Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurban olayim uyu cok gec oldu
Nolur bugun basimizi yeme
Erkek odugunu dusunmeye basladim yeminle
Mugee herif senimi aradi abuu bu bir haftaya kalmaz gelip kaoinda anirir.
Simdi karisina atman dogru aslinda ama sen kaldiracak durumda degilsin tartismayi kavgayi.
Annene anlat o da kv ni arasin itinjzi baglayin kapimizda havlamasin desin
Maillerin yedeğini alın bu arada, nolur nolmaz.
Afkursunlar dursunlar bencede sadece Ailene söyle ne muhattap olucan ki o pislikler le varya eğer sana çamur atmaya kalkarlarsa sende faceden mailleri paylaşırsın etiketleyerek cümle aleme rezil olsunlar
bu sürecin devam etmesi yıpratır insanlarıKendi ailene mutlaka söyle müge haberleri olsun , karşı tarafın ailesine de bir şekilde duyur bunu . Hatta karısı da öğrenmeli bence.. yaptıklarının karşılığını görsün kocasının ona tapacağını sandı sanırım haspam.
KI ne oldu son hafta herife birden ataga gecti acaba karisiyla evde hir gur mu var.
Isin traji komik yanina baksana ben bir b.k yedim demiyorda senin yuzunden diyor hala.
Sen bisey deidnmi nasil hayatina baskasini alirsin dedigin de.
Ay ben sinir okdum nasil bencil bir adam kiz adamda katil olma potansiyeli varmi:/ yani saldirganmidir yoluna fekan cikmaz dimi oyle risk varsa savciligada git:/
Ulen olaya bak biz adamdan bir kelime bekliyorduk adam destan yazdi:)
He ben gideyim yani askolsunKizlar kimse kib yapmasin lutfen baskan yazilanlari okurken tek onu degil bir cok kisiyi atiyor dogal olarak.
muge kodese gitmesin catlariz burada:/
Ya kimse gitmesin gecen pilavi kibledik en az 10 kisi kodesi boyladik:)He ben gideyim yani askolsun![]()
Ben gidiciyim ya acik ve netYa kimse gitmesin gecen pilavi kibledik en az 10 kisi kodesi boyladik:)
Kib cok unca baskan hepsini okuyor yalvardik bizi birak oilavi al git diye ama gozumuzun yasina bakmadi o yuzden kib yapmiyorum bu konuda artik:)
bazen düşündüğümüz gibi olmuyorBen gidiciyim ya acik ve netneyse en azindan sizler kendinizi kurtardiniz bu sefer
![]()
Gidiciyim demeeeeBen gidiciyim ya acik ve netneyse en azindan sizler kendinizi kurtardiniz bu sefer
![]()
Ben gidiciyim ya acik ve netneyse en azindan sizler kendinizi kurtardiniz bu sefer
![]()
Gidiciyim demeeee
Konuyla alakali biseyler yaz masum numarasi yap benim gibi
Muge balim adam ararsa acma sen acma![]()
Hayatım korkma sen bilmiyor musun kendini ex esin bilmiyor mu seni karısı bilmiyor mu bu adam beni seviyor mu diye s u saatte nerde karısı yada kendisi herkes herseyin farkında yanlış anlaşalar ne olur anlamasalar ne olur yani onlar değilmi boşanma diye yalvaran o değil mi bosarnir boşanmaz ilişki durumu yapan yani şehirleriniz de uzak ne olabilir ki? sahi onlar nerde oturuyor du uzak dedim de ?
Sil sunu kendini ispiyonluyorusn:/Ahaha bebegım sen degıl asıl ben gıdıyorum bastım kufurlerı pilava. Oh :))