siz yine de edin beddua olur da tutar. seytanindan bulsun..o da senin adını sayıklaya sayıklaya gezsin ortalıkta inşallah![]()
Ay ben senin konunu bilmiyorum ama kicinda ciban ciksin insallahhhAy canım ağzından bal damliyor adeta
boyu devrilesice kendi kacti gitti her pislikle ben uğraşıyorum burda![]()
Aneem seni buldugum iyi oldu kız :)Ay ben senin konunu bilmiyorum ama kicinda ciban ciksin insallahhh
Nereye kacti kiz kactigi yerlerde kaybolsun insallahhhh
O sattigi taki setinin hayrini gormesin insallahhh
ruyalarina kabus olarak girip monotof atarsin uykularina insallahhh
Amin diyin cabuk:/
Ya daha ne p.çilkler yaptı yazmadım buraya daha fazla deşifre olmamak adına.
Sürüm sürüm sürünsün istiyorum ama hayatına bakıyor.
Çok pis duygular içersindeyim![]()
Amiiiin diycem ama bosanmadan on gün sonra takı setimi satmış davar malum sitelerden birinde ! Ne kadar etkilenir siz dusunun. siz yine de edin beddua olur da tutar. seytanindan bulsun..
Ah ah..Yuhhh. Ama bak müge'nin pislik de mutlu sanıyorduk, sürünüyormuş meğerse. Seninle ilgili pişman olmasa bile başından dert eksik olmasın inşallah. O para kuruşuna kadar çıksın ondan.
Felegin degirmeni agir doner ince ogutur sen onu mutlu saniyorsun sadece muge de oyle saniyordu.kimsenin aglayarak kaybettigini bir baskasi gulerek kazanamaz.Aneem seni buldugum iyi oldu kız :)
Tuttum beddualarini.
Çok güldüm yaaaBen konularını okudukça saydırdım ne yalan söyleyeyim, o da az davar değildi. Yine bi toplaşıp yoğunlaşalım bari tez zamanda allahından bulsun
Dört gün ban yedim nasıl içime oturdu, konuya uzaktan baktım hepPilav göresim bile yok ne pirinç ne bulgur.
Ay nereye yaws benide alınGel yavrum ver numarani özelden
Çok güldüm yaaabende kıyısından döndüm. Mune nevar ne yok topladı gitti. Ama kurtlu pirinçe bişe olmadı. Toplanıp şunuda okuyup üflesef ya
![]()
Harbi dar agacina vedalasarak gittik.
Bi baktim millet tek tek grilere burunmeye basladi aha ben sivistim aradan diyordum ki bende gri oldum
Hep o pilavin yuzunden![]()